ورود

View Full Version : سوال: آیا کامپایلری هست برای کد نویسی که کمی هوشمند تر باشه و کد نوشتن راحت تر بکنه

soltan 62
پنج شنبه 12 آذر 1388, 11:27 صبح
سلام
من در حال حاضر از Borland C++ 5.02 for Windows استفاده می کنم .آیا برنامه ایی هست کمی هوشمندتر باشه و کد نوشتن راحت تر بکنه .
ممنون

Altech
پنج شنبه 12 آذر 1388, 11:29 صبح
سلام .
اگه منظورتون IDE یا Editor هست باید بگم کار با eclipse خیلی راحت تره . رایگان هم هست .

soltan 62
پنج شنبه 12 آذر 1388, 11:44 صبح
دوست عزیز
بابت معرفی برنامه ممنونم . حتما امتحانش می کنم
من دانشجو کاردانی هستم .یه برنامه می خوام یه زره شعور داشته باشه سر یه نزاشتن آکولاد مسخره 2 ساعت آدم علاف نکنه . درضمن بتونم برنامم با خورجی cpp ارائه بدم

Altech
پنج شنبه 12 آذر 1388, 11:49 صبح
بله دقیقا این Editor به محض اینکه شما آکلاد باز رو می ذارین خودش می بنده یا در مورد پرانتز و گیومه و ...
البته راه اندازیش برای ویندوز یه کم پیچیده اس که من آموزششو تو این سایت گذاشتم . می تونین یه نگاهی بندازین :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=192332

Altech
جمعه 13 آذر 1388, 17:53 عصر
C++‎‎‎‎Builder هم بد نیس

ولی اگه منظورتون کامپایلر با هوش تر نه editor. فقط میگم میشه همچین compilerی ساخت ولی برنامه نویسی بدون این جور سخت گیری ها جالب نیس. باید به محیط نظامی برنامه عادت کنیم.

آره تقریبا این حرفتونو قبول دارم . آدم تا تو Turbo C مجبور نشه برای هر تو رفتگی خودش تب بزنه برنامه نویس نمی شه . ولی دیگه بعدا این چیزا لازم نیست . چون چیزای مهم تری وجود داره و تایپ کردن کد مسئله سختی نیست و هر چی راحت تر باشه بهتره .