View Full Version : حذف نیاز به dll
zerofantom
یک شنبه 15 آذر 1388, 14:13 عصر
سلام به همه دوستان
اقا من برای ++cbuilder برنامه نوشتم وقتی این فایل اجرایی را بر روی کامپیوتر دیگر اجرا کردم دو فایل borlndmm.dll و CC3260MT.DLL پیدا نمیکرد چکار کنم این دو فایل به همراه برنامه ام باشد و دیگر این دو فایل را به هنگام اجرا نخواهد در صورتی که برنامه های دلفی این فایلها را احتیاج ندارد.
در ضمن من تیک مربوط به pakage را هم برداشته ام.
ممنون
FiACKER
یک شنبه 15 آذر 1388, 14:33 عصر
دوست عزیز اون pakage رو بذار باشه.
اگه نشد بگید از چه نسخه از سی استفاده می کنید ؟
بهتره از نسخه های 2009 یا 2010 استفاده کنید. شاید مشکل حل شود.
ضمنا می تونید از برنامه های ساخت Setup هم استفده کنید. یا اون دو فایل رو در کنار فایل اجراییتون بگذارید اگه نمی خواهید ستاپ بسازید.
البته اگه هیچ کدوم مشکلتون رو حل نکرد می تونید از یه سری برنامه که کارشون چسبوندن فایل های Dll مورد نیاز هست که یکیشون MoleBox هست. فکر می کنم می تونه این کار رو هم انجام بده.
zerofantom
یک شنبه 15 آذر 1388, 19:36 عصر
ممنون از پاسخ شما
ولی یه سوال اینکه برای چی برنامه های دلفی به این دو فایل احتیاج ندارند؟
vcldeveloper
دوشنبه 16 آذر 1388, 01:27 صبح
وابستگی به borlandmm.dll نباید بطور عادی در نسخه های 2007، 2009، و 2010 وجود داشته باشه.
وابستگی به CC3260MT.DLL را میشه با غیر فعال کردن Dynamic RTL و Build with runtime packages در تنظیمات پروژه برطرف کرد.
من الان C++ Builder نصب شده ندارم که بگم دقیقا در کدام بخش از تنظیمات پروژه این تنظیمات قرار دارند. Dynamic RTL احتمالا در صفحه مربوط به تنظیمات Linker هست، Build with runtime packages هم در صفحه Packages هست.
بعد از غیر فعال کردن این دو گزینه، کل پروژه را مجددا Build (نه کامپایل) کنید.
zerofantom
دوشنبه 16 آذر 1388, 11:50 صبح
ممنون از شما.
تیک مربوط به Dynamic RTL را برداشتم حل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.