PDA

View Full Version : مشکل یوزر ها

dada_vahid
جمعه 06 آذر 1388, 17:50 عصر
به نام خدا

دوستان خسته نباشید
من دو تا مشکل دارم توی VMware Workstation من ویندوز 2003 توش اجرا کردم بعد یک OU تعریف کردم که چند تا یوز هم براش تعریف کردم خوب
مشکل 1) من نمیتونم برا یوزر هام پسورد معمولی بذارم توی group policyهم میرم ولی گزنش غیر فعال شده همون گزینه ای که باعث میشه واسه یوزر ها پسورد معمولی گذاشت البته این گزینه قبل از اینکه active directory رو نسب کنم فعاله بعد از نسب actvie directory غیر فعال میشه
مشکل2 )من با یوزر هام نمی تونم از هر سیستمی که خواستم لوگین کنم error یوزر و پسورد میگیره
ممنونم کمکم کنید

imprise
جمعه 06 آذر 1388, 18:44 عصر
در خصوص مشکل اول: باید توجه داشته باشید که بعد از نصب سرویس Active Directory بر روی سرور مورد نظر، تنظیمات مربوط به Local Account Policy غیر فعال می گردد. به منظور انجام تنظیمات مورد نظر بایستی از پالیسی های موجود در Active Directory کمک بگیرید.

در خصوص مشکل دوم: به صورت پیش فرض، هر کاربری در شبکه می تواند از هر سیستمی به دامین لاگین نماید. مگر اینکه شما چنین قابلیتی رو غیر فعال کرده باشید و یا اینکه کلاینت مورد نظر به درستی به دامین join نشده باشد (نتوانسته باشد در هنگام بالا آمدن، از طریق دامین احراز هویت شده باشد).

dada_vahid
جمعه 06 آذر 1388, 19:54 عصر
ممنونم دوست گرامی
در مورد مشکل اول برام روشن شد ولی دومی کلاینت من سرور رو میشناسه دامین هم همین جور ممکنه مشکل از VMware Workstation باشه چون فکر کنم که VMware Workstation رو بعضی از کار ها محدودیت داشته باشه مثل remote کردن
ولی باز ممنون که برای مشکلم وقت گذاشتن
راستی می تونم مسیر پالیسی های موجود در Active Directory بپرسم

imprise
جمعه 06 آذر 1388, 20:04 عصر
میشه بفرمایید که منظورتون از شناختن سرور و دامین از سوی کلاینت چیه؟

در مورد مسیر انجام تنظیمات مورد نظر،کافیست اینجا (http://support.microsoft.com/kb/221930/) را کلیک کنید.

dada_vahid
جمعه 06 آذر 1388, 20:22 عصر
یعنی اینکه کلاینت من عضو دامین شده و به قول خودتون به دامین join شده
راستی مشکل اولم حل شد تستش کردم ممنون

imprise
جمعه 06 آذر 1388, 21:59 عصر
بر روی سیستمی که توانایی لاگین کردن به دامین را ندارید، به مسیر زیر برید و فایل userenv.log رو در ادامه همین پست ضمیمه کنید:

C:\WINDOWS\Debug\UserMode

dada_vahid
جمعه 06 آذر 1388, 22:38 عصر
ممنون از کمک شما