View Full Version : برنامه نویسی گرافیکی در جاوا
beygi1368
یک شنبه 08 آذر 1388, 23:17 عصر
سلام.
کتابی هست که برنامه نویسی گرافیکی در جاوا رو آموزش بده؟
یعنی وقتی تو نت بینز یک فرم رو ایجاد کردیم و دکمه ها و باکس ها رو گذاشتیم تو سطح بعدی متغیر ها رو تعریف کنیم که مقادیر گرفته شده تو اونها ذخیره بشه یا نمایش داده بشه.
ممنون.
ariagirl
شنبه 07 تیر 1393, 16:48 عصر
سلام... راستش من خودم گرافیکو با کتاب " آموزش برنامه نویسی جاوا" جعفر نژاد یاد گرفتم...
چند نمونه از همین چیزی ک میخوای حل کرده... امیدوارم به دردت بخوره...
storm_saeed
شنبه 14 تیر 1393, 21:45 عصر
به نظر من اصلا با کتاب خوندن نمیشه گرافیک رو خوب یاد گرفت
javafx رو یاد بگیر که با عرضه نسخه 8 جاوا قابلیت های بسیار زیادی به java fx اضافه شده که بهترین رفرنسش هم سایت خود اوراکل ونت بینز هست که سمپل هایی گذاشته که تقریبا موارد پایه برنامه نویسی گرافیکی رو یاد میگیری
hamid1129
یک شنبه 15 تیر 1393, 02:49 صبح
وقتتون رو صرف خوندن کتابخانههای Swing ، AWT و یا SWT نکنید.
با استانداردهای JavaFX 2 آموزش رو شروع کنید. (http://docs.oracle.com/javase/8/javase-clienttechnologies.htm)
vahid-p
یک شنبه 15 تیر 1393, 08:56 صبح
کاربردهاشون همگی سادست. هر کتابخونه یادگیری خاصی نداره که بگیم نرو سراغش! همشون مثل همن :)
تازه javafx هم سنگینتره به نسبت بقیه گرچه برای گرافیک بهتره و امکانات فراوانی داره در این زمینه. مهم اینه چقدر گرافیکش مهم باشه برات. برای یک برنامه معمولی که GUI زیاد مهم نیست و الگوریتم ها مهمن، Swing کاملا کارتو راه میندازه و شاید هیچ وقت نیازی به امکانات java fx نداشته باشی
راستی تا جایی که اطلاع دارم، در جاوا 8 ، java fx با خود جاوا معمولی مچ شده و دیگه مجزا نیستن. این نکته خوبیه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.