PDA

View Full Version : Custom ScrollBar

niloufar
سه شنبه 23 فروردین 1384, 12:38 عصر
دوستان سلام

فرض کنید بخواهیم برای یک MultiLine TextBox یا یک Label با خاصیت WordWrap = True یا یک ListBox با تعداد اندیس بالا و یا ... یک Vertical ScrollBar و یا برای یک TextBox غیر MultiLine یا ... یک Horizental ScrollBar ایجاد کنیم.

آیا کسی می دونه چه جوری می شه یه ScrollBar به شکل دلخواه برای اونا ایجاد کرد؟

armin_izer
پنج شنبه 25 فروردین 1384, 02:21 صبح
میتونی از این API استفاده کنی:

Public Declare Function ShowScrollBar Lib "user32" Alias "ShowScrollBar" (ByVal hwnd As Long, ByVal wBar As Long, ByVal bShow As Long) As Long
:موفق:

niloufar
شنبه 27 فروردین 1384, 13:18 عصر
میتونی از این API استفاده کنی:

Public Declare Function ShowScrollBar Lib "user32" Alias "ShowScrollBar" (ByVal hwnd As Long, ByVal wBar As Long, ByVal bShow As Long) As Long

سلام

از پاسخ شما ممنونم. ولی من منظورم اینست که چطور می تونیم یک ScrollBar به شکل دلخواه (مثلا یک ScrollBar گرافیکی مثلا به رنگ قهوه ای و ... یعنی کاملا دلخواه) ایجاد کنیم و آن را به یک کنترل مثل TextBox ، Frame ، ListBox و ... متصل کنیم. یعنی اصلا نمی خواهم از Scroll های استاندارد ویندوز استفاده کنم و می خواهم برای یه برنامه با گرافیک خاص، یک Scroll متناسب با همان گرافیک هم طراحی و سپس با کد خاصی آن را فعال و به یک کنترل نسبت دهم.

Hamedm
شنبه 27 فروردین 1384, 13:47 عصر
سلام

بنظرم بهتره برای خودتون یک ScrollBar درست کنید.

در پناه حق موفق باشید و پرتوان

niloufar
شنبه 27 فروردین 1384, 15:37 عصر
بنظرم بهتره برای خودتون یک ScrollBar درست کنید.

سلام
منم دقیقا منظورم همینه ولی نمی دونم چطور میشه مثلا گفت هر وقت روی کلید بالای Scroll کلیک شد، فلان مقدار مثلا MultiLineTextBox را بالا ببر و چطور حد نهایی آن را تعریف کنم و SmallChange, LargeChange آن را و Eventهای آن را و ...
اگر کسی ای نمونه ای قبلا کار کرده و یا سورس یا کامپوننتی در این زمینه سراغ داره و یا می تونه کمک کنه، ممنون می شم اگه راهنمایی کنه.

niloufar
یک شنبه 28 فروردین 1384, 16:41 عصر
سلام
منظور من از یک Custom ScrollBar یه چیزی شبیه این است:

armin_izer
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 17:25 عصر
سلام

حالا فهمیدم منظورت چیه.اگه یه جستجو اینجا بکنی حلله:
www.pscode.com
اینو جستجو کن:Custom ScrollBar
یا
Graphical ScrollBar

niloufar
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 13:13 عصر
سلام

حالا فهمیدم منظورت چیه.اگه یه جستجو اینجا بکنی حلله:
www.pscode.com
اینو جستجو کن:Custom ScrollBar
یا
Graphical ScrollBar
اولا ممنون. ثانیا اینها را من قبلا هم دیده بودم. ScrollBar های قشنگی هست ولی هیچکدام نگفته چگونه آن را مثلا به یک TextBox نسبت دهیم. اگه اطلاعاتی در این رابطه هم دارید بفرمایید.

Typisch_VB6
یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 11:47 صبح
ببین هین چطوره ؟

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
:موفق: :موفق:

R_BABAZADEH
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 10:39 صبح
الینم یه نمونه

R_BABAZADEH
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 10:40 صبح
اینم یکی دیگه

niloufar
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 11:55 صبح
دوستان سلام
1- از دوستانی که بنده را مورد لطف خود قرار دادند و می دهند ممنون
2- جناب Typisch_VB6 کامپوننت شما بسیار زیبا بود و برای عکس ها بسیار مناسب است. اما منظور من ایجاد یک ScrollBar دلخواه (به شکل گرافیکی) و ارتباط آن با یک کنترل (مثل همین PictureBox یا TextBox یا ...) بود
3- جناب R_BABAZADEH از سه نمونه ای که شما فرستادید. اولی که اصلا ProgressBar بود، دومی هم دیگه اصلا ربطش رو نفهمیدم، Macintosh Style بود و فقط سومی ScrollBar بود. این را هم من قبلا دیده بودم و مشکلش اینست که با اینکه ScrollBar جالبی آماده کرده است ولی نحوه ارتباط آن با کنترلهایی مثل TextBox مشخص نشده است.
4- هر یک از دوستان که در رابطه با ارتباط ScrollBar با کنترل ها اطلاعاتی دارند، لطفا ارائه نمایند.

حامد مصافی
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 08:47 صبح
اینم ببینید

niloufar
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 12:47 عصر
دوستان سلام
1- از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند ممنونم
2- از نتایج حاصل از این تاپیک و بررسی های دیگه و قاطی کردن اونا در یک ظرف بزرگ و کوبیدن اون با هاون (دیگران: چی داری میگی، مگه آموزش آشپزیه :گیج: ) و خلاصه ... بالاخره یه نیمچه Sampleای آماده کردم که فکر می کنم دوستان بتونند با استفاده از اون هر نوع Custom ScrollBarی ایجاد نمایند.
ببینید و حال کنید. :reading: (یه جور میگم انگار خودم نوشتم)
3- حضرات مدیران اگه فکر می کنند این تاپیک بدرد می خوره، اونا یه جا تو دسترس قرار بدند تا دوستان استفاده کنند.
4- :flower:

jack
شنبه 07 خرداد 1384, 18:07 عصر
خیلی عالی بود . ممنون :flower: