ورود

View Full Version : سوال: پروفایل سیار برای 180 user

yekchehellom
پنج شنبه 12 آذر 1388, 10:55 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
قراره تو دانشگاه برای ورودی های 5 سال گروهمون پروفایل سیار را بندازم،
اما نمی خوام وقتی کسی وارد سرور شد 200 تا پوشه shareشده ببینه،(سردرگم کنندس)
برای حل این قسمت ،پروفایل هر گروه رو تو یک پوشه گذاشتم,و فقط به همون گروه جواز دسترسی دادم...اما مشکلی که هست دانشجوی X میتونه بره اطلاعات دانشجوی Y رو ببینه:

server\profiles\y
حالا وقتی که تو پوشه ی profiles از گروه جواز دیدن این فولدر[y] رو می گیرم،با وجود اینکه خود Y full control داره ،دیگه اطلاعاتش تو مسیر پروفایل ذخیره نمی شه...
ممنون می شم راهنمایی کنین.

n_samay
دوشنبه 16 آذر 1388, 18:06 عصر
اگه عجله نداری تا دو روز دیگه کامل توضیح میدم چکار کنی
فقط بگو پرفایلها به صورت خودکار درست میشن یا خودت میسازی

yekchehellom
چهارشنبه 18 آذر 1388, 14:21 عصر
فقط بگو پرفایلها به صورت خودکار درست میشن یا خودت میسازی
برای تک تک user ها ،یه پروفایل رو که از قبل درست کردم رو کپی می کنم.همون طور که تو MCSE توضیخ داده.

n_samay
شنبه 21 آذر 1388, 10:46 صبح
خدمت شما عرض کنم که شما به این صورت که میگم عمل کن یک پوشه درست کن و share کن بعد در قسمت share permission اجازه red و change رو بده و توی قسمت security permission به گروه users فقط اجازه list contact و write رو بده دیگه به هیچ چی کار نداشته باش بعد 200 تا یوزرتو در active directory انتخاب کن کلیک راست و بعد در قسمت profiles قسمت اول مسیر پوشه share شده رو بده و اخرشم %username% بزن مثل مثال پایین:
با فرض اینکه پوشه به نام home باشه در هر درایوی و ip سرور هم 192.168.10.1 به این صورت عمل کن

%home\%username\آی پی سرور 192.168.10.1

در ضمن دیگه به هیچی هم کار نداشته باش اون کار خودشو میکنه و profile هم خودش به صورت اتومات درست میشه لازم به هیچ کاری نیست پوشه های پروفایل به نام کاربرها هم خودش درت میشه احتیاج به هیچ کاری نیست
بدرود

yekchehellom
دوشنبه 23 آذر 1388, 21:53 عصر
با سلام و تشکر
وقتی به groupقابلیت read داده میشه ،می تونن برن اطلاعات بقیه رو ببینن .
نمی تونن؟

n_samay
سه شنبه 24 آذر 1388, 06:28 صبح
من کجا گفتم قابلیت red بده؟
اگه قسمت اول رو میگی اون قسمت share permission هستش به گروه everyone داری میدی به اونجا کار نداره.