View Full Version : شبکه وایرلس
n_samay
دوشنبه 23 آذر 1388, 08:42 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم من میخوام یک شبکه وایرلس توی شهرمون تا شعاع 5 الی 7 کیلومتر برای 200 تا 300 کاربر که در مکانهای مختلف هستن و توی خونه میخوان کارکنن و به راحتی به این شبکه وصل بشن راه اندازی کنم و در اون یک سری خدمات ارائه بدم مثلا اینترنت و حتی ریموت شدن به این سیستمها و شاید نقل و انتقال صوت و تصویر و غیره حالا میخواسنم بدونم برای شبکه کردن این 200 یوزر برای یک شبکه وایرلس با سعت بالا چه تجهیزاتی لازم دارم و چه قدر باید هزینه کنمخواهش میکنم چون من اطلاعاتم در این ضمینه کم هستش کامل توضیح بدین
با تشکر
online_mansoor2007
دوشنبه 23 آذر 1388, 10:29 صبح
سلام
1- ISP داری ؟
2- حداکثر چقدر پهنای باند می خوای بدی ؟
3- وضعیت شهر از لحاظ پستی و بلندی ؟
4- موقیت دفتر شما که قرار هست روی اون آنتن نصب بشه ؟
5- موانع ؟ ساختمان های بلند تا چند طبقه حداکثر ؟ درخت ؟ وضع آب و هوا
6- محل قرار گیری شما ، مرکز شهر یا ... ؟ کجا ؟
7- قصد دارید قیمت دستگاه گیرنده برای یوزر بیاد پایین ؟
8- حداکثر هزینه ای که می خواهید بکنید ؟
این ها سوالاتی هست که باید پاسخ بدید
یه تصویر با گوگل ارث هم از شهرتون بگیرید بزارید و توی اون موقعیت خودتون را مشخص کنید تا بتونیم بهتر راهنمایی بکنیم .
n_samay
دوشنبه 23 آذر 1388, 11:05 صبح
ممنون عزیز دلم
1- من ISP ندارم یک شرکت هستیم
2- من میخوام یک شبکه راه اندازی کنم کار اصلیم خدمات به یوزهاست و یه اینترنت با پهنای باند 2m دارم که میخوام بین یوزرهام پخش کنم و غیر از اینترنت این خدمات هستش که برای من مهم هستش برای همین میخوام که یوزهام با بهترین سرعت و بهترین پهنای باند باشن شما بهترین حالتشو در نظر بگیرین که برای 200 تا 300 یوزر چه پهنای باندی لازم هستش و اگه بخوای ارتقا بدی بتونی
3-4-5 من 1 تا 2 تا دکل بیشتر نمیتونم بزنم پس باید accessی باشی که ساختمان دیوارو همه چیز رو رد کنه اما شما حساب کنین 10 تا 15 ساختمان اطراف ما هستن که ارتفاعشون از ما به 10 متر میرسه(5 طبقه از ما بالاتر هستن)
6-تقریبا در مرکز شهر هستیم
7- بله
8- تا سقف 10 میلیون تومان
تصویرم در اولین فرصت چشم
بازم توضیح بیشتری میخوای در خدمتم
n_samay
دوشنبه 23 آذر 1388, 11:08 صبح
این رو هم ذکر کنم که من میخوام که یوزرهام در هرجای خونه که بخوان به شبکه من وصل بشن و لوگین کنن و از خدماتی که من ارائه میکنم استفاده کنم و همون طور که گفتم حتی انتقال صوت و تصویر با بالاترین کیفیت
n_samay
دوشنبه 23 آذر 1388, 17:10 عصر
محدوده ای که با قرمز انتخاب شده میخوام تحت پوشش قرار بدم و نقطه قرمز مکان من هستش
n_samay
چهارشنبه 25 آذر 1388, 07:31 صبح
کسی به ما کمک نمی کنه
mnajafi
چهارشنبه 25 آذر 1388, 09:11 صبح
سلام
شما می خوای wimax راه بندازی D:
در هر حال این شکلی که من می بینم
آیا همه مشتریهاتون طبق عکستون پراکنده هستند؟ اگر اینطوره می تونید از یک آنتن امنی ویا از چند تا آنتن قوی برای پوشش چهار جهت استفاده کنی.البته به شرط نبودن موانع جدی .که با دکل اصلاح می شه.در هر حال یه اطلاعات دقیقتری از پراکندگی مشتریهات بده تا بشه کاری کرد.
online_mansoor2007
چهارشنبه 25 آذر 1388, 10:34 صبح
سلام
اگه دیر جواب دادم ببخشید گرفتار بودم
با این تعداد یوزر اکسس پوینت جوابگوی کار شما نیست ، مگر اینکه حسابی پول خرج کنید !
نظر من :
روتر برد میکروتیک rb433
3 یا 4 آنتن فلت یا سکتور (ترجیحاً سکتور اگر گیر مجوز نیستید ، گرچه به فلت هم گیر میدن ! ) امنی هم با این شرایط اصلاً گزینه خوبی نیست ، با بالا بردن دکل هم مشکل آنچنان حل نمی شه .
نکته 1 : اگر می خواهید هزینه یوزر پایین بیاد در چند نقطه از شهر دکل بزنید .
نکته 2 : روتر برد های قوی تر هم می تونی استفاده کنید . در هر صورت سمت اکسس پوینت نرو
n_samay
چهارشنبه 25 آذر 1388, 10:50 صبح
آره همون wimax میشه و مشتریهام تو سطح شهر پراکنده هستند و میخوام اگه بشه از یه آنتن استفاده کنم و گرنه چند انتن بزنم حالا به این صورت میشه یا نه در ضمن چقد هزینه لازم داره به نظر شما
online_mansoor2007
چهارشنبه 25 آذر 1388, 12:02 عصر
وایمکس ؟!! چه چیزا !! مگه به همین کشکی کشکی هاست ؟! پس تکلیف مجوز چی میشه ؟ وایمکس فضای فرکانسی خاص خودش را داره که مجوز می خواد
n_samay
چهارشنبه 25 آذر 1388, 14:54 عصر
نیگا جیگرم من میخوام تو سطح این شهر یک شبکه wirless راه اندازی کنم با 500 یوزر پراکنده با پهنای باند بالا که بتونن از امکاناتی همچون ویدئو کنفرانس - voip - میل سرور - ftp - fileserver و یک وب سایت local به طور همزمان استفاده کنند به خاطر همین کفتم میشه بگی wimax و گرنه نه تا اون اندازه حالا شما اگه تجربه دارین یا اطلاعاتی دارین بفرمایید به چه تجهیزاتی و چه قدر سرمایه نیاز داره
با تشکر
n_samay
چهارشنبه 25 آذر 1388, 15:02 عصر
آقا منصور اینایی که گفتین چقدر سرمایه میخواد
online_mansoor2007
چهارشنبه 25 آذر 1388, 15:02 عصر
شما از 50 تا یوزر رفتی رو 200 300 تا حالا هم که 500 تا . قضیه داره تخصصی و تجاری میشه !
n_samay
چهارشنبه 25 آذر 1388, 15:24 عصر
:لبخند: من همون اول گفتم 200 تا 300 تا الانم همون 200 تا بیشتر نمیشن اما این که میگم 500 تا بخاطر اینه که شاید بخوام شبکمو گسترش بدم و تعداد کاربرامو ببرم بالا پس چه بهتر همین اول فکرشو بکنم که دوباره کاری نشه و سرمایم هدر نره حالا بالاخره میگین چه تجهیزاتی با چه قدر سرمایه میخواد:افسرده: با تعداد همین 500 تا اگه محبت کننین ممنون در ضمن قضیه تخصصی هستش اگر نه که احتیاج به مطرح کردن نبود:چشمک:
n_samay
شنبه 28 آذر 1388, 08:41 صبح
جواب بدین دیگه تو رو خدا
cybercoder
شنبه 28 آذر 1388, 10:34 صبح
می تونی از میکروتیک استفاده کنی به همراه آنتن های Omni یا Sector همه جا هم گیر میاد 5 کیلومتر شعاع حدود 5-6 تومن خرج بر می داره
در ضمن وایمکس بایمکس بیلمیرن واسه 5 کیلومتر کسی وایمکس نمیزنه نمیصرفه
موفق باشی
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 28 دی 1388, 15:14 عصر
در ضمن وایمکس بایمکس بیلمیرن واسه 5 کیلومتر کسی وایمکس نمیزنه نمیصرفه
سلام،
پس نظر شما این هست که Wi-Fi باشه؟
کدوم سری از 802.11 با چه تعداد AP ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.