ورود

View Full Version : سوال: روتر ها و سوئیچ ها

n_samay
سه شنبه 17 آذر 1388, 08:42 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم
من در باره محصولات سیسکو هیچ گونه اطلاعاتی ندارم در نتیجه میخوام یک سوال ابتدایی بکنم خواهشا واضح توضیح بدید:کف:
دریک شبکه در چه جاهایی و در کجا سوئیچ و در کجاها روتر استفاده میکنند یا این طور بگم از کجا بدونم که در اینجا سوئیچ یا روتر استفاده کنم و از کجا بدونم که ایا اصلا به اینا نیازی هست یانه:خجالت:
با تشکر

manvaputra
سه شنبه 17 آذر 1388, 14:28 عصر
دوست عزيز روتر كارش مسير يابي شما هر جايي كه بخواي دو تا شبكه مجزا رو به هم متصل كني بايد از روتر اسيتفاده كني و براي شبكه كردم كامپيوترهاي يك شبكه از سوئيچ (اين ساده ترين مثال بود)

n_samay
چهارشنبه 18 آذر 1388, 08:09 صبح
شبکه مجزا یعنی چی اگه شبکه مجزا نبود دیگه احتیاج نیست

online_mansoor2007
چهارشنبه 18 آذر 1388, 08:54 صبح
یعنی شبکه با رنج آی پی متفاوت

n_samay
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:11 صبح
اگه یه شبکه با رنج Ip متفاوت نداشتیم دیگه لازم نیست

saleh.hi.62
چهارشنبه 18 آذر 1388, 13:31 عصر
ببین دوست من

برای متصل کردن کامپیوتر ها توی شبکه شما میتونی از HUB,SWITCH استفاده کنی(روتر هم میشه یک شبکه با تعداد کم میزبان)
فرق بین هاب و سویچ اینه که هاب بسته رسیده رو به همه کامپیوتر ها ارسال میکنه ولی سویچ به کامپیوتر مقصد ارسال میکنه.

نکته*وقتی از هاب و سویچ اسنفاده میکنیم اونا فقط با آدرس mac کارت شبکه کار میکنن و در همون ابتدا آدرس مقصد به صورت mac ارسال میشه به سویچ.

شما فرض کن چند تا شبکه داری با رنج IP متفاوت.

شبکه A با رنج 192.168.1.0
شبکه B با رنج 192.168.2.0
شبکه C با رنج 192.168.3.0

نکته*هر سویچ فقط آدرس mac دستگاه های رو داره که بهش متصل هستن.
نکته*تنها وسیله ای که میتونه بین دو شبکه با آدرس IP منفاوت ارتباط برقرار کنه router

فرض کنید شما یک بسنه رو از شبکه A با آدرس 192.168.1.20 میخواین به سیستمی در شبکه B با آدرس 192.168.2.12 بفرسنین.

خوب بسنه ارسالی اول میره به سویچ بعد که سویچ ارسال میکنه به router حالا از بین شبکه هایی که به روتر متصل هستند با مقایسه که انجام میده ارسال میکنه.