ورود

View Full Version : ارتباط با SQL بصورت LOCAL

masoud_z_65
یک شنبه 22 آذر 1388, 11:17 صبح
من برنامه ای با دلفی و اس کیو ال نوشتم و میخواستم کانکشنم رو طوری تنظیم کنم که برنامرو رو هر سیستمی نصب کردم مشکلی نداشته باشه
در اصل میخوام کانکشنم رو بصورت LOCAL تنظیم کنم اما دستورشو نمیدونم.
خواخپهشا سریعا کمکم کنید

SQL هم ENTERPRISE هست

ولی مطمئن نیستم اگه میشه برا همه ورژنها دستورشو بدید هر ی میدونه

فکر میکردم باید توی conncion sring بجای نام سرور از .. استفاده کنم اما نشد
من از ADO استفاده کردم

قط میخوام برنامرو رو هر سیستمی که SQL روش نصبه بتونم کامپایل کنم

hadisalahi2
یک شنبه 22 آذر 1388, 11:39 صبح
من برنامه ای با دلفی و اس کیو ال نوشتم و میخواستم کانکشنم رو طوری تنظیم کنم که برنامرو رو هر سیستمی نصب کردم مشکلی نداشته باشه
در اصل میخوام کانکشنم رو بصورت LOCAL تنظیم کنم اما دستورشو نمیدونم.
خواخپهشا سریعا کمکم کنید

SQL هم ENTERPRISE هست

ولی مطمئن نیستم اگه میشه برا همه ورژنها دستورشو بدید هر ی میدونه

فکر میکردم باید توی conncion sring بجای نام سرور از .. استفاده کنم اما نشد
من از ADO استفاده کردم

قط میخوام برنامرو رو هر سیستمی که SQL روش نصبه بتونم کامپایل کنم

شما کافیه فقط همین کلمه conncion sring رو جستجو کنید.
یا حق

Tiam121
یک شنبه 22 آذر 1388, 13:25 عصر
سلام دوست عزيز
شما لازم نيست كار خاصي انجام بديد به صورت عادي و معمول كانكشن رو بسازيد روي سيستم هاي ديگه هم مشكلي نخواهيد داشت

سعید صابری
یک شنبه 22 آذر 1388, 16:52 عصر
اگر منظورت اينه كه برنامت لوكاله فكر كنم كاري اشتباه مي كني از ENTERPRISE استفاده مي كني sql براي لوكال sql Compact Edition است. با ado هم نميتوني بهش متصل بشي

benyaminrahimi
یک شنبه 22 آذر 1388, 22:24 عصر
اگر منظورت اينه كه برنامت لوكاله فكر كنم كاري اشتباه مي كني از ENTERPRISE استفاده مي كني sql براي لوكال sql Compact Edition است. با ado هم نميتوني بهش متصل بشي

شما فکر می کنی ولی من مطمننم شما داری اشتباه میکنی

شما با هر ورژن می تونی با ado وصل بشی خوب انتر پرایز امکانات بهتری

داره تو پشتیبانی cpu و شبکه و حافظه

البته رو ویندوز سرور نصب میشه

----
اگه اون دوستمون از نقطه تو کانکشن سترینگ استفاده کنه تو هر سیستمی اجرا میشه
البتته به تنظیمان نصب اس کیو ال هم مربوط میشه

مثلا میکس مد بودن

سعید صابری
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:23 صبح
شما فکر می کنی ولی من مطمننم شما داری اشتباه میکنی

در اشتباه كردن من شكي نيست چون شما اساتيد معلوماتتون خيلي بيشتر از منه.

ولي بنظر شما چرا مايكروسافت بايد SQL CE بياره؟ با همون ورژن‌هاي ديگه كه كاربر راه مي افتاد. چندتا از مزيت‌هاش از نظر من:(شايد هم اشتباه باشه)

1-جا به جاييش بسيار راحته(مثل اكسس)
2- فايلهاي مورد نيازش براي نصب در سيستم‌هاي ديگه فقط 2 مگابايت
3- تنظيمات امنيتيش هم خيلي خيلي راحته

Hadi_Fayyaz
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:33 صبح
سلام دوست عزيز
براي برقراري ارتباط local با SQLServer كه روي هر كامپيوتري هم كه SQLServer باشه جواب بده دوتا مطلب رو بايد درنظر بگيريد.
1- ServerName بايد روي هر كامپيوتري كه شما ميخوايد برنامه رو اجرا كنيد همون ServerName باشه كه تو ADOConnection انتخاب كرديد.
2- UserName و Password كه تو ADOConnection براي اتصال به بانك معرفي ميكنيدبايد روي هر SQLServer نصب شده روي هر كامپيوتري كه شما ميخوايد برنامه رو اجرا كنيد تعريف شده باشه
راه حل:
1- در قسمت ADOConnection به جاي ServerName مقدار 127.0.0.1 كه همون Local IP هست رو وارد كنيد
2- يك UserName و Password براي اتصال برنامه به SQLServer در نظر بگيريد و توي ADOConnection اون رو ست كنيد.(يادتون نرا كه در قسمت ‍Connection گزينه Use Spacific UserName And Password رو انتخاب كرده باشيد) و رو هر كامپيوتري هم كه ميخوايد برنامه تون رو اجرا كنيد اول اون UserName و Password رو توي SQLerver ايجاد كنيد و حقوق دسترسي مورد نيازش رو هم تعريف كنيد
حالا وقتي برنامه تون رو روي اون كامپيوتر اجرا ميكنيد هيچ مشكلي پيش نمياد.
موفق باشيد

masoud_z_65
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:43 صبح
سلام دوست عزيز
شما لازم نيست كار خاصي انجام بديد به صورت عادي و معمول كانكشن رو بسازيد روي سيستم هاي ديگه هم مشكلي نخواهيد داشت

فکر نکنم اینطور باشه
من رو هر سیستمی امتحان میکنم جواب نمیده
مگر اینکه دستی وایسم و کانکشن رو تنظیم کنم
من فقط میخوام بصورت لوکال خودش تنظیم بشه

masoud_z_65
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:46 صبح
سلام دوست عزيز
براي برقراري ارتباط local با SQLServer كه روي هر كامپيوتري هم كه SQLServer باشه جواب بده دوتا مطلب رو بايد درنظر بگيريد.
1- ServerName بايد روي هر كامپيوتري كه شما ميخوايد برنامه رو اجرا كنيد همون ServerName باشه كه تو ADOConnection انتخاب كرديد.
2- UserName و Password كه تو ADOConnection براي اتصال به بانك معرفي ميكنيدبايد روي هر SQLServer نصب شده روي هر كامپيوتري كه شما ميخوايد برنامه رو اجرا كنيد تعريف شده باشه
راه حل:
1- در قسمت ADOConnection به جاي ServerName مقدار 127.0.0.1 كه همون Local IP هست رو وارد كنيد
2- يك UserName و Password براي اتصال برنامه به SQLServer در نظر بگيريد و توي ADOConnection اون رو ست كنيد.(يادتون نرا كه در قسمت ‍Connection گزينه Use Spacific UserName And Password رو انتخاب كرده باشيد) و رو هر كامپيوتري هم كه ميخوايد برنامه تون رو اجرا كنيد اول اون UserName و Password رو توي SQLerver ايجاد كنيد و حقوق دسترسي مورد نيازش رو هم تعريف كنيد
حالا وقتي برنامه تون رو روي اون كامپيوتر اجرا ميكنيد هيچ مشكلي پيش نمياد.
موفق باشيد

دوست عزیز من از یوزر و پسورد استفاده نکردم:متفکر:

حسین شهریاری
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:50 صبح
سلام بر کلیه عزیزان

با احترام به کایه عزیزان.شما کافیه فقط یه Login بسازین و تمام دسترسی ها را برای اون تیک بزنی و هربار که برنامتونا میخاین روی سیستم دیگه قرار بدید کافیه اون Login را توی اون سیستم هم بسازین.
ضمنا Sql را موقه نصب روی حالت Mixe Mode قرار بدین.
من خودم سالهاست با این روش کار میکنم و هیچ وقت هم موردی نداشتم.

موفق باشید

masoud_z_65
دوشنبه 23 آذر 1388, 09:51 صبح

البته از ورژنم مطمئن نیستم
چون یادم نیست روز اول کدوم رو نصب کردم
sql server 2005
چطور بفهمم کدوم ورژنه؟

سعید صابری
دوشنبه 23 آذر 1388, 10:25 صبح
البته از ورژنم مطمئن نیستم
چون یادم نیست روز اول کدوم رو نصب کردم
sql server 2005
چطور بفهمم کدوم ورژنه؟

منظورم خود برنامه(برنامه كه داري مي نويسي) شبكه است يا نه.

Hadi_Fayyaz
دوشنبه 23 آذر 1388, 13:04 عصر
دوست عزیز من از یوزر و پسورد استفاده نکردم:متفکر:
خوب حالا براي دسترسي به ديتا بيس يه User و Password ايجاد كن و اون رو توي ADOConnection ست كن و همه دسترسي ها رو هم توي SQLServer بهش بده.
البته ميتوني از روشي كه آقاي شهرياري گفتن هم استفاده كني كه اونهم نياز داره يه Login براي برنامه تون روي هر كامپيوتري كه ميخواين برنامه تون رو اجرا كنيد بسازيد.

masoud_z_65
دوشنبه 23 آذر 1388, 23:04 عصر
منظورم خود برنامه(برنامه كه داري مي نويسي) شبكه است يا نه.

نه شبکه نیست

masoud_z_65
دوشنبه 23 آذر 1388, 23:08 عصر
خوب حالا براي دسترسي به ديتا بيس يه User و Password ايجاد كن و اون رو توي ADOConnection ست كن و همه دسترسي ها رو هم توي SQLServer بهش بده.
البته ميتوني از روشي كه آقاي شهرياري گفتن هم استفاده كني كه اونهم نياز داره يه Login براي برنامه تون روي هر كامپيوتري كه ميخواين برنامه تون رو اجرا كنيد بسازيد.

ممنون

اما بچه ها من میخواستم پروژم رو هر سیستمی کار کنه

تصمیم گرفتم براش ستاپ بسازم
با Install shield چطوره؟

سعید صابری
سه شنبه 24 آذر 1388, 07:54 صبح
من فكر از پايگاه داده لوكال اكسس و SQL CE و... استفاده كني براي لوكال طراحي شده‌اند(بجز اكسس كه شبكه هم است). من خودم از SQL CE استفاده مي كنم. براي جابه جايي و از اين نوع مشكلات... هم هيچ مشكلي باهاش ندارم. البته نه به خاطر اين مشكل شما بهت پيشنهاد استفاده ميدم. به خاط اينكه من فكر مي كنم هر چيزي را در جاي خودش بايد استفاده كرد! اگه اطلاعات مي خواي از اين نوع sql استفاده كني. توي سايت جستجو كن مطالب خوبي گيرت مياد. كمكي هم خواستي ما در خدمتيم

pezhvakco
سه شنبه 24 آذر 1388, 10:36 صبح
برای اتصال با ado connetion در connetion string و سربرگ connection :
قسمت 1 را . (نقطه) به گذارید .
قسمت 2 را use windows NT .
قسمت 3 را select database و database خود را انتخاب کنید .
با این کار و نصب بودن connectin اسکیو ال بر روی هر سیستمی بانک اطلاعاتی شما فعال میشود.
بهتر است ado connetion شما از ابتدا False باشد و در حین اجرای برنامه True شود .

masoud_z_65
سه شنبه 24 آذر 1388, 21:49 عصر
برای اتصال با ado connetion در connetion string و سربرگ connection :
قسمت 1 را . (نقطه) به گذارید .
قسمت 2 را use windows NT .
قسمت 3 را select database و database خود را انتخاب کنید .
با این کار و نصب بودن connectin اسکیو ال بر روی هر سیستمی بانک اطلاعاتی شما فعال میشود.
بهتر است ado connetion شما از ابتدا False باشد و در حین اجرای برنامه True شود .

دوست عزیز اینکار باعث میشه فقط دیتابیسهایی که تو BDE Administrator تعریف شدند لیسا بشن
دیتابیسهایی که توی SQL ایجاد کردم رو لیست نمیکنه!
همون پست اول هم گفته بودم که با (.) نمیشه!

pezhvakco
چهارشنبه 25 آذر 1388, 17:33 عصر
در قسمت نام سرور، همان نام سرور اسکیو ال خود را انتخاب کنید و به بینید تمام دیتابیس ها تون را در پایین میاره یا نه .
اگر بیاره، با (.) هم میاره و اگر نیاره در هنگام نصب یا بعد تنظیمات را درست انجام نداده اید .
در حالت عادی و use windows NT خود به خود دیتابیس ها رو میاره .

sarbandi
سه شنبه 18 اسفند 1388, 19:02 عصر
بهترین روش این که خودتان تنظیمات ADo Connection را دستی از یکبار set کنید و دفعات بعدی از ان استفاده کنید
برای این کار یک فایل text در کنار برنامه قرار دهید با اول اگر خالی بود ان را پر نماید و به برنامه وصل شوید در دفعات بعد چون فایل text پر می باشد تمام تنظیمان از جمله حتی می توانید Username & pass را حتی دستی پاس نماید اگر خواستید امنیت به کار ببرید با یک codeing مخصوص خود اطلاعات خود را کد نماید
در کل شما باید Connection strings خود را به صورت دستی تعریف نماید و به برنامه بیفزایید
بهترین سایت در این مورد
http://www.connectionstrings.com/
می باشد

Saeid59_m
جمعه 21 اسفند 1388, 21:45 عصر
اگه می خواهی روی ویندوز XP اس کیو ال سرور نصب کنی می تونی از نسخه Developer اون استفاده کنی .
اما اگه می خواهی برنامه ات مثل Application های معمولی Setup بشه و کاربر نیازی به نصب Sql Server نداشته باشه می تونی از Install Shild 10 یا بالاتر استفاده کنی اون تمام چیزهای مورد نیاز با کانکت شدن به دیتابیست رو نصب می کنه .

masoud_z_65
شنبه 22 اسفند 1388, 13:00 عصر
فکر کنم بهترین راه همون استفاده از install shield باشه
ممنون