View Full Version : راهنمایی در تالار جاوا
powerboy2988
یک شنبه 22 آذر 1388, 12:18 عصر
سلام
یک درخواستی داشتم بابت اینکه تو تالار جاوا یک مسیر برای کار کردن با جاوا ایجاد کنیم..
به این دلیل که برای برنامه نویسی با جاوا همه تنظیماتتو خود آدم باید ست کنه ... بیایم این روش ها رو دسته بندی کنیم و تا هم یک مرجع مناسب داشته باشه سایت هم کسانی که می خواهند تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کنند دچار سردرگمی نشند..
خیلی از مباحث رو میشه دسته بندی کرد...
از JDK گرفته تا ست کردن وب سرویس ها , hibernate, و.....
خیلی کار خوبی میشه اگر بشه با مدیریت مناسب مدیران تالار جاوا و همکاری دوستانی که تجربه دارند پیاده سازی بشه...
و حتی قبلش مدیران مفهوم ها رو دربیارند تا بهتر بشه رو موضوعات مانور داد...
ممنون از توجه شما:لبخند:
vcldeveloper
یک شنبه 22 آذر 1388, 16:32 عصر
خب، این به تالار جاوا مربوط میشه، و باید همانجا بین کاربران همان تالار مطرحش کنید.
powerboy2988
یک شنبه 22 آذر 1388, 16:59 عصر
ممنون پس اگر امکانش هست بی زحمت انتقالش بدین به جاوا
ممنون
cups_of_java
یک شنبه 22 آذر 1388, 19:11 عصر
سلام
یک درخواستی داشتم بابت اینکه تو تالار جاوا یک مسیر برای کار کردن با جاوا ایجاد کنیم..
به این دلیل که برای برنامه نویسی با جاوا همه تنظیماتتو خود آدم باید ست کنه ... بیایم این روش ها رو دسته بندی کنیم و تا هم یک مرجع مناسب داشته باشه سایت هم کسانی که می خواهند تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کنند دچار سردرگمی نشند..
خیلی از مباحث رو میشه دسته بندی کرد...
از JDK گرفته تا ست کردن وب سرویس ها , hibernate, و.....
خیلی کار خوبی میشه اگر بشه با مدیریت مناسب مدیران تالار جاوا و همکاری دوستانی که تجربه دارند پیاده سازی بشه...
و حتی قبلش مدیران مفهوم ها رو دربیارند تا بهتر بشه رو موضوعات مانور داد...
ممنون از توجه شما:لبخند:
من منظور شما رو به طور واضح نفهمیدم. اما چنین کاری که بیان پیکر بندی انواع فریم ورک ها رو بیارن توی فروم ها کار با معنی ای به نظر نمی رسه. هم این پیکر بندی ها به مرور زمان بروز میشن و روش ها قدیمی می شن هم اینکه اینقدر تنوع هست در زمینه های مختلف که کار منطقی ای به نظر نمی رسه به نظر من.
اینکه ما تالار جاوا رو بشکونیم به چند تا زیر تالار که روی فریم ورک ها تخصصی باشن (مثلن تالار hibernate یا تالار Spring یا ...) این جای بحث داره ولی فکر نمی کنم هنوز تالار جاوای اینجا اینقدر بالغ شده باشه!
powerboy2988
دوشنبه 23 آذر 1388, 19:04 عصر
منظورم دقيقا اين نيست كه فقط در مورد پيكربندي صحبت كنيم ...
كلا مفهومات تو برنامه نويسي حرف اول رو ميزنه... بيايم در مورد اونها صحبت كنيم...
پيكربندي يكي از بخش هاش مي تونه باشه..
ذهنيتي كه دارم اينكه از ابتداي كار با جاوا تا نوشتن برنامه هاي بزرگ صحبت كنيم كه مي تونه شامل مباحث زير باشه :
- نحوه صحيح كد زدن
- قوانين مربوط به كد زدن
- نحوه ارتباط با بانك اطلاعاتي
- پيكربندي انواع IDE ها براي كار با jar فايل ها
- اجرا كردن برنامه هاي hibernate, struts, spring و ...
- نحوه تفكر تو برنامه نويسي
- ياد گرفتن مفاهيم جاوا
- و....
powerboy2988
جمعه 27 آذر 1388, 15:33 عصر
مديران تالار نظري ندارند!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.