ورود

View Full Version : کلاس مجازی

rak6993
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:02 عصر
سلام
من تازه عضو سایت شدم و نمیدونم که تو این سایت کلاس مجازی هم برگزار میشه یا نه.
اگه هست لطفا راجع به جزئیاتش توضیحاتی بدین و اگر هم نیست خواهش می کنم چنین امکانی رو فراهم کنید که هم خیلی مفیده و هم مخاطب زیادی داره.
ممنون

heartshunter
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:16 عصر
سلام
پیشنهاد جالبیه , میتونه تحولی تو سایت ایجاد کنه.:تشویق:
بهتره مدیران محترم در اینباره تصمیم بگیرند .

Mostafa_Dindar
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:38 عصر
اگر هم نیست خواهش می کنم چنین امکانی رو فراهم کنید که هم خیلی مفیده و هم مخاطب زیادی داره.

و

پیشنهاد جالبیه , میتونه تحولی تو سایت ایجاد کنه.:تشویق:
.

چقدر پيشنهادهاي جالب ميبنيم . قابل تحسينه ! ايده هاي كاملا نو .

majidgbox
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:48 عصر
فکرکنم قرار ازچند وقت دیگه استفاده از مطالب سایت با پرداخت عضویت در انجمن باشه
خیلی خوب میشه که یک سری کلاس ها مجازی برای افرادی که حق عضویت میدن برگزار کنید

z_bluestar
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:58 عصر

چــرا شايع پراكني مي كنيد كدوم انجمن كدوم پرداخت ؟؟؟ :قهقهه::قهقهه:

توي اين سايت تا دلتون بخواهد نظر هست ولي ... ؟؟ كيه كه بتونه اجرا كنه اين نظراتو :متفکر:

heartshunter
یک شنبه 15 آذر 1388, 12:59 عصر
majidgbox (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=62380) عزیز
البته هنوز این مسئله قطعی نشده !
شایعه پراکنی نکنید.

majidgbox
یک شنبه 15 آذر 1388, 15:08 عصر
majidgbox (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=62380) عزیز
البته هنوز این مسئله قطعی نشده !
شایعه پراکنی نکنید.

من هم نگفتم مطمئن هستم ولی امکان داره بشه
من خیلی علاقه مند هستم یک سری کلاس های مجازی قرار بدهند و یک مبلغی پرداخت کنیم از این کلاس ها استفاده کنیم

vcldeveloper
دوشنبه 16 آذر 1388, 00:33 صبح
هیچ برنامه ایی برای این کار در نظر گرفته نشده، و حتی درباره اش بین مدیران بحث هم نشده!

من تازه عضو سایت شدم و نمیدونم که تو این سایت کلاس مجازی هم برگزار میشه یا نه.
از مدت ها قبل دنبال این موضوع بودیم، و حتی چند نرم افزار را هم برای این مورد بررسی کردیم. در اینکه این امکان قابلیت بسیار خوبی هست، و میتونه خیلی مفید باشه، بحثی نیست؛ ولی فعلا موضوع را مسکوت گذاشتیم تا برخی امور دیگه به نتیجه برسند و بیخودی چند موضوع بزرگ را با هم در سایت شروع نکنیم که همه ناقص بمانند.

rak6993
دوشنبه 16 آذر 1388, 18:29 عصر
آقای کشاورز عزیز
من هم قبول دارم که این کار واقعا بزرگه ولی نتیجه بزرگتر و ارزشمندتری که در ازای انجام این کار بدست میاد غیرقابل چشم پوشی و قابل تأمل هستش
من از شما خواهش می کنم به عنوان مدیر ارشد دوباره این بحث رو بین مدیران مطرح کنید.
پیشاپیش ممنون

vcldeveloper
دوشنبه 16 آذر 1388, 23:13 عصر
من هم قبول دارم که این کار واقعا بزرگه ولی نتیجه بزرگتر و ارزشمندتری که در ازای انجام این کار بدست میاد غیرقابل چشم پوشی و قابل تأمل هستش
من از شما خواهش می کنم به عنوان مدیر ارشد دوباره این بحث رو بین مدیران مطرح کنید.
من نگفتم نمیخوایم انجام بدیم، بلکه منظور من این هست که منتظر هستیم اول چند طرحی که قبل از این شروع شدند، و هنوز به سر انجام نرسیدند، به سر انجام برسند، بعد روی این کار کنیم. با توجه به مهم بودن این طرح، دوست نداریم کار ناقص انجام بشه، و موجب ایجاد نوعی یاس و ناامیدی بشه.

اوضاع انجمن و برخی طرح ها مثل طرح مجله برنامه نویس که به یک ثبات نسبی برسه، طرح های جدید را برای اجرا بررسی می کنیم.

majidmt
سه شنبه 17 آذر 1388, 08:39 صبح
این موضوع را خیلی وقت پیش من در غالب پیام خصوصی با استاد کرامتی مطرح کردم:
--------------------------------------------------------------------------------

نقل قول: شركت در دوره هاي آموزشي از شهرستانها

نقل قول:
نوشته شده توسط majidmt
با سلام وخسته نباشيد خدمت آقاي كرامتي
جناب كرامتي امكان شركت در كلاس براي ما كه راه دوريم بدون حضور در كلاس وجود ندارد؟
اي كاش امكان آموزش از راه دور را براي ما هم فراهم ميكرديد به صورت E-learning(stream)
با همان هزينه حضوري مثلاً

=DelphiAssistant
سلام.

در حال حاضر بخاطر مشکل کپی رایت این امر مقدور نیست.

vcldeveloper
پنج شنبه 19 آذر 1388, 00:19 صبح
اگر كسي مي خواد از صفر شروع كنه بهتره چند تا كتاب بخونه و بعد اگر سؤالي داشت اول تو سايت جستجو كنه و بعد اگه نبود سؤال كنه
البته این طرح فقط برای برگزاری کلاس های روتین هفتگی نبوده، بلکه تاکید ما بیشتر روی برگزاری کنفرانس ها، و Presentationهای آنلاین درباره موضوعات مختلف برنامه نویسی بوده، که لزوما مباحث ابتدایی و پیش پا افتاده نیستند، و می تونند شامل مباحث پیشرفته هم بشند.