ورود

View Full Version : تجهيزات UTM مديريت يكپارچه تهديدات

mnajafi
چهارشنبه 18 آذر 1388, 00:05 صبح
تهديدات بيروني همچون کلاهبرداريها و سرقت هاي اينترنتي و جاسوس افزارها، ويروسها و غيره هدفشان دستيابي به اطلاعات محرمانه شخصي يا مربوط به شركت يا تغيير نوع دستگاه براي حملات بيشتر مي‌باشد.

. به علاوه اينكه كاربران داخلي امنيت شركت را از روي ناداني يا از روي عمد به خطر مي‌اندازد و امنيت شركت را در مقابل يك حمله بزرگ قرار مي‌دهند راهكارهاي امنيتي مجزا ، در مواجهه با انواع مختلف تهديدات واكنش سريع و منا‌سبي را ارائه نمي‌دهند . يك راهكار مديريت يكپارچه تهديدات (UTM ) محافظت جامعي را براي شركتها فراهم مي‌كند با اين ويژگي كه امنيت چند گانه مستحكمي را در يك دستگاه به كار گرفته است .يك دستگاه UTM ، مديريت استرا‌تژيک امنيتي شركتها را بسيار آسان کرده و بدليل وجود مديريت واحد روي يك دستگاه ، پشتيباني يك منبع و همچنين نياز به يك راه‌اندازي و نگهداري ، بسيار مقرون به صرفه است . كنسول مركزي آن باعث مي شود كه بتوان امنيت شبكه را در نقاط ديگر ارزيابي كرد . كنترلها و قابليت نمايش بر اساس شنا‌سه كاربري بخش حساس امنيت شبكه است . بوسيله داده‌هاي تركيب‌شده از شبكه و شنا‌سه‌ها ،شركتها قادر خواهند بود تا رفتار كاربران يا گروههاي خاصي را كه مي توانند دلالت بر استفاده نادرست، ورود غيرمجاز يا حملات عمدي از داخل يا بيرون شركت باشند شناسايي كنند . تعريف سيا‌ستهاي امنيتي وكاربري براسا‌س هويت و شناسه مي تواند روي بخشهاي مختلفي از شبكه اعمال شود

ديواره آتش- شبکه خصوصي مجازي VPN

ضد ويروس ،ضد جاسوس افزار و ضد هرزنامه دروازه

سيستم جلوگيري از ورود غير‌مجاز (IPS)

محافظت در برابر جاسوسها، دزديدن اطلاعات شخصي ، کلاهبرداريها و سرقت هاي اينترنتي

بهره وري

مديريت پهناي باند

تقسيم بار ارتباطهاي چند‌گانه و جلوگيري از مسدود شدن دروازه

cybercoder
چهارشنبه 18 آذر 1388, 00:25 صبح
این دستگاه UTM می تونه Honeypot هم بشه؟

mnajafi
چهارشنبه 18 آذر 1388, 08:12 صبح
نه یا حداقل من تاحالا ندیدم .این دستگاهها یک سیستم مجتمع از bandwidth manager ,gateway anti spam,anti virus,web filtering ,... از این دست برنامه ها .

rh_b_h
چهارشنبه 16 دی 1388, 00:52 صبح
دستگاه های UTM یا Unified Threat Management یا بعبارت دیگر All-in-one Firewall دستگاههای چند منظوره هستند که کار Firewall؛ IPS؛ Anti-Virus؛ Anti-Malware و VPN و غیره را انجام میدهند. سیسکو با از رده خارج کردن PIX و عرضه ASA در سال 2004 به پیشباز این تکنولوژی رفت دقیقا کاری که NetScreen با سری SSG انجام داد ...((که توسط Juniper خریداری شد.)
سیسکو اسم این تکنولوژی را Anti-X گذارده که بجای X میتوان Virus ، Malware یا Worm را بعنوان نمونه قرار داد.

hghyami
چهارشنبه 16 دی 1388, 15:53 عصر
دستگاه های UTM یا Unified Threat Management یا بعبارت دیگر All-in-one Firewall دستگاههای چند منظوره هستند که کار Firewall؛ IPS؛ Anti-Virus؛ Anti-Malware و VPN و غیره را انجام میدهند. سیسکو با از رده خارج کردن PIX و عرضه ASA در سال 2004 به پیشباز این تکنولوژی رفت دقیقا کاری که NetScreen با سری SSG انجام داد ...((که توسط Juniper خریداری شد.)
سیسکو اسم این تکنولوژی را Anti-X گذارده که بجای X میتوان Virus ، Malware یا Worm را بعنوان نمونه قرار داد.

ما با نمایندگی‌ انحصاری این شرکت تو England داریم کار می‌کنیم. می‌تونم بگم این بوکس به خاطر قیمت خیلی‌ پائین و همچنین کارایی بالا فشار خیلی‌ زیادی رو رقبی مثل WatchGuard fortigate و بقیه گذشته و حتا خیلی‌ از مشتریهای ما که ما Fortigate Watchguard یا غیره کار میکردن زنگ زدن و عوض کردن جالب تر اینکه همتون شنیدید که UK وضع مالی بعدی داشت ولی‌ با این وجود خیلی‌ از جاها عوض کردن و شروع کردن به عوض کردن.نمونه ما ۱ مشتری داشتیم که اینا هدون ۲۵۰ تا یوزر دارن که از اینا ۱۵۰ تا خود لندن و بقیه رمت و داشتن از Watchguard استفاده میکردن. وقتی‌ من براشون Demo Box ستاپ کردن به یک هفته نرسیده ۲ تا خریدن، فقط اینا هنوز در زمینه هاستینگ انقدر پیشرفت نداشتن و می‌تونم بگم حتا مدل‌های بالای این دستگاه فقط به درد شرکت میخوره. ولی‌ تیم خیلی‌ فعالی‌ دارن و دارن روش کار زیاد میکنند. البته بماند که مشکل هم زیاد داره و من الان چند وقت هست که دارم با تیمشون دارم فعالیت زیاد می‌کنم، مثلا در بالای ۳۰ مورد که من نصب کردم دیدم و حتا تیم خودشون هم کاری نتونستن بکند صورت وقتی‌ که تمام مدول‌ها فعال هست. هم چنین VPN کننکتین و SSLVPN که هنوز خیلی‌ عقب تر از جاهای دیگه هست. ولی‌ در کلّ هم interface خوبی‌ داره ( البته بهترین interface که دیدم مال Watchguard هست) و هم راحت میشه باهاش کار کرد. چیز دیگه که اینا ضعیف عمل کردن ولی‌ به قول خودشون بخاطر اینکه مشکل زیاد باهاش داشتن قضیه Cache کردن بود که اینا اوایلش داشتن ولی‌ به کلّ برداشتن چون درسر زیاد داشت که از نظر من غیر قابل قبول هست. مساله بعدی قضیه Application و Web Firewall هست که اینا فعلا روش دارن ضعیف کار میکنند. الان کمپنیهأی مثل Baraccuda, Citrix دارن روش کار میکنند و خوب مسلما با قیمت هایی سر سمع آور. در مورد SSLVPN این رو بگم که اینا بوکس جدا دارن ولی‌ قرار شده که تا چند ماه دیگه به کلّ SSLVPN جدید رو راه بندازن که امید ورم مشکلات فعلی‌ رو حل کنه چون در حل حاضر SSLVPN فعلی‌ بدون مصرف هست.