PDA

View Full Version : خبر: افتتاح پایگاه رایگان دانلود کتاب

Beyondsoft
سه شنبه 10 آذر 1388, 14:55 عصر
سلام دوستان !

تعداد زیادی وب سایت وجود دارد که به دانلود رایگان کتاب اختصاص یافته است، اما به تازگی سایت Arvan.ir در قسمت کتابخانه ی خود، به انتشار تعداد زیادی کتاب دست زده است که حتی نیاز به عضویت در سایت هم ندارد.

طبقه بندی خوب، و قرار گرفتن کتاب ها در سرور مستقیم ( به جای سرور های رایگان - رپیدشیر و ... ) از دیگر ویژگی های این وب سایت می باشد !

http://Arvan.ir

Afshin160
سه شنبه 10 آذر 1388, 15:15 عصر
سلام ...
يه نگاه كردم ولي آنقدر هم كه تعرف كرديد جالب نبود ...
وبيشتر به صورت مقاله هست كه البته سنديت انها مورد سوال هست .

Alireza_Salehi
سه شنبه 10 آذر 1388, 16:33 عصر
هیچ موردی در زمینه حق نشر تو این سایتی که معرفی کردید دیده نمیشه:
خیلی نمیشه کتاب بهشون گفت، هر چند حق نشر در زمینه نرم افزار رعایت نمیشه ولی حداقل در زمینه کتاب و مقاله دیگه حق نشر داریم...
یه کم رعایت کنید به جایی بر نمیخوره....

سایتش هم خیلی کنده...

از مدیران سایت خواهش میکنم پست هایی که در جهت افزایش بیننده سایت ها در این تالار قرار داده می شوند و هیچ محتوایی ندارند حذف کنید...

Beyondsoft
سه شنبه 10 آذر 1388, 17:29 عصر
هیچ موردی در زمینه حق نشر تو این سایتی که معرفی کردید دیده نمیشه:
خیلی نمیشه کتاب بهشون گفت، هر چند حق نشر در زمینه نرم افزار رعایت نمیشه ولی حداقل در زمینه کتاب و مقاله دیگه حق نشر داریم...
یه کم رعایت کنید به جایی بر نمیخوره....

سایتش هم خیلی کنده...

از مدیران سایت خواهش میکنم پست هایی که در جهت افزایش بیننده سایت ها در این تالار قرار داده می شوند و هیچ محتوایی ندارند حذف کنید...

سلام دوست عزیز

1- بنده اطلاعاتی از قانون حق نشر کتاب در محیط مجازی ندارم، اگر چنین قانونی وجود دارد، ممنون می شوم مرا راهنمایی کنی !

2- این سایت، نه تبلیغات داره و نه حق عضویت می گیرد، پس یک سایت عام المنفعه هست، پس فکر نکنم تبلیغ آن اشکالی داشته باشد !

persianshadow
سه شنبه 10 آذر 1388, 17:42 عصر
من که کتاب‌های شما رو ندیدم ولی کلآ اگه فایل PDF کتابی رو قرار دادید که نسخه چاپی اون وجود داره

حق نشرش رو ندارید.اینو ما نمی‌گیم که قانون می‌گه اونم هم به صورت جهانی.تازه قانون هم هیچی

از لحاظ اخلاقی هم مهمه.حالا ممکنه کتاب‌های که شما میفرمایید به صورت چاپی نباشه که اون هیچ

مشکلی نداره.بعد فرمودید تبلیغات و عضویت نداریم پس عام‌المنفعه هست،نقض غرض می‌فرمایید حرکت

عام المنفعه بحث دیگری است البته کار شما هم برای فراهم کردن کتاب به صورت دیجیتال و رایگان برای

دیگران قابل تحسینه، نکته آخر هم همچون دوستان سرعت بازشدن صفحات سایت کند هست.

Poorang
چهارشنبه 11 آذر 1388, 17:15 عصر
در مورد محتوای کتب نظری نمیدم چون فقط دو تا رو دیدم که بنظر مقاله بود تا کتاب.
سرعت سایت با توجه به نماش اصلاٌ کم نیست سرعت خوبی داره.
من از طراحیش هم خیلی خوشم اومد.
از لحاظ ترکیب، رنگ، فرم، خوانایی در حد خوبیه.
مسئله حق تآلیف گرچه در ایران آنچنان (اصلاٌ) رعایت نمیشه و قانون درست و حسابی واسش نیست ولی حداقل اخلاقاٌ همه باید بهش پایبند باشیم امیدوارم در مورد این سایت هم به این قضیه توجه شده باشه.

saleh.hi.62
پنج شنبه 12 آذر 1388, 09:07 صبح
به نظر من مساله احترام به حقوق حق التالیف نیاز به فرهنگ سازی داره !!!!!!!

مثلا میتونه از فروشگاه همین وب سایت شروع بشه!!!!

خوب این یک حقیقته که مدیر این سایت باید این موضوع رو مد نظر داشته باشه.

vcldeveloper
پنج شنبه 12 آذر 1388, 10:33 صبح
خوب این یک حقیقته که مدیر این سایت باید این موضوع رو مد نظر داشته باشه.
برنامه ایی برای این کار در سایت وجود نداره؛ قانون No Warez Activity در این سایت هم ربطی به این موضوع نداره، و قبلا به شکل مبسوط درباره چرایی وجود آن توضیح داده شده.

cybercoder
پنج شنبه 12 آذر 1388, 19:11 عصر
به نظر من مساله احترام به حقوق حق التالیف نیاز به فرهنگ سازی داره !!!!!!!
مثلا میتونه از فروشگاه همین وب سایت شروع بشه!!!!
خوب این یک حقیقته که مدیر این سایت باید این موضوع رو مد نظر داشته باشه

یه ضرب المثل قدیمی میگه مرگ برای همسایه خوبه
وقتی یه چیز کرک شده و کپی رو یکی بذاره دانلود میشه warez activity ولی اگه تو فروشگاه همون سایتش بذاره فروش نمیشه.
کلی فلسفه و منطق داره که ربطی به آکواریوم نداره!

موفق باشی

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 12 آذر 1388, 19:26 عصر
یه ضرب المثل قدیمی میگه مرگ برای همسایه خوبه
وقتی یه چیز کرک شده و کپی رو یکی بذاره دانلود میشه warez activity ولی اگه تو فروشگاه همون سایتش بذاره فروش نمیشه.
کلی فلسفه و منطق داره که ربطی به آکواریوم نداره!

از ده ها پاسخ و توضیحی که در مورد warez از جانب مدیران ارائه شده، من این یکی رو برای این تاپیک می پسندم::لبخند:
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=449695&postcount=2
در تاپیکی که این پست توش هست هم در مورد فروشگاه سایت توضیح داده شده.

cybercoder
جمعه 13 آذر 1388, 19:36 عصر
همه اش مغالطه است. جالبه اگه تو خود فروم باشه ایراد داره (چون یک عده گیر می دن) ولی اگه تو بخشی جدا از فروم باشه نداره! ( چون اون عده دیگه نمی تونن گیر بدن )
با قانون کپی رایت هم که اصلا مطابقت نداره شما هم نمی دونم کجاش رو پسندیدی

vcldeveloper
جمعه 13 آذر 1388, 20:36 عصر
همه اش مغالطه است. جالبه اگه تو خود فروم باشه ایراد داره (چون یک عده گیر می دن) ولی اگه تو بخشی جدا از فروم باشه نداره! ( چون اون عده دیگه نمی تونن گیر بدن )
با قانون کپی رایت هم که اصلا مطابقت نداره
چند بار مطلبی که نوشتی رو بخون، بعدش ببین خودت متوجه میشی چی نوشتی؟! و البته فکر کن ببین میتونی مصداقی براش در این سایت پیدا کنی؟

البته من شخصا با توجه به سابقه ات در اظهار نظرهای عجولانه و شتابزده (مثل این (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=184280))، ازت انتظار خاصی ندارم.

Beyondsoft
جمعه 13 آذر 1388, 21:03 عصر
با قانون کپی رایت هم که اصلا مطابقت نداره شما هم نمی دونم کجاش رو پسندیدی

سلام دوست عزیز

اگر منظور شما از " همه اش مغالطه است" این است که سایت معرفی شده، بیشتر از مقاله تشکیل شده است نه کتاب، باید عرض کنم، که در بخش هایی مثل ادبیات و مذهبی این طور نیست، بیشتر کتاب است، اما در برخی موارد، حق باشماست. به هرحال شما با توجه به نیاز می توانید رجوع کنید و اگر کتاب مد نظر را پیدا کردید دانلود کنید.

در ضمن بابت قانون کپی رایت هم باید عرض کنم که: دانلود کتاب به این صورت بیشتر به فرهنگ کتاب خوانی، و کمک به تحقیقات کتابخانه ای کمک می کند تا اینکه به فروش کتاب ضربه بزند.
در واقع به جمع آمدنی تعداد مقاله و کتاب در یک سایت ( آن هم به صورت مستقیم نه سرور های رایگان ) می تواند کمک کوچکی به دسترسی آسان به اطلاعات فارسی کند.

cybercoder
شنبه 14 آذر 1388, 11:00 صبح
چند بار مطلبی که نوشتی رو بخون، بعدش ببین خودت متوجه میشی چی نوشتی؟! و البته فکر کن ببین میتونی مصداقی براش در این سایت پیدا کنی؟

شاید هم لازم باشه که تو چند بار بخونی تا بفهمی منظور چیه و اگه واقعا قدرت تجزیه و تحلیل رو نداری مجبور نیستی اظهار نظر کنی

البته من شخصا با توجه به سابقه ات در اظهار نظرهای عجولانه و شتابزده (مثل این (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=184280))، ازت انتظار خاصی ندارم.

نظر شخصی تو اصلا برای من مهم نیست.در ضمن وقتی تاپیکی رو قفل می کنی به این معنی نیست که کسی جوابی واسه حرفای بی پایت نداره بلکه جلوی حرف زدن دیگران رو میگیری.
در ضمن جواب تو و لینکی که دادی ارتباطی به موضوع تاپیک نداره و طبق قوانین باید حذف بشه. ولی خواهیم دید که چطور مغالطه میشه و پست های من حذف میشه!

سلام دوست عزیز

اگر منظور شما از " همه اش مغالطه است" این است که سایت معرفی شده،

خیر دوست عزیز منظور بنده تاپیک قدیمی ای بود که دقیقا در پست قبلی اقای فلان تا x بهش اشاره کرد و آقای Inprise توش سفسته کرده بود.

Beyondsoft
شنبه 14 آذر 1388, 11:20 صبح
بنده به عنوان کوچک ترین عضو خانواده برنامه نویس، از اساتید خواهش می کنم، دعواها و گلایه های شخصی را در پیام های خصوصی مطرح کنند.
و بگذارند، فضای اتاق های گفت و گو به بحث های علمی اختصاص یابد.

از جسارت خویش، عذرخواهی می کنم !

cybercoder
شنبه 14 آذر 1388, 11:28 صبح
دوستان مشکل ما اینکه که وقتی کسی میاد سرویسی راه اندازی می کنه سریع میریم سر ایرانی بازی خودمون و ایرادهایی میگیریم که اگر از خودمون می گرفتن طرفه به .... می دادیم !!!!!

بله من هم نمونه بارز این قضیه هستم !

دوست عزیز پست ها رو از اول بخون بنده اصلا طرف صحبتم این بنده خدا که کتاب گذاشته دانلود نبوده

این بابا هم که همش مثل بختک میفته روی پست های ما معلوم الحاله همیشه باید یکجوری اعلام موجودیت بکنه!

Mrs.Net
شنبه 14 آذر 1388, 12:12 عصر
این پست کاملا تبلیغاتی هست و کش دادن موضوع بنفع اون سایت
فقط نمیدونم به چه دلیل مدیران تمایلی برای قفل کردن این تاپیک بی محتوا که بیخود داره کش میاد ندارند . گرچه بهتر بود لینک سایت بسته میشد اما فکر کنم که..

Beyondsoft
شنبه 14 آذر 1388, 12:21 عصر
فقط نمیدونم به چه دلیل مدیران تمایلی برای قفل کردن این تاپیک بی محتوا که بیخود داره کش میاد ندارند . گرچه بهتر بود لینک سایت بسته میشد اما فکر کنم که..

چنان حرف می زنی که انگاری داره از یک سایت صهیونیستی که ترویج جنسیت می دهد تبلیغ می شود.
دوست عزیز، در پست های قبلی نیز عرض کردم، این سایت نه تبلیغات دارد و نه حق عضویت می گیرد که لنگ ِ به دراز آمدن این افاده ی مسخره شما باشد.

Mrs.Net
شنبه 14 آذر 1388, 15:42 عصر
اصلا انتظاری ندارم که قبول کنید چون نباید قبول کنید.
بقیه لینکهای سایتی که دادید نشون میده که کار این سایت چی هست...
از شما که خودتون زینفع هستید انتظاری نیست و اصلا با شما صحبت نکردم
اما از مدیران سایت انتظار میرفت که دقت کنند که نتیجه اش هم از باز بودن این پست مشخص هست.
برای کاربران سایت که مورد تبعیض واقع میشوند متاسفم با همچین مدیریت سلیقه ای

Beyondsoft
شنبه 14 آذر 1388, 17:05 عصر
شما که انقدر از این سایت و مدیرانش نالانید، پس چرا بیهوده وقت خود را پامال کرده اید و 562 پست نسار این ناعدالت خانه کرده اید !!!

Alireza_Salehi
شنبه 14 آذر 1388, 20:32 عصر
سلام دوست عزیز

در ضمن بابت قانون کپی رایت هم باید عرض کنم که: دانلود کتاب به این صورت بیشتر به فرهنگ کتاب خوانی، و کمک به تحقیقات کتابخانه ای کمک می کند تا اینکه به فروش کتاب ضربه بزند.
در واقع به جمع آمدنی تعداد مقاله و کتاب در یک سایت ( آن هم به صورت مستقیم نه سرور های رایگان ) می تواند کمک کوچکی به دسترسی آسان به اطلاعات فارسی کند.

من نمیدوم چرا اینقدر در مورد کپی رایت بحث های بی مورد می کنید:
وقتی شما به هر طریقی از مطلب شخص دیگری او در محدوده تحت اختیار خودتون استفاده می کنید باید حداقل اسمی از اون شخص یا موسسه ببرید. تازه در 99 درصد مواقع منوط به اجازه کتبی و در دنیای وب حداقل منوط به قرار دادن لینک سایت مورد نظر است...

سایت معرفی شده در این تاپیک برداشته کلی مطلب رو در قالب PDF با آرم خودش برای دانلود قرار داده، آیا این نقض کپی رایت نیست؟
اگر قصدشون نشر فرهنگ بوده باید لینک میدادن به سایت نویسنده یا ناشر یا یکی از این همه سایتی که کتاب میفروشن(با ارسال مجانی)!
همه کتابها و مقالات در صفحه اول حق نشر رو متذکر میشن!

حالا این شما مدعی شدی واسه گسترش فرهنگ اشکالی نداره!!!!!!!!!
اونهایی که کارشون طراحی وب هستش جدای از SEO و این جور بحثا میدونن ارزش محتوا برای معروف شدن یک سایت چقدره بنابراین خودتون رو نزنید به اون راه...
اگر این سایت بخواد با هزینه خودش محتوا برای جذب مخاطب تولید کنه کلی هزینه داره، حالا میاد چی کار میکنه 2 تا اپراتور میذاره کتاب ها رو PDF کنند بزارن تو سایت با یک هزینه اندک...
نتیجه: بازدید بیشتر>>>>>>مشتری بیشتر

توجه کنید:
http://fa.wikisource.org/w/index.php?title=%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86_%D8 %AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AD%D9%82%D9%88%D9% 82_%D9%85%D8%A4%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9 %85%D8%B5%D9%86%D9%81%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%87%D9 %86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86&oldid=24220

http://www.nlai.ir/Default.aspx?tabid=729

http://www.shci.ir/Law/Prod/CopyRight.asp

Beyondsoft
شنبه 14 آذر 1388, 20:45 عصر
اگر قصدشون نشر فرهنگ بوده باید لینک میدادن به سایت نویسنده یا ناشر یا یکی از این همه سایتی که کتاب میفروشن(با ارسال مجانی)!

بله، حتماً باید مالکان این سایت مد نظر قرار دهند، و لینک بدهند به سایت آقای صادق هدایت، و یا وب سایت شخصی آقای نصرالله منشی و یا مولانا جلال الدین.
شما ابتدا برید مشکلتون رو با book.google.com حل کنید، نکنه به نظر شما، کار کتابخانه ها نیز اشتباه است؟ چون بدون فروختن کتاب آن را در اختیار همه برای مطالعه قرار می دهند...

Alireza_Salehi
شنبه 14 آذر 1388, 23:46 عصر
بله، حتماً باید مالکان این سایت مد نظر قرار دهند، و لینک بدهند به سایت آقای صادق هدایت، و یا وب سایت شخصی آقای نصرالله منشی و یا مولانا جلال الدین.
شما ابتدا برید مشکلتون رو با book.google.com حل کنید، نکنه به نظر شما، کار کتابخانه ها نیز اشتباه است؟ چون بدون فروختن کتاب آن را در اختیار همه برای مطالعه قرار می دهند...
شما برو با یک مشاور حقوقی صحبت کن فرق کار کتابخونه ها رو با نشر و توزیع کتاب برات شرح بده...

شما اگر 2 تا از کتابهای گوگل رو کامل ورق زده باشی متوجه میشی جاهای مهم کتاب همگی حذف شده و به شما پیام میده که تشریف ببرید پول خرج کنید و بخرید...
اکثر کتاب های گوگل اینطوری هستند....

خیلی از کتاب های ASP.NET که من در گوگل ورق زدم اینطوری بودن، در ضمن در گوگل خیلی واضح قوانین حق نشر و حدودش تشریح شده، و مواقع لزوم هشدارهای لازم داده میشه...
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=40751&stc=1&d=1260045994
در ضمن من با گوگل کاری ندارم من بحث داخلی ایران رو میکنم.
کامل بخون، فکر کن، بعد جواب بده، هیجان زده نشو...
لینک قانون رو برات گذاشته بودم...

کاش به جای مسخره کردن یه کم فکر میکردی...
من خصومتی با صاحبان سایت مذکور ندارم خوشحال هم میشم که در کارشون پیشرفت کنند، فقط یک تذکر در مورد کپی رایت بود همین وبس...

Beyondsoft
شنبه 14 آذر 1388, 23:58 عصر
در ضمن من با گوگل کاری ندارم من بحث داخلی ایران رو میکنم.
کامل بخون، فکر کن، بعد جواب بده، هیجان زده نشو...
لینک قانون رو برات گذاشته بودم...

من نمی فهمم بی ادبی نیز جزو سواد و افاده های روشن فکریست؟

در ضمن باید عرض کنم، کتبی که در این وب سایت قرار دارند، یا نویسنده این کتاب را وقف عام کرده است ( مانند کتاب های مرحوم دهخدا یا همین کتاب برنامه نویسی آقای هاشمی و ... ) و یا به صورت مقاله هستند و یا نویسنده مربوط به قرن های پیش است که حق تالیف آن مربوط به کل ملت ایران است ( حافظ، سعدی، مولانا و ... )

MIDOSE
یک شنبه 15 آذر 1388, 00:32 صبح
دوستان،
رعایت ادب، احترام به یکدیگر و کل کل نکردن از جمله شرایط شرکت در بحث هاست؛لطفن رعایت کنید.

موفق باشید.

joker
یک شنبه 15 آذر 1388, 00:56 صبح
عجب سایت عام المنفعه ای هست :) ( خدمات شبکه و فیلمسازی و وووو ، تو عمرم چنین کارگروهی با این تلورانس ندیده بودم )

کتابخانه فایلش فاقد کتابهای بدردبخور هستند... لااقل یکیش که من دیدم رباتیک (http://arvan.ir/Library/BookList.aspx?BookSubCategory=33)چندصفحه مقاله
های دانشجوئی در سطوح مقدماتی به عنوان کتاب معرفی شدند :) ( در واقع کتاب نیستند چند صفحه ای مقاله دانشجویی من دیدم )

تبلیغات از نوع گولزننده اسم این تاپیک را بزارید :)

vcldeveloper
یک شنبه 15 آذر 1388, 02:00 صبح
در ضمن جواب تو و لینکی که دادی ارتباطی به موضوع تاپیک نداره و طبق قوانین باید حذف بشه. ولی خواهیم دید که چطور مغالطه میشه و پست های من حذف میشه!
احتمالا در درک واژه "مغالطه" مشکل داری. پست تو در انتقاد از یکی از قوانین سایت فاقد محتوا و بی ارتباط با موضوع این تاپیک بود. جوابی هم که دریافت کردی، مربوط به انتقادت از همان قانون و چگونگی اجرای آن بود.

لینک ارائه شده در آن جواب هم برای این بود که بدانی با توجه به سابقه ات در این سایت، اخلال های مکرری که سابقا در نظم سایت ایجاد کردی، ادعاهای بیخود و خنده داری سابقا مطرح کردی (مثل اون موردی که فکر می کردی همه بیکارند و دنبال تو می گردند تا از تو در این سایت ایراد بگیرند)، و قهرها و برگشت های مکرری که داشتی، با میل خودت قهر کردی، و با میل خودت برگشتی، و مواردی از این قبیل؛ اظهار نظر شخص تو برای من فاقد ارزش هست، ولی چون به صورت عمومی درباره یکی از قوانین سایت بیان شد، به آن جواب داده شد، نه بخاطر اینکه اظهار نظر تو در آن زمینه اهمیتی داشته!

قبلا چند بار نذر کردیم حالش خوب بشه , ظاهرا نشده !
انشاء الله حالش خوب بشه، البته معروفه که میگن "چراغی که به خانه روا ست، به مسجد حرام است". با این اوصاف، و روحیه بشاشی که در برخی تاپیک های این سایت مثل "قبول ندارید که IE بی خاصیت هستش ؟" داشتید، شاید لازم باشه دوبل نذر کنید، شاید شفاعی حادث بشه.

تاپیک صرفا معرفی یک وبسایت هست که شاید بتونه کمکی به بعضی از کاربران سایت بکنه. نویسنده تاپیک هم ممکن هست در آن سایت ذی نفع باشه یا نباشه. ما معمولا اینگونه تاپیک ها را در صورتی که فقط یک بار ایجاد بشند، و حالت Spam نداشته باشند، و محتوای سایت معرفی شده (یا بخشی از آن) قابل استفاده مفید برای برنامه نویسان باشه، و البته تاپیک و سایت مربوطه با قوانین سایت برنامه نویس مغایرت نداشته باشه؛ حذف نمی کنیم.

قبل از این هم از این دست تاپیک ها داشتیم که فرضا کاربری سایت ایجاد کرده، در آن مقالاتی قرار داده، یا مجله الکترونیکی راه اندازی کرده، و آن را در تاپیکی در همین تالار یا گاهی اوقات در تالار آگهی ها معرفی کرده. البته کاربرانی هم بودند و هستند که دائما در پست های خود به یک سایت بخصوص لینک می دادند ( می دهند)، و پست هایشان تحت عنوان Spam حذف میشه.

ما منبع هر خبر، یا محتوای هر سایت، یا محتوای هر فایلی که کاربر پیوست میکنه را کاملا بررسی نمی کنیم. وقت و امکان این کار را نداریم، لزومی هم نداره که این کار را بکنیم. اما کاربرانی که به این لینک ها مراجعه می کنند، اگر متوجه موردی شدند که خلاف قوانین سایت هست، می تونند آن تاپیک را پست را با ذکر مورد تخلف به مدیران گزارش کنند.

اگر بحث بر سر کیفیت مطالب ارائه شده در آن سایت هست، ربطی به مدیریت سایت برنامه نویس پیدا نمیکنه. کیفیت و سطح علمی مطالب اون سایت یک امر نسبی هست، و ممکن هست برای کاربران مختلف متفاوت باشه. ما هم اینجا قانونی برای این منظور نداریم. ممکنه یک کاربری سایت stackoverflow را به عنوان یک سایت مناسب برای دریافت پاسخ های برنامه نویسی معرفی کنه، یک کاربر هم سطح آن سایت را پایین تر از حد انتظار خودش بداند. اما این دلیل نمیشه که ما پست کاربر مربوطه را به دلیل سطح پایین (!!) سایت معرفی شده حذف کنیم.

اگر بحث بر سر قانون No Warez Activity سایت هست، و کاربری معتقد هست سایت معرفی شده یک سایت انتشار وارز هست، کاربر میتونه پست را به مدیر گزارش کنه.

اگر کاربری در تاپیک مرتبط با معرفی یک سایت، پستی بی ارتباط با موضوع تاپیک مطرح کرد، یا به بهانه قوانین سایت، بجای گزارش تاپیک به مدیران، خودش off-topic ارسال میکنه، یا با استقبال از بحث های حاشیه ایی مطرح شده در تاپیک، سعی میکنه ناراحتی های خودش از سایت و مدیران آن را (مثل دریافت جریمه به خاطر لحن نامناسب برخورد با سایر کاربران، یا اخراج موقت به خاطر برهم زدن نظم سایت، و توهین به سایر کاربران) بیان کنه؛ نمیتونه بگه دغدغه اش حفظ نظم سایت، یا رعایت قوانین آن بوده.

آیا شما مدعی هستید موضوع تاپیک، یا پست اول تاپیک خلاف قوانین سایت هست؟ اگر بله، آیا به مدیران سایت گزارش کردید؟ در گزارش تخلف مورد نظرتان را ذکر کردید؟ یا اینکه در وسط شلوغی تاپیک پستی ارسال کردید، و به فلسفه بافی پرداختید؟!

تاپیک را بعد از نیمه شب یکشنبه قفل می کنم. اگر مطلبی برای عرضه دارید، مطرح کنید تا فردا مدعی نشید فلانی حرف خودش را زد، و بدون اینکه به ما اجازه صحبت دهد، تاپیک را قفل کرد!

Mrs.Net
یک شنبه 15 آذر 1388, 10:52 صبح
تاپیک صرفا معرفی یک وبسایت هست که شاید بتونه کمکی به بعضی از کاربران سایت بکنه. نویسنده تاپیک هم ممکن هست در آن سایت ذی نفع باشه یا نباشه. ما معمولا اینگونه تاپیک ها را در صورتی که فقط یک بار ایجاد بشند، و حالت Spam نداشته باشند، و محتوای سایت معرفی شده (یا بخشی از آن) قابل استفاده مفید برای برنامه نویسان باشه، و البته تاپیک و سایت مربوطه با قوانین سایت برنامه نویس مغایرت نداشته باشه؛ حذف نمی کنیم.

ببخشید من ایتو نمیدونستم خدا خیرتان بدهد
دوستان برای سایتهای خودتون یک صفحه با 20عدد pdf علمی(سخت نگیرید) بگذارید و بصورت رایگان از این امکان تبلیغاتی استفاده کنید. هر کاربر حداقل یکبار که کلیک میکنه خیلی عالیه

ما منبع هر خبر، یا محتوای هر سایت، یا محتوای هر فایلی که کاربر پیوست میکنه را کاملا بررسی نمی کنیم. وقت و امکان این کار را نداریم، لزومی هم نداره که این کار را بکنیم. اما کاربرانی که به این لینک ها مراجعه می کنند، اگر متوجه موردی شدند که خلاف قوانین سایت هست، می تونند آن تاپیک را پست را با ذکر مورد تخلف به مدیران گزارش کنند.

اگر بحث بر سر کیفیت مطالب ارائه شده در آن سایت هست، ربطی به مدیریت سایت برنامه نویس پیدا نمیکنه. کیفیت و سطح علمی مطالب اون سایت یک امر نسبی هست، و ممکن هست برای کاربران مختلف متفاوت باشه. ما هم اینجا قانونی برای این منظور نداریم. ممکنه یک کاربری سایت stackoverflow را به عنوان یک سایت مناسب برای دریافت پاسخ های برنامه نویسی معرفی کنه، یک کاربر هم سطح آن سایت را پایین تر از حد انتظار خودش بداند. اما این دلیل نمیشه که ما پست کاربر مربوطه را به دلیل سطح پایین (!!) سایت معرفی شده حذف کنیم. پس فقط کافیه تو پستمون بگیم که این سایت شامل مقالات علمیه بسیار خوبی هست
و داخل سایتمون مقالاتی راجب قیمت قطعات کامپیوتر ، مدلهای لباس، خواص رنگ سبز و غیره بپردازیم چون اصلا اینهاش که مهم نیست مهم نیت هست که خیره.
و کاربر بیچاره حداقل یکبار سرکار میرود!

تاپیک را بعد از نیمه شب یکشنبه قفل می کنم. اگر مطلبی برای عرضه دارید، مطرح کنید تا فردا مدعی نشید فلانی حرف خودش را زد، و بدون اینکه به ما اجازه صحبت دهد، تاپیک را قفل کرد!
اینکارتون خیلی خوبه ممنون
جاداره سایر مدیران هم این شکل برخورد کنند (منم مثل خودتون به در زدم که دیوار بشنوه یا برعکس)

cybercoder
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:37 عصر
می تونی بری لغت نامه علی اکبرخان دهخدا رو ورق بزنی.

لینک ارائه شده در آن جواب هم برای این بود که بدانی با توجه به سابقه ات در این سایت، اخلال های مکرری که سابقا در نظم سایت ایجاد کردی، ادعاهای بیخود و خنده داری سابقا مطرح کردی (مثل اون موردی که فکر می کردی همه بیکارند و دنبال تو می گردند تا از تو در این سایت ایراد بگیرند)، و قهرها و برگشت های مکرری که داشتی، با میل خودت قهر کردی، و با میل خودت برگشتی، و مواردی از این قبیل؛ اظهار نظر شخص تو برای من فاقد ارزش هست، ولی چون به صورت عمومی درباره یکی از قوانین سایت بیان شد، به آن جواب داده شد، نه بخاطر اینکه اظهار نظر تو در آن زمینه اهمیتی داشته!

تو تا می تونی هتاکی و بی حرمتی می کنی و موضوعاتی رو مطرح می کنی که مربوط به این تاپیک نیستند و با حرافی و حاشیه رفتن می خوای یه جوری کارهای خودت رو توجیه کنی تازه این مسائلی هم که گفتی علاوه بر عدم ارتباط ، مقداریش کذبه. در مورد اون مقداری هم که صحیحه دلیل وجود داره.

جوابی هم که دریافت کردی، مربوط به انتقادت از همان قانون و چگونگی اجرای آن بود.

بفرمایید کجای پاسخت مربوط بود؟

اگر کاربری در تاپیک مرتبط با معرفی یک سایت، پستی بی ارتباط با موضوع تاپیک مطرح کرد، یا به بهانه قوانین سایت، بجای گزارش تاپیک به مدیران، خودش off-topic ارسال میکنه، یا با استقبال از بحث های حاشیه ایی مطرح شده در تاپیک، سعی میکنه ناراحتی های خودش از سایت و مدیران آن را (مثل دریافت جریمه به خاطر لحن نامناسب برخورد با سایر کاربران، یا اخراج موقت به خاطر برهم زدن نظم سایت، و توهین به سایر کاربران) بیان کنه؛ نمیتونه بگه دغدغه اش حفظ نظم سایت، یا رعایت قوانین آن بوده.

این من نبودم که به پست تو ایراد گرفتم دقیقا تو بودی که این کار رو کردی
در مورد این جملات هم قضاوت رو میذارم پای خواننده

موفق باشید.

Beyondsoft
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:40 عصر
ببخشید من ایتو نمیدونستم خدا خیرتان بدهد
دوستان برای سایتهای خودتون یک صفحه با 20عدد pdf علمی(سخت نگیرید) بگذارید و بصورت رایگان از این امکان تبلیغاتی استفاده کنید. هر کاربر حداقل یکبار که کلیک میکنه خیلی عالیه
پس فقط کافیه تو پستمون بگیم که این سایت شامل مقالات علمیه بسیار خوبی هست
و داخل سایتمون مقالاتی راجب قیمت قطعات کامپیوتر ، مدلهای لباس، خواص رنگ سبز و غیره بپردازیم چون اصلا اینهاش که مهم نیست مهم نیت هست که خیره.

من نمی فهمم، این عقده ای بازی ها برای چیست ؟
کلاً این سایت تازه تاسیس 165 بازدید داشته است، که حدود 5% آن referring بوده است که اگر فرض شود تمام آن هم از سایت برنامه نویس بوده است، باز هم کمتر از 10 بازدید می شود !

حالا که چی ؟ این میلیارد میلیارد سود حاصله را، بیایید دو دستی بگیرید و بین خودتان تقسیم کنید ...