View Full Version : مشكل قطع ارتباط sql در شبكه
bitaaa
یک شنبه 08 آذر 1388, 09:35 صبح
با سلام
موقع كار برنامه نويسان با نرم افزارهاي Visual studio .Net و sql server برنامه نويسان با پيامي مبني بر اينكه از sql server، قطع ارتباط (disconnect)مي شوند را مشاهده مي كنند. اين اتفاق خيلي زياد مي افتد و كاربران مجبورند سيستم خود را restart كنند تا مشكل برطرف شود.
اين در حالي است كه روي سرور اين مشكل وجود ندارد.
خواهشمندم راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
imprise
یک شنبه 08 آذر 1388, 20:20 عصر
آیا آخرین سرویس پک بر روی SQL سرور نصب شده است؟ آیا مشکل برقراری ارتباط و یا قطعی ارتباط میان کلاینت های موجود و سرور SQL ندارید؟
bitaaa
دوشنبه 09 آذر 1388, 09:57 صبح
با سلام
نسخه sql server 2005 ورژن Developer بر روي سرور و كلاينت ها نصب است.و شبكه مشكل ندارد يعني كلاينت ها مي توانند با شبكه ارتباط برقرار كنند اما sql كلاينت ها هر چند از گاهي ارتباطش با sql سرور قطع مي شود و كاربران مجبور مي شوند تا سيستم خود را restart كنند تا دوباره ارتباطشان با sql سرور برقرار شود.
لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه اين مشكل را حل كنم.
با تشكر
bitaaa
سه شنبه 10 آذر 1388, 15:29 عصر
با سلام
من منتظر دريافت جواب مي باشم. لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
pourang_us
سه شنبه 10 آذر 1388, 16:51 عصر
دوست عزیز
درود
آیا شما کنترل کرده اید که ارتباط شبکه شما بدون قطعی و یا ترافیک بالا است ؟ برای اطمینان شما یک ping از سرور روی کلاینت بگیرید و نتیجه رو نگاه کنید مثلا در یک ساعت و با جچم بالا مثلا 6000 ببینید ایا شبکه بدون مشکل کار میکند ؟
موفق باشی
bitaaa
پنج شنبه 12 آذر 1388, 10:15 صبح
سلام
من متوجه منظورتون نشدم.شبکه به درستی کار می کند.میشه بیشتر توضیح بدید دستور ping را انجام دادم .عکسشو ضمیمه می کنم . لطف کنید ببینید میتونه اطلاعات بهتون بده؟
من منتظر جوابتون هستم.
ممنون.
bitaaa
دوشنبه 16 آذر 1388, 10:23 صبح
پس چرا جواب نمی دین؟ من کارم خیلی گیره ها.لطف کنید زودتر جواب بدید.
مرسی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.