PDA

View Full Version : نحوه تغییر DNS

kardo.software
جمعه 20 آذر 1388, 12:25 عصر
سلام
من دامینی دارم که از شرکت A خریدم ، و هاست رو هم از شرکت B حالا باید با DNS هایی که شرکت A تعریف کرده چیکار کنم؟ مثل اینکه باید با مقادیر جدیدی که شرکت B بهم داده تنظیمش کنم ولی وقتی به کنترل پنل دامین میرم اجازه نمیده!!!! اصلاً این DNS چیه؟ :ناراحت:

arta.nasiri
جمعه 20 آذر 1388, 15:37 عصر
سلام

من دامینی دارم که از شرکت A خریدم ، و هاست رو هم از شرکت B حالا باید با DNS هایی که شرکت A تعریف کرده چیکار کنم؟ مثل اینکه باید با مقادیر جدیدی که شرکت B بهم داده تنظیمش کنم ولی وقتی به کنترل پنل دامین میرم اجازه نمیده!!!! اصلاً این DNS چیه؟ :ناراحت:

اگه تو بخش مربوطه این مشکل رو مطرح میکردین زود به جواب میرسیدین! ( ربطی به برنامه نویسی نداره )

در مورد سوالات هم باید بگم بهتره DNS هایی که شرکت B بهت داده رو به شرکت A بدی تا روی دامینت ست کنه.

vb_nima
شنبه 21 آذر 1388, 01:01 صبح
DNS مخفف Domain Name System. خلاصه اش اينه كه براي وصل شدن به سايتها بايد از Ip استفاده كرد مثلا 192.151.21.21 . كه استفاده از اين Ipها واسه كاربران سخته . به همين دليل اومدن از همين روش DNS استفاده ميكنند. كه شما آدرس سايت را تايپ ميكنيد مثلا www.yahoo.com و سپس با استفاده از پايگاههاي مختلفي IP اين سايت گرفته ميشه و براي شما ارسال ميشه و شما سپس پاكتهاي اطلاعاتي را به IP مربوطه ميفرستيد.
مثل يه دفترچه تلفن عمل ميكنند.

online_mansoor2007
شنبه 21 آذر 1388, 08:05 صبح
البته به این مورد می گن NS نه DNS ، پس با DNS اشتباه نکنید . اون چیزی هم که هاست به شما داده NS هست دوست عزیز که باید در قسمت NS یا Name Server های Domain ست کنید .