View Full Version : مسیر بانک اطلاعاتی در وی بی
مرتضی تقدمی
سه شنبه 17 آذر 1388, 16:53 عصر
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان برنامه نویس
مشکل من که خیلی اعصابمو خرد کرده اینه که وقتی پروژه ویژوال بیسیکمو تو یه کامپیوتر دیگه اجراش میکنم , اجرا نمیشه و میگه که فایل اکسس تو مسیر مشخص شده وجود نداره .
من میخوام به صورت خودکار مسیر فیال اکسسم تو برنامه وی بی عوض بشه و مسیر اون همون جایی بشه که برناممو از همون جا اجرا میکنم.
هرکی میتونه سریع کمکم کنه چون باید هرچی زودتر پروژم رو تحویل استادم بدم .
از همتون متشکرم.:تشویق:
Tasiyan
سه شنبه 17 آذر 1388, 17:04 عصر
db.Open "provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;data source=" & App.Path & "\Test.mdb"
:لبخند:
مرتضی تقدمی
سه شنبه 17 آذر 1388, 17:16 عصر
:تشویق: با تشکر از tasiyan جان , یادم رفت یه چیزی رو بگم , من از Adodc و Data grid استفاده می کنم . آیا این کد بازم جواب میده یا نه ؟ من هنوز آزمایشش نکردم.
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 09:54 صبح
با سلام
منم همین مشکل رو دارم راهنمایی لطفا
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:03 صبح
چون از adodc استفاده می کنی مجبوری تو سورست connectionString رو ست کنی ....
واسه اینکه مشکلتو حل کنی چندتا راه بهت پیشنهاد می کنم تا وقتی برنامتو جای دیگه نصب می کنی بدون اینکه سورستو تغییر بدی آدرس درست رو بدی...
1- تو برنامت یک منوی قرار بدی که بشه بهش آدرس مسیر اون فایلت رو بهش داد... و تو سورست اون آدرسی رو که میگیره رو از این طریق برابر با ConnectionString قرار بده
2- اگر دوست نداری همچین چیزی به برنامت اضافه کنی یک فایل txt همراه برنامت بزار که توش بیا آدرس ConnectioString بانکت رو بزار و تو سورست تعریف کن که بره از تو فایل بخونه ConnectioString رو ...
از این به بعد هرجا که نصب کردی برنامه متو واسه اینکه به مشکل بر نخوری... فقط میری این فایل txt ..مقدارشو درست می کنی..
موفق باشی
مرتضی تقدمی
شنبه 21 آذر 1388, 08:33 صبح
میشه بی زحمت دستوراشم ارائه کنین ؟ ممنون میشم :چشمک:
rd.net
شنبه 21 آذر 1388, 11:00 صبح
با سلام.
اینم آموزش با تصویر.
فقط بانکتو تو همون پوشه ای بزار که پروژهت هست.
عکسا رو ببین
ali_habibi1384
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 17:46 عصر
یه راه حل دیگه هم داره که برای اونایی هست که از راه ویزاردی میرن این که اگه فایل دیتا بیس رو کنار فایل اجرایی قرار میدن در زمان مسیر دادن فقط نام دیتابیس رو باید تایپ کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.