ورود

View Full Version : مشکل در نشان دادن اطلاعات بانک

soniarose
جمعه 13 آذر 1388, 18:22 عصر
سلام دوستان من یک بانک با sqlexpress ایجاد کردم و در اون جدولهایی ایجاد کردم ولی وقتی عملیات رو روی بانکم انجام میدم وبعد از اون با راست کلیک کردن روی جدولم و زدن گزینه show data table اطلاعات ذخیره شده در بانک رو نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید

viper2009
جمعه 13 آذر 1388, 19:52 عصر
سلام دوستان من یک بانک با sqlexpress ایجاد کردم و در اون جدولهایی ایجاد کردم ولی وقتی عملیات رو روی بانکم انجام میدم وبعد از اون با راست کلیک کردن روی جدولم و زدن گزینه show data table اطلاعات ذخیره شده در بانک رو نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید

میشه بیشتر توضیح بدی؟

soniarose
شنبه 14 آذر 1388, 09:45 صبح
من مثلا وقتی اطلاعاتم رو در بانک ثبت میکنم (میدونم که در کدهای insert هیچ مشکلی نیست )تمام کدهام با موفقیت اجرا میشن ولی وقتی میخوام اطلاعات ثبت شده رو توی بانکم ببینم اونا رو نشون نمیده و همین طور وقتی میخوام توسط crystalreport از اونها گزارش بگیرم بازم نشون نمیده

مهدی نان شکری
شنبه 14 آذر 1388, 10:07 صبح
با سلام
دوست من اگر امکان داره پروژه تون را در سایت قرار بدین تا بشه دقیق تر راهنمایی کرد.

viper2009
شنبه 14 آذر 1388, 14:28 عصر
من مثلا وقتی اطلاعاتم رو در بانک ثبت میکنم (میدونم که در کدهای insert هیچ مشکلی نیست )تمام کدهام با موفقیت اجرا میشن ولی وقتی میخوام اطلاعات ثبت شده رو توی بانکم ببینم اونا رو نشون نمیده و همین طور وقتی میخوام توسط crystalreport از اونها گزارش بگیرم بازم نشون نمیده

مگه میشه وقتی اطلاعات در دیتا بیس ثبت شده باشه وقتی در دیتا گرید یا کریستال لود کنی 100% نشان داده می شه
مگه اینکه در لود کردن اشتباهی اشتباهی آدرس دهی کرده باشی

soniarose
شنبه 14 آذر 1388, 16:55 عصر
در دیتا گرید نشون میده ولی در کریستال اگه اطلاعات رو دستی وارد کنم نشون میده در غیر این صورت نه

viper2009
شنبه 14 آذر 1388, 21:25 عصر
در دیتا گرید نشون میده ولی در کریستال اگه اطلاعات رو دستی وارد کنم نشون میده در غیر این صورت نه

چطوری لود می کنی ؟ با ویزاد یا کد؟

اگر کد با چه فیلتر و دستوری؟

soniarose
یک شنبه 15 آذر 1388, 16:07 عصر
از کد زیر استفاده میکنم

Dim rpt As New CrystalReport1
rpt.RecordSelectionFormula = "{table1.id}='" & TextBox1.Text & "'"

CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
CrystalReportViewer1.Refresh()

viper2009
دوشنبه 16 آذر 1388, 00:52 صبح
از کد زیر استفاده میکنم

rpt.RecordSelectionFormula = "{table1.id}='" & TextBox1.Text & "'"

CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
CrystalReportViewer1.Refresh()

با این کد امتحان کن :

Da = New SqlDataAdapter("Select * From table1 Where Id = '" & TextBox1.Text & "'" , Con)
Dim Ds As New DataSet
Da.Fill(Ds,"table1")
rpt.setSource(ds)
CrystalReport1.CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
CrystalReport1.Show()