ورود

View Full Version : سوال: آیا می توان از JRE بدون نصب استفاده نمود ؟

jlover
چهارشنبه 18 آذر 1388, 13:45 عصر
با سلام
من روی ویندوز قبلیم jre 6u17 ( آخرین نسخه ) رو به تازگی از خود سایت sun ( با استفاده از ویp ان که الان دیگه اون امکانو ندام ! ) به صورت آنلاین نصب کردم.
ویندوزم دچار مشکلاتی شد که مجبور شدم ویندوز دیگه ای نصب کنم ( یه win xp pro sp1 x64 ) که روی همون پارتیشن ویندوز قبلیم و بدون فرمت کردن انجام دادم( به امید تعمیر اون یکی ویندوز و نگذاشتن وقت واسه نصب اون همه برنامه ... ) بعد متوجه شدم اکثر برنامه ها رو می تونم از پوشه ی program files ویندوز قبلی اجرا کنم ( بعضیا فقط احتیاج به تنظیمات اولیه ی مجدد داشتند ).
اما خب در مرورگرم (اپرا) جلوی جاوا نوشته که نصب نشده !
در cmd prompt هم نمیشه جاوا رو بکار برد(خطایی میده که یعنی نمیشناسه)
پوشه ی java ی قبلی در همون program files هنوز هست و تمام فایلهای اجرایی رو چک کردم که تاثیری نداشت ... در خود فایل کنترل پنلش وقتی باز میکنم،نسخه ی مورد استفاده رو آورده(به همراه مسیرش ) !
از application data ی اکانت ادمین ویندوز قبلی هم پوشه ی sun رو به ادمین این ویندوز ( پوشه ی C:\Documents and Settings\Administrator.ESSI-PC\Application Data ) انتقال دادم...
اما نشد
راهی داره از همون فایلها بتونم استفاده کنم؟البته در اولین فرصت باید jdk ی که اینجا دوستان پیوندش رو گذاشتند استفاده کنم،چون هر کار کردم نتونستم از خود سان دولاپر بارگیری کنم :افسرده: ، ولی خب میل داشتم نسخه ی آخر رو بگیرم ...
با تشکر

cups_of_java
چهارشنبه 18 آذر 1388, 14:56 عصر
فکر می کنم روی مرورگر شما هم فایل هایی باید نصب بشه. برای IE و یا فایرفاکس جستجو کن و برو شاخه مربوط به مرورگرت رو چک کن.

در هر صورت نصب دستی برنامه روی ویندوز کار راحتی نیست. شاید روی لینوکس میشد مرورگر رو آگاه ساخت ( البته فایرفاکس فکر کنم راحت تر JRE رو تشخیص میده در حد کپی کردن چند تا dll باید باشه فکر کنم)