PDA

View Full Version : سوال: درس اول از آموزش Mogre

ahmad65
جمعه 20 آذر 1388, 10:38 صبح
سلام . من تصمیم گرفتم ogre رو یاد بگیرم ogre هبزاری برای کار با دات نت به نام mogre که دوستان همه استادند و اطلاعات لازم رو دارند . رفتم به این آدرس تا کار رو شروع کنم
http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/Mogre_Tutorials

( با استفاده از زبان vb.net ) ولی تو همون آموزش اول گیر افتادم هر کاری هم که گفت انجام دادم ولی نمیشه که نمیشه . دوستان اگه زبان خارجه شون بهتره یه لطفی کنند آموزششو یه بار انجام بدند اگه کار کرد بهم بگند هم به من کمک کرده باشند و هم به کسایی که میخوان شروع کنند.
(اگه همون آموزش رو ترجمه کنید و بگید چیکار کنم هم کافیه نمیخوام زحمت آزمایش رو دوش شما بیافته )

برای سلامتیتون دعا می کنم . دستتون درد نکنه .

kochol
دوشنبه 23 آذر 1388, 11:34 صبح
چه ادم های پر رویی پیدا می شن

خوب IQ مشکلتو بگو

ahmad65
دوشنبه 23 آذر 1388, 12:13 عصر
من روم کجا بود که پر رو باشم . چشم این جناب یعنی IQ مشکلش را می گوید .
هیچی ظاهر نمیشه ( زمانی که برنامه رو ران می کنم ) .
راستش اون قسمتی که حرف از باز کردن ماژول 1 رو میزنه رو خوب متوجه نمیشم . منظورش اینه که من یک ماژول به نام ماژول 1 درست کنم و کدهای داده شده رو درونش قرار بدم ؟ اگه اینطور باشه من این کار رو هم کردم بهتر بگم فقط همین کار رو کردم ولی هیچ نتیجه ای نداد . بخش های قبلش رو مو به مو و بدون هیچ مشکلی و بدون پیش آمد سوالی در ذهنم انجام دادم .
شاید مشکل همینی باشه که گفتم نمیدونم شما کمک کنید .

برای بنده به شخصه افتخاره که شما به پست من نظر دادید . کاش همیشه در دسترس باشید . تو این IQ من هزاران سوال است که شما و پیشکسوتان میتونند براش جواب پیدا کنید . یا راهی برای پیدا کردن جواب جلوم بزارید .