ورود

View Full Version : سوال: طريقه فيلتر كردن اطلاعات يك بانك؟

baran_1551
یک شنبه 08 آذر 1388, 16:19 عصر
من معمولا براي انتخاب داده خاص اطلاعات بانك را با شيء dataview فيلتر ميكنم كه احساس ميكنم راه حل دقيقي نيست آيا راه حل بهتري براي اين امر وجود دارد؟
به عنوان مثال براي فاكتور ها من همه اطلاعات مي آورم كه از اين فرد است سپس بر اساس موارد شماره فاكتور فيلتر ميكنم كه شايد دقيق نيست لطفا راهنمايي كنيد؟

روح اله معینی زاده
یک شنبه 08 آذر 1388, 16:55 عصر
سلام
شما باید ببینی که راه حلی برای فیلتر در زمان پرس و جو گرفتن داری یا نه؟ اگه به هیچ عنوان هیچ راهی نداشتی، این راه هم فکر نکنم خیلی بد باشه.
خدانگه دار

saadi2
یک شنبه 08 آذر 1388, 20:39 عصر
بهترین راه استفاده از دستور select در sql هست و در ضمن استفاده از dataview هم دقیق می باشد.

DoDoklak
دوشنبه 09 آذر 1388, 11:27 صبح
بر اساس موارد شماره فاكتور فيلتر ميكنم كه شايد دقيق نيست

میشه بگید چطور به این نتیجه رسیدید که دقیق نیست؟

من به شخصه خیلی از این روش استفاده میکنم و هیچگاه اطلاعات اشتباهی دریافت نکردم
احتمالا شما شرط فیلتر رو دقیق تنظیم نکردید که احتمالا دچار همچین مشکلی شدید.

استفاده از دستور Select تو حجم بالای اطلاعات و برنامه های تحت شبکه میتونه سرعت کار شما رو به شدت کاهش بده.

بهترین کار اینه که هنگام Load برنامه اطلاعات لازم رو واکشی کنید و با dataview هر چقدر جستجو میخواهید در کسری از زمان انجام دهید حتی تو حجمهای سنگین اطلاعات

البته تو برنامه های تحت شبکه باید از Select بیشتر استفاده بشه چون احتمال داره هنگام کار شما کاربر دیگه ای اطلاعات رو تغییر بده در این حالت با dataview متوجه تغییرات نمیشید و باید Select رو دوباره تو بانک اعمال کنید.