ورود

View Full Version : سوال: یادگیری جاوا برای برنامه های تحت وب در لینوکس

mhsaeedi
سه شنبه 17 آذر 1388, 20:34 عصر
اول سلام

قبلا از اینکه معلوماتتون رو به صورت رایگان در اختیار بنده میذارید ممنونم

قصد دارم زبان برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم , تمرکزم هم"فقط و فقط" روی برنامه های تحت وب هست و البته اصرار دارم که در محیط لینوکس کد کنم

چه مراحلی رو باید طی کنم (مثلا : یادگیری لینوکس تا فلان حد - آموختن کار با فلان IDE - یادگیری سینتکس - یادگیری شی گرایی - یادگیری tفلان تکنولوژی)

اگر منابع آموزشی درجه 1 , مخصوصا فیلم های آموزشی زبان اصلی رو بشناسید و معرفی کنید منت میذارید سر بنده .

cups_of_java
سه شنبه 17 آذر 1388, 22:22 عصر
اول سلام

قبلا از اینکه معلوماتتون رو به صورت رایگان در اختیار بنده میذارید ممنونم

قصد دارم زبان برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم , تمرکزم هم"فقط و فقط" روی برنامه های تحت وب هست و البته اصرار دارم که در محیط لینوکس کد کنم

چه مراحلی رو باید طی کنم (مثلا : یادگیری لینوکس تا فلان حد - آموختن کار با فلان IDE - یادگیری سینتکس - یادگیری شی گرایی - یادگیری tفلان تکنولوژی)

اگر منابع آموزشی درجه 1 , مخصوصا فیلم های آموزشی زبان اصلی رو بشناسید و معرفی کنید منت میذارید سر بنده .

اینکه شما رو لینوکس کد کنی تاثیری توی راهت نمیزاره. شما بالاخره یکم باید از linux بدونی. به مرور زمان و با کمک اینترنت می تونی مشکلاتتو تو linux حل کنی. یه Ubuntu راه بندازی آروم آروم جاوا و IDEو پکیج های لازم رو روش نصب میکنی. فقط باید یه کم با shell آشنا باشی تا کارات سریع راه بیفته.
در مورد IDE هم من اعتقاد دارم یک Javaکار نباید به محیط IDE وابسته شه و برنامه هاش رو از طریق منو های یک IDE خاص بسازه! (البته اکثر IDEهای جاوا در حالت استاندارد projectهای جاوا رو استاندارد ایجاد و مدیریت می کنن) در هر صورت IDEرو هم کم کم یاد میگیرید در طول راه.
شما باید جاوا رو خوب یاد بگیری، پکیچ های مهم و استاندارد رو بتونی باهاش کار کنی.
اصول برنامه های تحت وب رو بدونی (سشن، کوکی، مدل کلاینت/سرور، ...)
بعد بری سراغ Java EE و از Servlet&JSP شروع کنی تا مفاهیم رو یاد بگیری،
بعد بری سراغ JSF و یک پیاده سازی از این تکنولوژی رو بشناسی.

از فریم ورک هایی که من توصیه می کنم یادشون بگیرید میشه Spring و JBoss Seam رو نام برد. ولی هر دوی این ها بزرگ هستند و برای تازه کار سنگین. پس زمان به خودتون بدید، حوصله کنید و مشتاق باشید!

شما در این فضا با فریم ورک ها و تکنولوژی ها و پیاده سازی های زیادی از هر تکنولوژی مواجه میشی. نباید گم بشی توی این فضا... باید زمان بدی به خودت و بدونی داری چی یاد میگیری، چه می کنی و کجا میری!

برای سر فصل های جزیی تر می تونید به یک تاپیک که در همین زمبنه بود توی تالار مراجعه کنید. من لینک و عنوانشو یادم نیست الان، بگردید پیدا میشه.