PDA

View Full Version : خبر: آیا میدونید وزن تمام دستگاه های متصل به اینترنت چقدر است ؟

Netsky
جمعه 06 آذر 1388, 08:26 صبح
یک سایت اینترنتی در اقدامی جالب وزن تمامی دستگاهایی را که به اینترنت متصل شده اند را محاسبه کرد و نشان داد که چند کیلوگرم رایانه به اینترنت متصل شده است . وزن به دست آمده که شامل وزن تمام رایانه ها ، دستگاه ها ، سرور ها و کابل های اتصال به اینترنت است ، برابر 498,438,559,990 کیلوگرم می باشد .

اطلاعات این سایت نشان میدهد که در حال حاضر تعداد 570,937,778 رایانه به اینترنت متصل هستند که وزن هرکدام از آنها به طور متوسط 40 کیلوگرم محاسبه شده است .

منبع : قسمت فناوری اطلاعات اخبار علمی ، فرهنگی ، هنری شبکه 4 سیما . مورخ 1388/9/5

GOOOGLE
دوشنبه 16 آذر 1388, 19:14 عصر
از اون جالب تر ، چند وقت پیش یه جا مطلبی خوندم که وزن اطلاعات موجود در اینترنت رو محاسبه کرده بود!!!!!

فکر کنم نزدیک نیم کیلو گرم بود!

اگه کسی منبع این خبر رو سراغ داره بگه

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 16 آذر 1388, 20:36 عصر
از اون جالب تر ، چند وقت پیش یه جا مطلبی خوندم که وزن اطلاعات موجود در اینترنت رو محاسبه کرده بود!!!!!

یعنی تبدیل بایت به گرم ؟! مگه میشه؟! مثل اینکه بگیم تبدیل جرم به ثانیه. هیچ ربطی به هم ندارند!!!:متفکر:

Felony
دوشنبه 16 آذر 1388, 20:40 عصر
از بیکاری چه کارها که نمیکنن !

Netsky
سه شنبه 17 آذر 1388, 07:01 صبح
سلام به همه دوستان .
یکی از دوستان منبع خواسته بودن . شما اگه دنبال منبع بودی یه سرچ ساده در گوگل میتونست مشکلت رو حل کنه . در هر صورت ، اینم منبع (http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100923348400) .
بای بای ..................................

joker
سه شنبه 17 آذر 1388, 10:26 صبح
اقا من یدونه LED از کامپیوترم کندم ، وزنش را بگین از این عدده کم کنن یه وقت اشتباه نشه :لبخند:

GOOOGLE
سه شنبه 17 آذر 1388, 11:43 صبح
یعنی تبدیل بایت به گرم ؟! مگه میشه؟! مثل اینکه بگیم تبدیل جرم به ثانیه. هیچ ربطی به هم ندارند!!!:متفکر:

حالا که شده!

در ضمن ، حامل بیت ها چیه؟؟ فلسفه ی وجودی 0 و 1 چیه ؟ ... تا وقتی الکترونی وجود نداشته باشه، اطلاعاتی هم موجود نیست!

جالبه که بدونید حتی خاطرات ما هم وزن دارند! (البته در این حد که اگه خاطرات تمام مردم دنیا رو روی هم بریزیم بشه چند گرم! )

GOOOGLE
سه شنبه 17 آذر 1388, 11:47 صبح
سلام به همه دوستان .
یکی از دوستان منبع خواسته بودن . شما اگه دنبال منبع بودی یه سرچ ساده در گوگل میتونست مشکلت رو حل کنه . در هر صورت ، اینم منبع (http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100923348400) .
بای بای ..................................

ممنون از شما

کسی دنبال این منبع نبود! دنبال منبع تحقیقی بودم که وزن اطلاعات رو گفته بود!

توی پاراگراف آخر لینکی که شما دادید فقط یه اشاره کرده بود

Netsky
چهارشنبه 18 آذر 1388, 02:43 صبح
اقا من یدونه LED از کامپیوترم کندم ، وزنش را بگین از این عدده کم کنن یه وقت اشتباه نشه :لبخند:

سلام به همه دوستان عزیز .
دوستان خواهشا واسه اینکه صرفا توی بحث باشید ، جملات مضحک نگید .
گرچه هرکس به اندازه ی درکش یه جواب در برابر یک کار علمی میده .
بای بای ...................

JaguarXF
چهارشنبه 18 آذر 1388, 05:37 صبح
لطفا خبرهای جفنگ رو در فرومهایی با سطح همون خبر منتشر کنید.

hadiaj168
چهارشنبه 18 آذر 1388, 12:50 عصر
گرچه هرکس به اندازه ی درکش یه جواب در برابر یک کار علمی میده .
بای بای ...................
فکر نمیکنم منظور دوستمون تمسخر کردن پست شما باشه ولی میتونید بگید کجای این کار علمیه؟

در حال حاضر تعداد 570,937,778 رایانه به اینترنت متصل هستند که وزن هرکدام از آنها به طور متوسط 40 کیلوگرم محاسبه شده است .
بر اساس کدوم نمونه گیری میانگین وزن تجهیزات شده 40 کیلو؟
وزن گوشی من 99 گرمه:بامزه:!

powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 15:07 عصر
فکر نمیکنم منظور دوستمون تمسخر کردن پست شما باشه ولی میتونید بگید کجای این کار علمیه؟

بر اساس کدوم نمونه گیری میانگین وزن تجهیزات شده 40 کیلو؟
وزن گوشی من 99 گرمه:بامزه:!

گفتن که به صورت متوسط....

میانگین حساب کردن..

احتمالا بر اساس موجودی تجهیزات و وزن کل

hadiaj168
چهارشنبه 18 آذر 1388, 17:34 عصر
گفتن که به صورت متوسط....

میانگین حساب کردن..

احتمالا بر اساس موجودی تجهیزات و وزن کل
بنده رشته تحصیلیم آماره وقتی قراره تو یک بحث علمی بگید "بطور متوسط" باید یک شروطی رو رعایت کنید. یک جامعه آماری وجود داره و باید با توجه به اهمیت مساله یک یا چند نمونه انتخاب کنید که خود این انتخاب نمونه هم هزار تا دنگ و فنگ داره بعد هم یه چند تا آزمون انجام بدید اگه نتایج دارای خطای زیادی نبود اونوقت تازه میتونید میتونید بگید:
"بطور متوسط"

Netsky
چهارشنبه 18 آذر 1388, 21:58 عصر
لطفا خبرهای جفنگ رو در فرومهایی با سطح همون خبر منتشر کنید.
یه جواب به یکی از کاربران دادم . اتفاقا اونم سطح فکرش در اندازه های شما بود . البته کمی بیشتر .
گفتم که هر کس به اندازه درکش با یه موضوع علمی برخورد میکنه .
راستی خوب شد شما هم نظر دادید و گرنه میگفتن که کاربر این سایت نیستی !!!:قهقهه::قهقهه:

alireza_tavakol
چهارشنبه 18 آذر 1388, 23:44 عصر
گفتم که هر کس به اندازه درکش با یه موضوع علمی برخورد میکنه .

من اصلا" دوست ندارم توی بحث های حاشیه ای شرکت کنم ولی دوستان به یک نکته اخلاقی توجه داشته باشید هیچ گاه نمیشه در رابطه با درک و فهم و شعور افراد قضاوت کرد . ( اصلا کسی حق قضاوت کردن نداره مگه اینکه قاضی باشه )

پس لطفا عجولانه قضاوت نکنید و ادب را رعایت کنید

Netsky
پنج شنبه 19 آذر 1388, 07:55 صبح
من اصلا" دوست ندارم توی بحث های حاشیه ای شرکت کنم ولی دوستان به یک نکته اخلاقی توجه داشته باشید هیچ گاه نمیشه در رابطه با درک و فهم و شعور افراد قضاوت کرد . ( اصلا کسی حق قضاوت کردن نداره مگه اینکه قاضی باشه )

پس لطفا عجولانه قضاوت نکنید و ادب را رعایت کنید

سلام .
دوست عزیز ، شما درست میگی . ولی وقتی یه نفر به یه کار علمی که حاصل کار عده ای محققه میگه جفنگ پس معلوم میشه که درک زیادی نداره . بنابراین باید با زبون خودش باهاش حرف زد .