View Full Version : پیشنهاد افزودن 2 تالار
مصطفی ساتکی
سه شنبه 24 آذر 1388, 11:41 صبح
پیشنهاد افزودن تالار های پردازش تصویر و شبکه عصبی
سلام و خسته نباشید به همه افراد که برای ارتقای این فروم زحمت می کشند.
2 تا بخش مهم که امروزه خیلی کاربردی شده و افراد در حال گرایش به آن هستند پردازش تصویر و شبکه عصبی
البته هر روز در این زمینه چنیدین پرسش و پاسخ صورت می گیره و افراد خاصی به سوالات جواب میدن.
خواهشم از شما این بود که این 2 بخش اگر براتون مقدور اضافه کنید.تا این طوری بتونیم بهتر این 2 بخش رو ارتقاءبدیم .البته شاید بعضی در پاسخ بگن که میزان تاپیک ها در این زمینه کمه و علتش اینه که افراد وقتی که به این فروم می رسند تالاری جدایی براش نمی بینند
با تشکر
MIDOSE
چهارشنبه 25 آذر 1388, 21:56 عصر
با سلام،
به تازگی درخواست های مکرری در مورد اضافه کردن و مجزا شدن بخش های مختلف انجام می شه ولی باید چندین نکته را مد نظر داشت؛ اضافه نمودن بخش به معنای یک کلیک و add کردن بخش نیست بلکه بسیاری از مسائل و جوانب توسط مدیران بررسی و تحلیل می شه تا به اندازه ی کافی دلیل برای اثبات اثر بخشی ان وجود داشته باشد.
قطعن متوجه این موضوع هستید که انجام کارها بدون بررسی و یا بدون فراهم شدن شرایط مد نظر باعث بی نظمی و ضربات پنهانی به سایت می شود؛
تمام مدیران سایت در جهت راحتی کاربران فعالیت می کنند و هر مسئله ای که نیاز به ان احساس و باعث بهبود عملکرد سایت شود از دید مدیران پنهان نخواهد ماند.
پس مطمئن باشید اگر واقعن نیاز به چنین بخشی احساس شود مدیران خود اولین کسانی هستند که به موضوع حساس خواهند شد و عکس العمل نشان خواهند داد.
موفق باشید.
farzadsw
چهارشنبه 25 آذر 1388, 22:32 عصر
اون بحثایی که قبلا تو این زمینه شده ، تو کدوم تالار بوده؟
از یه طرف منم موافق بودن همچین تالاری هستم ولی از طرف دیگه تعداد کاربرای فعال(نه فقط علاقه مند) تو این زمینه معلوم نیست چند تاست. اگه تعدادشون از انگشتان دست بیشتر هست (!) من یه پیشنهاد دارم :
الان یه تالار کلی به اسم " سیستم عامل ها " هست و 2تا تالار توی اون هستن :"سیستم عامل های آزاد" و "برنامه نویسی موبایل"
از یه طرف یه تالار کلی دیگه هست به اسم "برنامه نویسی سطح پایین" که سه تا زیر مجموعه به اسم : "برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86" و "توسعهی هستهی سیستم عامل" و "برنامه نویسی سیستم های Embedded" داره .
همونطور که میبینید برنامه نویسی اسمبلی و توسعه هسته سیستم عامل میتونن تو تالار کلی "سیستم عامل ها" در کنار اون 2تای دیگه باشن . در این صورت میشه اسم تالار "برنامه نویسی سطح پایین" رو به یه چیزی مثل : "مباحث مرتبط با رباتیک و هوش مصنوعی" تبدیل کرد ( اسم رو فقط به عنوان مثال گفتم) و پردازش تصویر و شبکه عصبی رو زیر مجموعه اون تالار کلی کرد.
البته همونطور که گفتم بستگی به این داره که چند نفر تو این زمینه فعالیت میکنن .
*درسته که زدن یه بخش جدید ، کسانی رو که به این موضوعات علاقه مند هستن یکجا جمع میکنه ، ولی اگه چند عضو فعال تو اون بخش نباشه ، بعد 1 ماه اون بخش کلا می خوابه.
مصطفی ساتکی
چهارشنبه 25 آذر 1388, 22:59 عصر
با سلام
متشکر از توجه شما
برای مثال می خوام شما یه سوال به صورت آزمایشی در زمینه پردازش تصویر یا شبکه عصبی مطرح کنید ببینید چند نفر پاسخ گو داره.
اونایکه در این 2 زمینه به صورت حرفه ای کار می کنند مسلماً در زمینه برنامه نویسی دیگه مشکلی نداره.بیشتر براشون بحث طرح مسئله و یافتن راحل های جدید.
این 2 زمینه از جمله رسته های hybride که روز به روز علاقه مندهای زیادی رو به خودش جذب می کنه.من خودم 2 سال پیش با افرادی تو این فروم بحث های مفیدی داشتیم بعلت نبودن تالار مجزا ما با هم چت می کردیم و در نهایت به فروم های خارجی پناه بردیم. من مسلماً می دونم خود مدیران نیز به این 2 زمینه علاقه مند چرا که تاپیک هایی که در این زمینه مطرح میشه از طرف اونا بی جواب نمی مونه و نمونه این تاپیک ها رو با یک جستجو می تونید پیدا کنید.حال از مدیران محترم تقاضا دارم که نشستی در این زمینه داشته باشند ان شاء ا... که جواب میده
tdkhakpur
چهارشنبه 25 آذر 1388, 23:43 عصر
تا به حال بحث در مورد پردازش تصویر و شبکه های عصبی زیاد شده ولی اینکه این گفتار و مطالب را به مرحله عمل رسانده و طی کدهایی ارائه داده بشود دیده نشده است بلکه یک سری مقالات گوناگون و یا بحثهای تکراری بوده که از یک فرد به افراد دیگر نقل قول میشود.(قصه های تاریخی)
اگر دوستان در زمینه ایجاد این تالار به شرط توسعه آن در بعد نرم افزاری تلاش کنند من موافق چنین تالار پر ارزشی هستم.
همگی موفق باشید.
farzadsw
چهارشنبه 25 آذر 1388, 23:55 عصر
من الان صفحه اصلی سایت رو با دقت بیشتری نگاه کردم ، متوجه شدم یه تالار برای الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها هست ! (من قبلا فکر میکردم اصلا قسمتی برای هوش مصنوعی وجود نداره!)
با این حساب حق با جناب MIDOSE هست ، هر چی باشه ایشون مدیر اون تالار هستن و اطلاعات بیشتری دارن.
فقط به نظر من اگه او تالار "الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها " رو به دوبخش فرعی "الگوریتم و هوش مصنوعی " و "کامپایلر و ساختمان داده" تقسیم کنید (مثل تالار های c , .net ,غیره) خیلی بهتر بشه ، چون کامپایلر و ساختمان داده سنخیتی با هوش مصنوعی و الگوریتم نداره.
مصطفی ساتکی
پنج شنبه 26 آذر 1388, 07:53 صبح
برای مثال خدمت دوستان عرض می کنم شما می تونید از گوگل آمار بگیرید که از کدوم کشورها image processing , Neural Network رو جستجو کردن مسلماً می بینید که ایران در یه مورد اول و در مورد دیگه جزء 5 تای اوله پس مشخص میشه که افراد تمایل دارند و زمینه جهت همگرایی وجود نداره.بعضی دوستان عرض می کند که سورسی کاربردی گذاشته نشده.ما خدمون ocr صنعتی چند زبانه پیداسازی کردیم پلاک خوان سازمانی نوشته ایم تو زمینه تشخیص عیار تو کارخانه های سنگ معدن کار کردیم و چندین مدل omr. درسته ما به این سایت علاقه مندیم ولی این دلیلی نمیشه که هر کس از راه رسید و یه تاپیک زد بهش سورس بدیم .دوست داریم تو این زمینه بحث شه که هم ما بتونیم به دیگران کمک کینم و هم از دیگران کمک بگیریم.اگر بعد چند مدت فعالیت احساس کنیم که واقعاً ارزششو داره و ازش شناخت داشته باشیم بهش سورس هم میدیم
reza10203045
پنج شنبه 26 آذر 1388, 18:12 عصر
سلام دوستان
من مطالب گفته شده را خواندم. لازم است بگم که بحث کاربرد الگوریتم های هوش مصنوعی در پردازش تصویر با بقیه بحث ها متفاوت . من خودم تا حدودی در زمینه پردازش تصویر کار کردم و علاوه بر این ها دارم روی پروژه تشخیص چهره با استفاده از توابه Emgu CV کار می کنم و تا حدودی با توابع Open CV , Open CV DOTNET
کار کردم و از آنجایی که در هیچ یک از تالار ها بجز تالار سایت ECA بحث و گفتگوی تخصصی در این زمینه وجود ندارد وجود چنین بحثی باعث استفاده علاقه مندان از مطالب در زمینه پردازش تصویر و بروز خلاقیت برنامه نویسان و باعث پیشرفت در این زمینه خواهد بود و بهتر است موضوع این بحث جدا از مطالب دیگر باشد.
shask00l
جمعه 27 آذر 1388, 04:01 صبح
اگر دوستان در زمینه ایجاد این تالار به شرط توسعه آن در بعد نرم افزاری تلاش کنند من موافق چنین تالار پر ارزشی هستم.
من هم همینطور . پردازش تصویر خیلی خوبه . ضمنا یه چیز کلیه و در قالب یک زبان نمیشه روش بحث کرد . اگه از بقیه تالار ها تفکیک شده باشه خیلی بهتره .
با تشکر
emadfa
جمعه 27 آذر 1388, 12:45 عصر
هر کس که با علوم کامپیوتر آشنایی داشته باشد می داند که شبکه های عصبی از مهمترین بحث های برنامه نویسی هستند.در هوش مصنوعی تقریبا هر مبحی به این حیطه مرتبط است. به نظر من بهتر است که در صورت صلاحدید مدیران چنین بخشی ایجاد شود.
SamIran
جمعه 27 آذر 1388, 15:28 عصر
به نظر من ما هرچی سختی در این زمینه می بینیم از جدا جدا کار کردنمونه! اگر دقت کنید هممون یک وقت زیادی را برای حل کردن مسائل مشابه تلف کردیمو چرا؟ چون تنها فرومی که ارزش وقت گذروندن را داره هیچ جایگاهی برای پردازش تصویر نداره!
بعضی از دوستان از ندادن سورس های مفید دلخور هستند! اما باید توجه داشته باشند سورس های پردازش تصویر از در و دیوار اینترنت بالا رفته اما فهمیدن و یادگیری آن ها مستلزم کار گروهی هست!
موفق باشید
tdkhakpur
جمعه 27 آذر 1388, 22:41 عصر
بعضی از دوستان از ندادن سورس های مفید دلخور هستند! اما باید توجه داشته باشند سورس های پردازش تصویر از در و دیوار اینترنت بالا رفته اما فهمیدن و یادگیری آن ها مستلزم کار گروهی هست!
تنها دادن سورس نیست خوب وقتی یه کار گروهی انجام میشه باید به نحوی تکه ها رو جمع کرده و یکجا استفاده کرد.
در نظر بگیرید یکی تقاضای پردازش تصویر میکند و ما اومدیم که این مسئله رو حل کنیم اینطوری نباشد که مثلا من یا شخص دیگری بیاد فقط نحوه کار رو توضیح بده بلکه علاوه بر توضیح چگونگی این عمل رو با ارائه مدرک و سند به شکل exe هم ارائه بدهد تا بعد از این کار ایرادات و مزایای این برنامه تحلیل و توسط سایرین (اگر امکانش هست)تحلیل بهتری داده بشود و نرم افزار بهینه گردد و به اینصورت با هماهنگیهای بعدی زنجیره عضویت در گروه رو محکمتر شود.
.
مصطفی ساتکی
جمعه 27 آذر 1388, 23:21 عصر
دوست عزیز نمی دونم چرا همه تو پردازش تصویر رو سورس گیر دارن.آدمی که سنسشو داشته باشه پیدا کردن ایده براش مشکلی نیست. در ضمن کسی کمک خواست و اینجا کمک نکردن.
به چند نکته بایستی توجه کنید.
1- افرادی که رو سورشون زحمت کشیدن و ماهها و حتی سالهای طول کشیده که سورشونو به نتیجه مطلوب رسودن نباید توقع داشته باشیم که این سورسو که منبع درآمدشونه اینجا بزارن
2-افرادی که بدون هیچ مقدمه حتی به خدشون زحمت نمی دن که یخورده راجع به جزئیات کاری رو که می خوان توضیح بدن چطور انتظار دارید بهش سورس داده بشه
3- بعضی ها هم با کمال پر رویی به جای سوال پرسیدن وحل مسئله به چه کنم چه کنم می افتند و تکلیف مدرسشون(دانشگاهشون) از این سایت می خان
4-اینجا محل یادگیری و یاددان نه کارگری مفتی و مجانی افراد سود جو
به هر حال اگه افراد بخان کاری رو شروع کنن همه رزومه بدن و سپس اثبات رزومه تا ببینیم افراد چیکاره ان.
البته پیش شرطش اون که تالار داشته باشیم و مدیر هم در این زمینه ها
reza10203045
پنج شنبه 03 دی 1388, 10:55 صبح
جواب مدیران سایت در مورد این موضوع چی شد چرا کسی پاسخی نمی دهد؟بله یا نه
golbafan
پنج شنبه 03 دی 1388, 18:57 عصر
با یلام
خیلی عالیه
امیدوارم اینکار بشه
M aJi D
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:32 عصر
با سلام.
از نظر من هم اين مباحث به دليل وسيع بودن و فراوانيه مطالب نياز به قسمتي جدا دارند و خيلي عاليه كه اين مطالب محلي مشخص براي بحث داشته باشه.
ممنون
مصطفی ساتکی
دوشنبه 30 فروردین 1389, 13:06 عصر
در حال راه اندازی forum در این زمینه هستم .که در آینده نزدیک آدرسشو اعلام می کنم.
en-babak
شنبه 12 تیر 1389, 20:55 عصر
سلام به همه دوستان علاقه مند به پردازش تصویر
موضوع پایان نامه من پردازش تصویر بود که اطلاعاتی را از تصاویر ماهواره ای بدست می آورد و خیلی دوست داشتم که به مرحله کاربردی برسد اما متاسفانه به نقطه تعالی نرسید چون این زمینه علمی نیست که به صورت یک نفره به نتایج ایده آلی برسد اما حالا بعد از چند سال نمی دانم که توسعه علاقه مندان چقدر شده است اگر دوستان واقعا مرد این بحث هستند بیایند جلو و وقتمان را نگیرند آنگاه مطالعات 400 صفحه ای خودم را بی منت در اختیار همگان قرار خواهم داد
این علم اگر به مرحله کاربردی برسد واقعا چشمگیر می باشد
مصطفی ساتکی
یک شنبه 13 تیر 1389, 08:04 صبح
مطالعات 400 صفحه ای خودم را بی منت در اختیار همگان قرار خواهم داد
من برای کارهام هر هفته هم بایستی کار کنم و هم بیشتر از 400 صفحه در زمینه پردازش تصویر مطالعه کنم.
به هر حال خوشحال میشم اگر این بحث تو یه تاپیک جداگانه تو تالار هوش مصنوعی دنبال کنیم . من هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.