View Full Version : تغییر ارتفاع خطوط با اسکریپت
Hossis
چهارشنبه 18 آذر 1388, 22:05 عصر
در اسکریپت های جاوا و وی بی می توان خطوط متن را با استفاده از خاصیت استایل هر تگ، تغییر داد
این کار در صورتی که مقداری از متن انتخاب نشده باشد، آسان است اما اگر چند پاراگراف با هم انتخاب شده باشد و بخواهیم ارتفاع خطوط همان پاراگراف ها را تغییر دهیم ، به مشکل برخورد می کند ،مثل این تصویر 1 (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=40976&stc=1&d=1260385335)
در یک راه، کل متن صفحه ارتفاع خط تعییر می کند نه قسمت انتخاب شده و در راه بعدی، متن انتخاب شده از ابتدا شکسته شده و به خط بعدی متنقل می شود (تصویر 2 (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=40977&stc=1&d=1260385335)) اما میخواهم متن شکسته نشود
اگر راه حلی به نظرتان می رسد کمک کنید.
Hossis
جمعه 20 آذر 1388, 01:32 صبح
یک راه حل پیدا کردم اگر کسی خواست توضیح بیشتر بدم
afshin9032
سه شنبه 24 آذر 1388, 14:50 عصر
نيكي و پرسش :لبخند:
Hossis
سه شنبه 15 دی 1388, 18:13 عصر
یعنی می خوای line-height رو تغییر بدی ؟
دقیقا !
منتها از طریق کدنویسی به همون صورتی که توضیح داده شد
راه حلی که من پیدا کردم و می خواستم توضیح دهم، خیلی کند اجرا می شود لذا از اون منصرف شدم.
onlymaj
پنج شنبه 17 دی 1388, 23:16 عصر
سلام
فکر کنم شما دارید متن انتخاب شده رو داخل یک پاراگراف جدید میزارید و line-height اون پاراگراف رو تغییر میدید ؟
خوب اگه اینطوریه که به نظرم اشتباه بیاد و به جای قرار دادن در پاراگراف جدید اون رو در span قرار بدید و line - height اون span رو تغییر بدید .
در ضمن ذکر کنم که در پاراگراف کل متن از p استفاده نکنید و برای رفتن بخ خط بعدی از br استفاده کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه
Hossis
یک شنبه 20 دی 1388, 23:11 عصر
سلام
فکر کنم شما دارید متن انتخاب شده رو داخل یک پاراگراف جدید میزارید و line-height اون پاراگراف رو تغییر میدید ؟
خوب اگه اینطوریه که به نظرم اشتباه بیاد و به جای قرار دادن در پاراگراف جدید اون رو در span قرار بدید و line - height اون span رو تغییر بدید .
در ضمن ذکر کنم که در پاراگراف کل متن از p استفاده نکنید و برای رفتن بخ خط بعدی از br استفاده کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه
نه متن اون رو در پاراگراف جدید و تگ P قرار نمی دهم بلکه طبق نظر شما در تگ span قرار دادم ولی از اون قسمتی که در این تگ قرار می گیرد تا انتهای تگ، خط شکسته شده و در سطر جدید قرار میگیرد.
آخر تگ هم خط شکسته می شود:گریه:
می تونید امتحان کنید
Hossis
یک شنبه 20 دی 1388, 23:17 عصر
خوب با css که میشه , برای چی کند میشه ؟! بیشتر در مورد مشکلت توضیح بده !
مشکل من کد css یا غیر اون نیست ، مشکل در تشخیص تگ هائی است که متن انتخاب شده درون آنها قرار دارد.
راهی که من به ذهنم رسید این بود که از اولین حرف قسمت انتخاب شده شروع می کردم و یکی یکی حروف بعدی را بررسی نموده و سپس تگ والد آن را پیدا کرده و استایل آن را تغییر می دادم
منتها این کار باعث طولانی شدن و کند شدن برنامه و افتضاح :گیج: در برنامه نویسی است و باید دنبال یک راه سریع بود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.