ورود

View Full Version : سوال: محاسبه اعداد 40 رقمي و بيشتر در جاوا

mujtaba20
پنج شنبه 12 آذر 1388, 20:04 عصر
سلام
من مي خوام اعداد بزرگي رو در جاوا محاسبه كنم (ماشين حساب) يعني مي خوام از يه بازه بزرگ بهره بگيرم تا بتونه يه عدد 40 رقمي يا بيشتر در درون خودش جاي بده و همچنين بتونه كاراي محاسباتي هم روش انجام بده مثلا (*,-,+,/,^ يا ...)، لطفا اگه امكانش هست من رو با يك راهنمايي مناسب ياري كنيد.
با تشكر مجتبي

persianshadow
پنج شنبه 12 آذر 1388, 21:26 عصر
در جاوا انواع ابتدایی داده وجود داره که بازهای بزرگتری رو هم پوشش میده به عنوان مثال long که تا

ماکزیمم عدد 9,223,372,036,854,775,807 رو در بر میگیره یعنی مقدار 64 بیت رو پوشش میده برای

اعداد اعشاری هم نوع double وجود داره که اون هم 64 بیت هست.

mujtaba20
پنج شنبه 12 آذر 1388, 23:17 عصر
با داده‌هاي ابتدايي كه شما فرموديد آشنا هستم اما سوال من اينه كه آيا در موارد نادر كه ما نياز داريم يك عدد چند ده رقمي رو محاسبه كنيم كه به عنوان مثال مقداري كه مقدار 1024 بيت رو به خودش اختصاص بده رو به عنوان يك داده تعريف كنيم و از اون در برنامه مبتني بر تكنولوژي جاواي خودمون استفاده كنيم.
به عبارت ديگه آيا كلاسي براي اينكار در نظر گرفته شده و يا روش به صرفه اي براي اين كار سراغ داريد؟؟؟

mahdi68
جمعه 13 آذر 1388, 01:35 صبح
سلام
دوست خوبم ابتدایی ترین راه برای عملیات روی اعدادی با فرض مثال 1000 رقمی استفاده از آرایه است البته الزامی نیست باید بتونین الگوریتمی بنویسین که بتوننین این اعداد بگیرین و روش عملیات انجام بدین

persianshadow
جمعه 13 آذر 1388, 11:12 صبح
خب چیزی که شما گفتین درباره اعداد هست البته کلاس داده‌های اولیه یک فیلد MAX_VALUE داره که

شما می‌تونید پایین‌ترین مقدار و بالاترین مقدار رو قبول کنه همچنین شما می‌تونید خودتون یک کلاس هم

بنویسید و قدری این داده‌ها رو دستکاری کنید.

MSN_Issue
جمعه 13 آذر 1388, 17:24 عصر
دوست عزیز شما میتونید از کلاس BigInteger استفاده کنید که میتونه اعداد بینهایت رقمی رو در خودش جای بده !