View Full Version : ادرس دهی مطلق
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 09:51 صبح
با سلام
من در مورد اجرایی کردن پروژه ام و همچنین چگونگی استفاده از آدرس دهی مطلق مشکل دارم اگر کمکم کنید ممنون میشم.
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:11 صبح
با سلام
من در مورد اجرایی کردن پروژه ام و همچنین چگونگی استفاده از آدرس دهی مطلق مشکل دارم اگر کمکم کنید ممنون میشم.
منظورتون استفاده از آدرس دهی مطلق چیه؟
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:28 صبح
دوست عزیز منظورم اینکه توی ارتباط با بانک اکسس , وقتی میخوام پروژه ام رو تحویل استاد بدم دچار مشکل نشم /یجورایی همون که بشه توی سیستم دیگه اجرا بشه .
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:35 صبح
اگر از adodc استفاده می کنی مجبوری تو سورست connectionString رو ست کنی ....
واسه اینکه مشکلتو حل کنی چندتا راه بهت پیشنهاد می کنم تا وقتی برنامتو جای دیگه نصب می کنی بدون اینکه سورستو تغییر بدی آدرس درست رو بدی...
1- تو برنامت یک منوی قرار بدی که بشه بهش آدرس مسیر اون فایلت رو بهش داد... و تو سورست اون آدرسی رو که میگیره رو از این طریق برابر با ConnectionString قرار بده
2- اگر دوست نداری همچین چیزی به برنامت اضافه کنی یک فایل txt همراه برنامت بزار که توش بیا آدرس ConnectioString بانکت رو بزار و تو سورست تعریف کن که بره از تو فایل بخونه ConnectioString رو ...
از این به بعد هرجا که نصب کردی برنامه متو واسه اینکه به مشکل بر نخوری... فقط میری این فایل txt ..مقدارشو درست می کنی..
و اگر هم استفاده نمی کنی از adodc ... جای که connectionString رو داری ست می کنی.. می تونی از 2 راه بالا استفاده کنی
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:35 صبح
شاید بگی در این باره زیاد توضیح داده شده !
ولی چون تابحال از روش ساده و ابتدایی ,بطور دستی آدرس ها رو تو سیستم جدید عوض کردن,استفاده می کردم .برا همین درکش کمی سخته .
مثلا درباره این عبارت اگه توضیح بدی ممنون میشم. App.Path
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:40 صبح
اون 2 روشی که بهت گفتم ..مشکلی باهاش داری؟؟
app.path مسیر جاری فایل اجرایی برنامتو بهت بر می گردونه
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:44 صبح
مشکل با طرز کارش دارم
مثلا وقتی ار من بخوام استفاده کنم عچطوری تو سورسم conectionstring رو قرار بدم برابر با اون.حقیقتا ارتباط من با بانکم از طریق کد نویسی نیست .
خواستم با ;د کار کنم ولی پیغام خطا میداد روی همین
app.path
mpmsoft
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:00 صبح
شما بانک اطلاعاتی رو در کنار فایل اجرایی قرار دهید
و از کد زیر جهت ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده کنید
Conn.Open "Provider=Microsoft.jet.OLDDB.4.0;Data Source=" & App.Path &"\MyDB.Mdb"
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:05 صبح
شما بانک اطلاعاتی رو در کنار فایل اجرایی قرار دهید
و از کد زیر جهت ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده کنید
Conn.Open "Provider=Microsoft.jet.OLDDB.4.0;Data Source=" & App.Path &"\MyDB.Mdb"
ممنون از راهنماییتون..
یک سوال واسم پیش اومد...
اون 2 تا روشی که گفتم مشکلی داره؟
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:07 صبح
دوست عزیز برای اجرایی کردن از طریق خود vb ار منوی tools رو در مطلبی دیده بودم اما توی سیستم خودم همچین امکانی نیست .میشه بگید گزینه ساخت یک پروژه اجرایی از منوی فایل هم همون کار رو میکنه .یعنی فایل اجرایی میشه .ممنون
Felony
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:09 صبح
ممنون از راهنماییتون..
یک سوال واسم پیش اومد...
اون 2 تا روشی که گفتم مشکلی داره؟
بله 100% جفتشون مشکل دارن ، شما به هیچ وجه نباید کاربر رو با مسائل پیش اومده درگیر کنید .
powerboy2988
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:17 صبح
بله 100% جفتشون مشکل دارن ، شما به هیچ وجه نباید کاربر رو با مسائل پیش اومده درگیر کنید .
من کاری با کاربر ندارم!!!
این روشو برای کسی گفتم که می خواد سیستم رو نصب کنه...
حالا واسه این access مشکلی پیش نمیاد.. اما وقتی دارین از sql استفاده می کنید و تو سیستم مشتری نام database باید یک چیزه دیگه باشه .. شما چیکار می کنید؟؟
سورستونو دست کاری میکنید؟؟
bahar68
چهارشنبه 18 آذر 1388, 11:17 صبح
گفته های شما دو بزرگوار درست!
بداد من مبتدی برسید
آقا من را دریابید کمک.اجرایی کردن چه صیغه ای دیگه؟
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 18 آذر 1388, 12:15 عصر
سلام،
برای اجرایی کردن برنامه از همون منوی File میتونید استفاده کنید.منوی Tools که برای این کار نیست. مگر این که Customize ش کرده باشید که در نهایت تفاوتی با منوی File و بعد Make Project نداره.
هر تاپیک رو به یک موضوع اختصاص بدید. پرسیدن چند سؤال در یک تاپیک مجاز نیست
Felony
چهارشنبه 18 آذر 1388, 12:19 عصر
این روشو برای کسی گفتم که می خواد سیستم رو نصب کنه...
احتمالا کسی که میخواد این برنامه رو نصب کنه کاربر برنامه نیست ؟
من منظور شما رو فهمیدم که برای راه انداختن کار دوستمون این روش رو گفتی ، ولی در کل باید از همون اول روش درست رو یاد گرفت !
حالا واسه این access مشکلی پیش نمیاد.. اما وقتی دارین از sql استفاده می کنید و تو سیستم مشتری نام database باید یک چیزه دیگه باشه .. شما چیکار می کنید؟؟
سورستونو دست کاری میکنید؟؟
تا به حال با SQL کار نکردم ، با SQLiteکار میکنم که اون هم آدرس دهیش مثل Access هست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.