ورود

View Full Version : راهنمايي ذر مورد فايلها

samibala
دوشنبه 23 آذر 1388, 11:48 صبح
صورت اصلي پروژه اينه كه يك عبارت infix از فايلي مثلا به نام in.txt خوانده شود وعبارت postfix , prefix آن در فايل out.txt ثبت شود.

كد اصليو دارم من فقط نميدونم از فايل كجاي برنامم بايد استفاده كنم (كمكم كنيد):ناراحت:

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 23 آذر 1388, 23:56 عصر
سلام،
بجای اینکه ورودی رو به صورت مستقیم از کاربر بگیرید گفته شده که ورودی در فایل in.txt هست و خروجی هم بجای اینکه نمایش بدید باید در فایل out.txt ثبت بشه.

پس در ابتدای برنامه باید فایل in.txt را باز کنید (که معمولاً در کنار برنامه قرار داره) و محتویاتش رو به عنوان ورودی بخونید. بعد از انجام عملیات لازم روی رشته ورودی باید در آخر برنامه خروجی رو در فایل out.txt ذخیره کنید.

samibala
سه شنبه 24 آذر 1388, 12:32 عصر
سلام،
بجای اینکه ورودی رو به صورت مستقیم از کاربر بگیرید گفته شده که ورودی در فایل in.txt هست و خروجی هم بجای اینکه نمایش بدید باید در فایل out.txt ثبت بشه.

پس در ابتدای برنامه باید فایل in.txt را باز کنید (که معمولاً در کنار برنامه قرار داره) و محتویاتش رو به عنوان ورودی بخونید. بعد از انجام عملیات لازم روی رشته ورودی باید در آخر برنامه خروجی رو در فایل out.txt ذخیره کنید.

مي شه كدشو هم بگيد چه جوري مي شه؟

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 24 آذر 1388, 20:16 عصر
من نمی دونم با چه زبانی کار می کنید، C ؟ pascal ؟
تو هر زبانی، روشی برای کار با فیلهای متنی وجود داره که خب سینتکس شون باهم فرق می کنه.

تو پاسکال اول باید متغیرهای لازم رو از نوع فایل ایجاد کنید:

var
f1,f2:text;
وبعد:

assign(f1,'in.txt');
assign(f2,'out.txt');
reset(f1);
rewrite(f2);
f1 رو برای خواندن(reset) باز می کنیم و f2 رو برای نوشتن در فایل (rewrite).

دستورات خواندن از فایل و نوشتن در فایل به ترتیب:

readln(f1,MyVal);
writeln(f2,'YourOutput');
در آخر هم:

close(f1);
close(f2);
موفق باشید/

samibala
چهارشنبه 25 آذر 1388, 22:53 عصر
من نمی دونم با چه زبانی کار می کنید، C ؟ pascal ؟
تو هر زبانی، روشی برای کار با فیلهای متنی وجود داره که خب سینتکس شون باهم فرق می کنه.

تو پاسکال اول باید متغیرهای لازم رو از نوع فایل ایجاد کنید:

var
f1,f2:text;
وبعد:

assign(f1,'in.txt');
assign(f2,'out.txt');
reset(f1);
rewrite(f2);
f1 رو برای خواندن(reset) باز می کنیم و f2 رو برای نوشتن در فایل (rewrite).

دستورات خواندن از فایل و نوشتن در فایل به ترتیب:

readln(f1,MyVal);
writeln(f2,'YourOutput');
در آخر هم:

close(f1);
close(f2);
موفق باشید/

كد c++ ميخوام؟ مي شه يه مثال از فايلا بزنيد كه من خوب متوجه استفاده فايلا بشم؟اصلا كاربرد فايل نميدونم واسه چيه؟