PDA

View Full Version : ماژول mysql



خاموش
شنبه 08 شهریور 1382, 07:57 صبح
سلام
کسی هست که تا به حال از ماژول mysql استفاده کرده باشد؟
موقع استفاده از این ماژول این خط را متوجه نمی شود:



$databasename = "webnergy";

$host = "infobsun2.infoboard.net";

$dbh = Msql->connect($host,$databasename);


متشکرم

خاموش
شنبه 22 شهریور 1382, 13:42 عصر
سلام
کسی نیست به سوال من جواب بدهد؟
:oops: :cry:

Vahid_Nasiri
شنبه 22 شهریور 1382, 15:06 عصر
یک فوروم حرفه ای MySQL :
http://forums.devshed.com/forumdisplay.php?s=38b4103de51d32327f4d887d7072996 7&forumid=4

مهدی کرامتی
شنبه 22 شهریور 1382, 18:37 عصر
خوب دوست عزیز، ما تا ندونیم مشکل چیه که نمیتونیم کمکتون کنیم.
شما خطایی رو که برنامه موقع اجرا نشان میده اینجا برای ما بنویس تا یه فکری براش بکنیم.

خاموش
یک شنبه 23 شهریور 1382, 08:03 صبح
سلام
مشکل من هم این است که اصلا پیغام خطایی ظاهر نمی شود
فقط یک صفحه سفید نمایش داده می شود
اینکه چرا می گویم که از این خط خطا می گیرد برای این است که وقتی از یک دستور پرینت قبل از این خط استفاده می کنم عبارت مورد نظر را نمایش می دهد ولی اگر دستور پرینت را بعد از این خط بگذارم دیگر هیچ چیز نمایش داده نمی شود

مهدی کرامتی
یک شنبه 23 شهریور 1382, 09:03 صبح
خوب، سورس برنامه را بصورت یک فایل Zip اینجا Attach کنید تا یک نگاهی بهش بیاندازیم.

خاموش
یک شنبه 23 شهریور 1382, 10:31 صبح
سلام
یک ماژول بهتر پیدا کردم ولی آن هم جواب نمی دهد


use Net::MySQL;
my $mysql = Net::MySQL->new(
hostname => 'main.azmteam.com',
# hostname => 'mysql.example.jp',
database => 'Carpet',
user => 'root',
password => ''
);

# Insert Exp

$mysql->query(q{
INSERT INTO tcarpet (ID) VALUES ('5555') # first & last
});
print "Affected row: %d\n", $mysql->get_affected_rows_length;

# Select Exp

$mysql->query(q{SELECT * FROM tcarpet});
my $record_set = $mysql->create_record_iterator;
while (my $record = $record_set->each) {
printf "Host: %s\n",
$record->[0];
}
$mysql->close;

خاموش
شنبه 05 مهر 1382, 09:08 صبح
کسی اینجا نیست که یک کد که مستقیم به یک بانک mysql وصل می شود را به من بدهد؟



متشکرم

مهدی کرامتی
شنبه 05 مهر 1382, 13:23 عصر
PHP برای اتصال به MySQL نیاز به ماژول خاصی نداره. اینو ببین:

<?php
// open the connection
$conn = mysql_connect("localhost", "joeuser", "somepass");
// pick the database to use
mysql_select_db("testDB",$conn);
// create the SQL statement
$sql = "INSERT INTO testTable values ('', 'some value')";
// execute the SQL statement
$result = mysql_query($sql, $conn) or die(mysql_error());
// echo the result identifier
echo $result;
?>

mostafa612003
شنبه 05 مهر 1382, 15:27 عصر
سلام
ولی من با perl می خواهم این کار را انجام دهم

(خاموش)
ممنون

مهدی کرامتی
شنبه 05 مهر 1382, 16:06 عصر
ولی فکر کنم اینجا بخش PHP باشه.

mostafa612003
یک شنبه 06 مهر 1382, 09:21 صبح
سلام

می شود بگویید که بخش perl در این سایت کجاست؟

(من نزدیکترین موضوع به perl یعنی php را انتخاب کردم)