View Full Version : سوال: میخوام Netbeans یاد بگیرم
Royce_Da
شنبه 07 آذر 1388, 14:27 عصر
سلام من بخوام NetBeans رو یاد بگیرم باید چیکار کنم؟:کف:
اگر کتابی جزوه ای چیزی کسی داره لطفآ معرفی کنه ممنون میشم.:بوس:
Royce_Da
یک شنبه 08 آذر 1388, 19:07 عصر
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ :گریه:
mujtaba20
پنج شنبه 12 آذر 1388, 19:51 عصر
سلام دوست من
بهترين راه براي يادگرفتن Netbeans استفاده help خود نرم افزاره، من خودم دارم همين كار رو انجام مي دم.
Royce_Da
یک شنبه 15 آذر 1388, 02:21 صبح
آره اون درست
اما من دونبال یه راه راحت تر میگردم . آخه من زیاد چیزی از جاوا نمیدونم(با زبانهای دیگه کار کردم مثل C#.net)
mohsen_give
یک شنبه 20 دی 1388, 11:50 صبح
دوست من بنده یک سری pdf فارسی آموزش netbeans دارم اگه تونستم آپلود کنم ، میام آدرسشو برات میزارم اینجا خودت هم یه سرچی بکن ببین پیدا میکنی .
قله بلند
دوشنبه 21 دی 1388, 18:41 عصر
دوست من بنده یک سری pdf فارسی آموزش netbeans دارم اگه تونستم آپلود کنم ، میام آدرسشو برات میزارم اینجا خودت هم یه سرچی بکن ببین پیدا میکنی .
سلام. اگر این کار رو بکنید که خیلی لطف خواهید کرد.
true_love
یک شنبه 01 فروردین 1389, 23:43 عصر
سلام
اگه جاوا رو یاد بگیری کار کردن با netbeans راحت میشه واست ، فقط پیشنهاد من به شما اینکه سعی کنی جاوا رو اول با notepad بنویسی و تحت کنسول (command prompt) یا همون داس اجرا کنی ، اگه آموزش جاوا رو میخوای میتونی یه ایمیل بهم بزنی pourreza@ymail.com
jlover
دوشنبه 02 فروردین 1389, 20:17 عصر
یادگیری زبون برنامه نویسی ( در اینجا جاوا ) مقدم بر یادگیری نحوه ی کار با ( یا نحوه ی استفاده از ) محیط توسعه(IDE ) که در اینجا نتبینز مورد بحثه ، هستش !
فقط شروع کنید !
بتدریج که کار میکنید ، در توسعه ی برنامه هاتون به مواردی برمیخورید که امکانات محیط توسعه بسیار براتون سودمند خاهد بود.همینطور که پیش میرید،به هر موردی که برخوردید و براتون آشنا نیست یا احتیاج به توضیح بیشتری دارید میتونید از راهنمای خود نرم افزار و همچنین اینترنت بهره بگیرید
-----------------------------------------------------------
این سند PDF که قرار میدم از منابع رسمی سان در برنامه ی آموزشی SAI هست ( البته به انگلیسی )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.