View Full Version : استفاده از unidac
farhad110
جمعه 20 آذر 1388, 16:36 عصر
با سلام
من برای اتصال به دیتابیس sqlServer از uniDac (http://www.devart.com/unidac/features.html) استفاده کردم که مجموعه ای از کامپوننتهای sdac,mydac,odac,... هست. تا جایی که اطلاع دارم هنگام استفاده از این کامپوننت دیگه نیازی به نصب موتور بانک اطلاعاتی نیست(در اینجا sqlServer). اما زمانی که برنامه رو به سیستم دیگه انتقال دادم با پیغام خطا روبرو شدم. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید
جمعه 20 آذر 1388, 16:40 عصر
ارورش چيه؟
من استفاده مي كنم مشكلي نداره
farhad110
جمعه 20 آذر 1388, 16:54 عصر
این دو پیغام خطا پشت سر هم میاد:
http://www.piic.ir/beta/upload/0117476.jpg
http://www.piic.ir/beta/upload/0217477.jpg
سعید صابری
جمعه 20 آذر 1388, 17:53 عصر
من يك بار اين مشكل برام پيش اومد بخاطر اين بود كه از نسخه آزمايشي استفاده مي كردم و اون فايل مورد نيازش به برنامه اضافه نمي كرد كه در سيستم ديگه مشكل نداشته باشه .بعدش مجبور شدم از sdac استفاده كنم
benyaminrahimi
جمعه 20 آذر 1388, 18:06 عصر
دوستان مشکل از کامپوننت نیست چون وقتی ایشون برنامرو برده جای دیگه این موضوع پیش اومده
مشکل از برنامه نویسیه
از ارورشم معلومه
شما کانکشن استرینگ رو چک کنید این پیغام داره میگه نمی تونه به دیتا بیس وصل شه
ربطی هم به نصب موتور اطلاعاتی نداره
farhad110
جمعه 20 آذر 1388, 18:06 عصر
من يك بار اين مشكل برام پيش اومد بخاطر اين بود كه از نسخه آزمايشي استفاده مي كردم و اون فايل مورد نيازش به برنامه اضافه نمي كرد كه در سيستم ديگه مشكل نداشته باشه .بعدش مجبور شدم از sdac استفاده كنم
اما من از نسخه فول به همراه provider مربوطه استفاده میکنم. (اگر provider استفاده نشه پیغام میده)
شما کانکشن استرینگ رو چک کنید این پیغام داره میگه نمی تونه به دیتا بیس وصل شه
اگر مشکل از connection stringباشه که اصلا اجرا نمیشه
farhad110
جمعه 20 آذر 1388, 22:43 عصر
این تصویر هم نمونه ای از تنظیم خصوصیات uniConnection هست:
http://www.piic.ir/beta/upload/0317512.jpg
joker
شنبه 21 آذر 1388, 07:04 صبح
تا جایی که اطلاع دارم هنگام استفاده از این کامپوننت دیگه نیازی به نصب موتور بانک اطلاعاتی
نیست
یه سوال ، استانداردهای دلفی ) adoconnection هم نیازی به نصب موتور بانک اطلاعاتی روی کامپیوتر کلاینت نداره.
استفاده از این کامپوننت چه مزیتی نسبت به کامپوننت های استاندارد دلفی برای اتصال به sql server داره ؟
benyaminrahimi
شنبه 21 آذر 1388, 10:30 صبح
یه سوال ، استانداردهای دلفی ) adoconnection هم نیازی به نصب موتور بانک اطلاعاتی روی کامپیوتر کلاینت نداره.
استفاده از این کامپوننت چه مزیتی نسبت به کامپوننت های استاندارد دلفی برای اتصال به sql server داره ؟
خیلی زیاد
ولی بزرگترین مزیت سرعت بالاش
farhad110
شنبه 21 آذر 1388, 18:03 عصر
adoconnection هم نیازی به نصب موتور بانک اطلاعاتی روی کامپیوتر کلاینت نداره.
نیاز به نصب database engine روی سرور هم نداره
hadisalahi2
شنبه 21 آذر 1388, 18:51 عصر
خوب این کار باعث بالا رفتن حجم بانک برنامه نمیشه؟
منظورم اینکه اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی رو داخل خود برنامه ذخیره میکنه.
farhad110
شنبه 21 آذر 1388, 18:57 عصر
خیر. شما فایلهای دیتابیسی رو استفاده میکنید که مثلا با sqlServer یا دیگر ابزار مدیریت پایگاه داده ساختید
hadisalahi2
شنبه 21 آذر 1388, 19:27 عصر
خیر. شما فایلهای دیتابیسی رو استفاده میکنید که مثلا با sqlServer یا دیگر ابزار مدیریت پایگاه داده ساختید
دوستان می فرمایند که با استفاده از این کامپوننت دیگه احتیاجی به نصب موتور بانک اطلاعاتی نیست.پس باید اطلاعاتی رو به فایل اصلی اضافه کنه که موتور بانک اطلاعاتی قابل شناسایی باشه و احتیاجی به نصب نداشته باشه.
farhad110
شنبه 21 آذر 1388, 21:13 عصر
نیازی نیست اینقدر مساله رو پیچیده کنید. شما با یک DBMS مثل sql server دیتابیس رو ایجاد میکنید، بعد به جای استفاده از ado با uniDac ارتباط رو برقرار میکنید تا دیگه نیازی به نصب sql server در سیستم مقصد نباشه.
اینجا (http://www.devart.com/unidac/features.html) رو ببینید
از دوستان و اساتید عزیز کسی تجربه ی کار با uniDac رو نداشته که راه حل مشکل من باشه؟
benyaminrahimi
یک شنبه 22 آذر 1388, 18:36 عصر
دوست عزیز من از دوسال پیش با sdac کار میکنم و 6 ماهی هم unidac
ولی روی سرورم حتما sql نصب می کنم
مشکلی هم ندارم
این که sql نمی خواد نصب شه رو از شما میشنوم
چون از همن اول می دونستم یک سری کارهای مهم اس کیو ال تو دریتا بیس مستر انجام میشه
حالا اگه اون نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vcldeveloper
یک شنبه 22 آذر 1388, 21:41 عصر
نیازی نیست اینقدر مساله رو پیچیده کنید. شما با یک DBMS مثل sql server دیتابیس رو ایجاد میکنید، بعد به جای استفاده از ado با uniDac ارتباط رو برقرار میکنید تا دیگه نیازی به نصب sql server در سیستم مقصد نباشه.ربطی به نصب SQL Server نداره؛ SDAC و UniDAC هم از درایور ارائه شده توسط SQL Server برای اتصال استفاده می کنند، و همگی نیاز به نصب SQL Server در سرور را دارند. اگر منظور در کلاینت ها ست، اصلا در هیچکدام از روش های ارتباطی، حتی BDE، نیازی به نصب SQL Server در کلاینت ها نیست، و نصب SQL Server در کلاینت ها کار مضحکی هست!
استفاده از این کامپوننت چه مزیتی نسبت به کامپوننت های استاندارد دلفی برای اتصال به sql server داره ؟ این کامپوننت ها ابتدا در رقابت با BDE بوجود آمدند، و نسبت به BDE مزیت های بسیار زیادی داشتند، ولی این مزیت ها نسبت به ADO کاهش پیدا کردند.
الان مزیت های عمده اش چهار مورد کلی هست:
1- سرعت بالاتر.
2- قابلیت های تخصصی تر، مثل پشتیبانی از امکانات اختصاصی SQL Server، یا قابلیت های جدید آن در نسخه های جدید.
3- مستندات کامل با توضیحات کافی.
4- رابط برنامه نویسی مناسب تر.
البته UniDAC نسبت به SDAC یکسری مزیت هایی داره، و یک سری ضعف ها. ضعفش این هست که نسبت به SDAC قابلیت های تخصصی کمتری برای SQL Server داره. مزیتش اینه که یک رابط برنامه نویسی یکسان برای بانک های اطلاعاتی مختلف فراهم میکنه، در نتیجه تغییر نرم افزار بانک اطلاعاتی در آن ساده تر هست. لیست قابلیت های کامل محصولات Devart را می تونید از سایتش دریافت کنید.
farhad110
یک شنبه 22 آذر 1388, 22:48 عصر
پس مفهوم این مطلب که در سایت سازنده نوشته چی هست؟
Direct access to server data. Does not require installation of other data provider layers (such as BDE and ODBC)
AliReza Vafakhah
یک شنبه 22 آذر 1388, 22:59 عصر
خوب آقای کشاورز که عرض کردن
نیازی به نصب SQL Server در کلاینت ها نیست، و نصب SQL Server در کلاینت ها کار مضحکی هست!
vcldeveloper
دوشنبه 23 آذر 1388, 00:30 صبح
بجای اینکه از واسط هایی مثل BDE یا ODBC استفاده کنه، که آنها خودشان با درایور بانک ارتباط برقرار می کنند، خودش مستقیما با درایور بانک ارتباط برقرار میکنه. این ربطی به نیاز به نصب SQL Server نداره، و در هر حال باید SQL Server در سرور نصب بشه.
farhad110
دوشنبه 23 آذر 1388, 15:07 عصر
خوب آقای کشاورز که عرض کردن
البته ایشون فرمودند منتها مطلبی که شما نقل قول کردید جواب سوال بنده نبود
بجای اینکه از واسط هایی مثل BDE یا ODBC استفاده کنه، که آنها خودشان با درایور بانک ارتباط برقرار می کنند، خودش مستقیما با درایور بانک ارتباط برقرار میکنه. این ربطی به نیاز به نصب SQL Server نداره، و در هر حال باید SQL Server در سرور نصب بشه.
پس بهتره برنامه رو با DBISAM منتشر کنم
با تشکر از توضیحات شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.