View Full Version : ارور object variable or with block variable not set
مرتضی تقدمی
دوشنبه 23 آذر 1388, 13:35 عصر
سلام دوستان
من وقتی پروژه وی بی رو تو کامپیوتر دیگه ای که نرم افزار وِیژوال بیسیک 6 روش نصب نیست اجرا می کنم این error رو میده و برنامه بسته میشه و وقتی وی بی رو نصب می کنم دیگه ارور نمی ده و برنامه اجرا میشه . لطفا کمکم کنین .:ناراحت:
با تشکر از همتون
Run-time error '91' :
object variable or with block variable not set
vahid_visualbasic
دوشنبه 23 آذر 1388, 16:36 عصر
سلام این مشکل به خاطر کمبود یه فایل تو کتابخونه ویندوز سیستم32 هست
راحت ترین کار اینه که شما با ابزار setupساز خود وی بی یک فایل setup بسازید بعد در پوشه ساپورت فایل ست اپ میتونید فایلهایی رو که برنامه بهش نیاز داره رو ببینید یا اینکه با خود فایل ست اپ برنامه رو نصب و اجرا کنید
مرتضی تقدمی
چهارشنبه 25 آذر 1388, 13:42 عصر
راحت ترین کار اینه که شما با ابزار setupساز خود وی بی یک فایل setup بسازید بعد در پوشه ساپورت فایل ست اپ میتونید فایلهایی رو که برنامه بهش نیاز داره رو ببینید یا اینکه با خود فایل ست اپ برنامه رو نصب و اجرا کنید
دوست عزیز می تونید بگید که این ابزار setup ساز وی بی کجاست ؟ ممنون میشم.:تشویق:
rd.net
چهارشنبه 25 آذر 1388, 16:25 عصر
اینم آموزش.
مرتضی تقدمی
یک شنبه 29 آذر 1388, 10:59 صبح
خیلی ممنونم , من این مراحل رو انجام دادم , package هم ساختم ولی حالا که اونو تو یه سیستم دیگه ای اجرا می کنم این پیغام رو میده. سیستم رو هم restart کردم ولی درست مشد . لطفا بازم راهنماییم کنین . دسستتون درد نکنه .
HamedNet_ir
یک شنبه 29 آذر 1388, 21:59 عصر
برنامتون مشکل داره
ببینید خوده برنامه exe ( دقت کنید کامپایل شده ) روی سیستم خودتون اجرا میشه؟
اگر نمیشه ولی در run وی بی کار میکنه ، بالای دستوری که اررو میده on resume next بگذارید.
موفق باشید.
rd.net
یک شنبه 29 آذر 1388, 21:59 عصر
این میتونه از خیلی چیزا باشه.
اگه حجم برنامت کمه بزار تا ببینم اشکل کجاست.
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 30 آذر 1388, 12:57 عصر
اگر نمیشه ولی در run وی بی کار میکنه ، بالای دستوری که اررو میده on resume next بگذارید.
on error resume next مسئله رو حل نمیکنه، صورت مسئله رو پاک میکنه.
مرتضی تقدمی
سه شنبه 01 دی 1388, 11:25 صبح
از همتون که وقتتون رو به من دادین خیلی ممنونم
ببینین من وقتی فایل .exe برنامه رو می سازم و وقتی وی بی 6 رو کامپیوتر طرف نصب نباشه این ارور رو میده و تو خود سورس برنامه هیچ اروری نمی ده . وقتی هم که توی فایل .exe ارور میده بدون اینکه تو کد برنامه بره , برنامه بسته می شه و من اصلا نمی دونم این پیام خطا از کدام قسمته که قبلش on error resume next رو بزارم .
فکر کنم یکی از فایلهای کتابخانه ای مورد نیاز این برنامه نصب نشده باشه , چون وقتی وی بی 6 رو نصب می کنم درست میشه . جالب اینه که اگه vb.net رو نصب کنم باز هم جواب نمیده . package هم ساختم ولی بازم جواب نداد .
دیگه نمی دونم چکار کنم , رو برنامم خیلی زحمت کشیدم و باید چند روز دیگه اونو به استادم تحویل بدم . لطفا هرکی هرچی می دونه بگه شاید جواب داد . دست همتون درد نکنه
Tasiyan
سه شنبه 01 دی 1388, 11:40 صبح
از Wise Solutions براي پكيچ استفاده كن ، مثل آب خوردنه
:لبخند:
مرتضی تقدمی
سه شنبه 01 دی 1388, 12:26 عصر
معذرت می خوام tasyan جان این Wise Solutions کجاست و طرز کار با اون چه جوریه ؟ برام آشناست و لی هرچه فکر می کنم نمیدونم کجا دیدمش . بازم ممنونم
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 01 دی 1388, 12:45 عصر
معذرت می خوام tasyan جان این Wise Solutions کجاست و طرز کار با اون چه جوریه ؟ برام آشناست و لی هرچه فکر می کنم نمیدونم کجا دیدمش . بازم ممنونم
آموزش ساخت ستاپ كامل و بدون دردسر (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107573)
HamedNet_ir
چهارشنبه 02 دی 1388, 16:16 عصر
on error resume next مسئله رو حل نمیکنه، صورت مسئله رو پاک میکنه.
استاد گرامی
VB 6 خیلی قاطیه! مشکلاتی الکی زیادی داره.
من خودم همچین مشکلی داشتم ، و جلوی صاحب کار موقع تحویل دادن پروژه کلی ضایع شدم! چون خوده برنامه موقع ران مشکلی نداشت ولی موقع exe شدن و راه اندازی exe اررور الکی میگرفت.
مطمئن باشید تا چیزی رو تست نکردم راهنمایی نمیکنم.
موفق باشید!
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 02 دی 1388, 20:20 عصر
استاد گرامی
VB 6 خیلی قاطیه! مشکلاتی الکی زیادی داره.
من خودم همچین مشکلی داشتم ، و جلوی صاحب کار موقع تحویل دادن پروژه کلی ضایع شدم! چون خوده برنامه موقع ران مشکلی نداشت ولی موقع exe شدن و راه اندازی exe اررور الکی میگرفت.
مطمئن باشید تا چیزی رو تست نکردم راهنمایی نمیکنم.
موفق باشید!
سلام،
الکی که نمیشه گفت ارور میده! به نظر خودتون این درسته که برنامه الکی ارور بده؟ شما میخواید تک تک دستوراتی که موقع نوشتن برنامه مینویسید اجرا بشن. درسته؟ اما on error resume next رو میزارید تا، از یک یا چند تا از دستوراتتون که به درستی اجرا نمیشه (بخصوص در مورد این تاپیک) صرف نظر کنید. پس اگر میخواید از اجرا شدن دستورات صرف نظر کنید یعنی الکی برنامه مینویسید و اجرای دستورات براتون اهمیتی نداره. اگر با این دید به برنامه نویسی نگاه می کنید ارورهای الکی هم دریافت می کنید.
نظرات متفاوتی در این مورد وجود داره که البته همه اونها قابل احترامه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.