ورود

View Full Version : ثبت نام برای e-mail

پرنده کوچک
جمعه 26 فروردین 1384, 22:18 عصر
سلام.
میخوام در سایتم امکان ثبت نام برای e-mail باشد ; یعنی شخص بیاید یک ID بنویسد و ایمیلی چون ID@mysite.com برایش فراهم شود.
البته این را بگویم که e-mail هاستم نامحدود است و نیز من نمیخواهم یک جنبه عمومی پیدا کند و بطریقی که خودم مشخص میکنم یک عده خاص e-mail بگیرند ( حالا خیلی مهم نیست!)و نیز نمیخواهم خودم مثل یاهو و ... صفحه مربوط به mail box بنویسم بلکه از همون outlook یا webmail هاست استفاده شود.
اولا چطور میشه طرف بیاد و بدون اینکه به control panel سایتم دسترسی داشته باشه (نباید هم داشته باشه!) یک account ایمیل بسازه ؟
فعلا سوال اصلی همونه ولی ثانیا رو هم میپرسم که آیا هاستها یک فضای مخصوص را برای هر mail acount در نظر میگیرند و اجازه تجاوز از آن را نمیدن یا نه ؟؟ و آیا اونو ( منظورم نامه ها) جزء فضای هاستی که گرفته ایم در نظر میگیرد و یا فضای جداگانه؟؟
مرسی.

Gilbert
شنبه 27 فروردین 1384, 01:11 صبح
اولا لطفا بگید میل سرورتون چیه ؟!
دوما معمولا وقتی شما هاستی میگیرید به اندازهء هاست به شما فضا برای میلتون میدن و اینکه میگن نا محدوده یعنی شما هر چند تا بخواین میتونین آدرس ایمیل بسازین مثلا اگر 50 مگ فضا داشته باشین و 50 تا آدرس ایمیل بسازین هر آدرس ایمیلتون 1 مگ فضا خواهد داشت !

پرنده کوچک
یک شنبه 28 فروردین 1384, 22:58 عصر
اولا متوجه نمیشم mail server چیست , یعنی چی؟

ثانیا به همین دقیقی تقسیم میکند در مثال شما هر کدام یک مگ یا اگر هم مثلا یکی دو مگ شد از دیگری کم میکند؟

Gilbert
یک شنبه 28 فروردین 1384, 23:46 عصر
میل سرور در واقع راه اندازی میل باکس های شماست !
بله به همین دقیقی تقسیم میشه ولی در بعضی میل سرورها کاربر میتونه دستی خودش میل باکس هر نفر و تنظیم کنه !

پرنده کوچک
دوشنبه 29 فروردین 1384, 15:56 عصر
خوب الان در جواب اینکه میل سرورم چیه ، چی باید بگم؟
منظور همان OS سرور است یا ...؟
چند تا میل سرور مثال بزنید.

Gilbert
دوشنبه 29 فروردین 1384, 16:18 عصر
imail
Mail Enable
...

Nightbat
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 08:36 صبح
از Admin یه سوال بکن ، بهت میگه . :evil2: