ورود

View Full Version : انجام پروژه های بزرگ

kitten
دوشنبه 16 آذر 1388, 11:17 صبح
سلام دوستان
یه نظری داشتم گفتم که شاید در این مورد به یه نتیجه ای برسیم و یه کاری انجام بدیم
این سایت فکر کنم تقریبا الان صد هزار نفری عضو داره و تقریبا 2 یا 3 هزار نفر هم کاربر فعال داره که هر کدومشون تو یه زمینه ای اطلاعات دارند و کار می کنند. بهتر نیست که یه بخشی داشته باشیم به عنوان انجام پروژه های گروهی تا وقتی کسی می خواد یه پروژه بزرگ را شروع کنه انجا یه گروه را جمع کنه و با تقسیم وظایف این کار انجام بشه
می دونم که به راحتی می شه با این کار هر چیز خاصی را تولید کرد چون اینجا کاربر حرفه ای و با سواد خیلی داره
مثلا چرا نباید یه گروه بازی نویسی یا یه گروه نرم افزار نویسی داشته باشیم
حالا این پروژه ها می تونند رایگان(نرم افزار آزاد یا باز متن) یا پولی باشند که بعد از تکمیل کار سود به دست امده بین برنامه نویسان شرکت کننده تقسیم می شه ( مثلا نوشتن یه بازی و فروشش تو کشور) ---- اصلا چرا با وجود این همه برنامه نویس خوب ما باید این قدر بازی های فارسی کمی داشته باشیم؟
در ضمن این را بگم که وقتی تقسیم وظایف بشه و هر کسی کار خودش را انجام بده به راحتی می شه این کار را کنترل کرد
می دونم که این کار از نظر مدیران هیچ ایرادی نداره و حتی خوشحال هم می شوند
حالا منتظر نظرات شما هستم

raziee
دوشنبه 16 آذر 1388, 11:32 صبح
هدف این کار برای آموزشه یا منبع درآمد؟
زمانی که یک گروه بخواد شکل بگیره باید اعضای اون تیم تاحدی دانششون در یک سطح باشه. مثلا بنده که نمیتونم بیام با بزرگان و اساتید این سایت در یک گروه کار کنم چون دانشم در حد اون ها نیست و به مشکل بر میخوریم.
اگر به عنوان آموزش باشه خیلی خوبه مثلا یکی از بزرگواران به عنوان رهبر تیم باشه و بگه مثلا بنده بیام در این قسمت مطالعه کنیم و این قسمت از کار رو به عهده بگیرم و پیاده سازیش کنم.
اما خوب این کار سخته من که فکر نمیکنم کسی حاضر باشه چنین کاری انجام بده علتش کم لطفی اون ها نیست! بلکه کسی که در چنین حدی از دانش رسیده مطمئنا وقت آزاد کمی داره و مشغول کارای خودش هست. همین که این عزیزان با مشغله ای که دارند میان و به سوالات جواب میدند باید ازشون تشکر کرد.

Mostafa_Dindar
دوشنبه 16 آذر 1388, 11:36 صبح
فكر ميكنم هماهنگي اين كار از نوشتن خود پروژه در جامعه ما بسيار سخت تر باشه .
همين الان هم وقتي چند تا دوست كه ارتباط فيزيكي هم دارند با هم بخوان رو يك پروژه به صورت پاره وقت كار كنن كلي مشكل دارن چه برسه به اينكه ...

Felony
دوشنبه 16 آذر 1388, 12:18 عصر
در این مورد چند باری بحث شده ، شما میتونید این پروژه ها رو در قسمت پروژه های متن باز راه اندازی و پیگیری کنید .

vcldeveloper
دوشنبه 16 آذر 1388, 12:52 عصر
قبلا چند مورد از این پروژه ها داشتیم، ولی هیچکدام به سر انجام نرسیدند. البته در نسخه جدید vBulletin که تا چند وقت دیگه بصورت رسمی عرضه میشه، یک قابلیت جدید برای مدیریت پروژه های گروهی و Bug Tracking اضافه شده، که کاربردش برای پروژه های گروهی خیلی بهتر از تالار فعلی پروژه های متن باز هست.

زمانی که یک گروه بخواد شکل بگیره باید اعضای اون تیم تاحدی دانششون در یک سطح باشه. مثلا بنده که نمیتونم بیام با بزرگان و اساتید این سایت در یک گروه کار کنم چون دانشم در حد اون ها نیست و به مشکل بر میخوریم.
لزوما اینطور نیست، چون قرار نیست همه اعضاء گروه یک کار را انجام بدند. در یک گروه هر کس با توجه به توانایی های خودش و مهارت هایی که دارد، وظیفه ایی بهش محول میشه؛ یکی ممکن تحلیلگر خوبی باشه، یکی ممکنه طراح خوبی باشه، یکی دیگه ممکن هست به اندازه آن دو نفر مهارت نداشته باشه، ولی اونقدر مهارت داره که طرح های طراح را با کدنویسی پیاده سازی کنه.