ورود

View Full Version : Preloader و مطمئن شدن از لود كامل وب سايت

peymannaji
چهارشنبه 25 آذر 1388, 08:51 صبح
با سلام .

فكر ميكنم بارها در اين مورد صحبت شده اما اكثر تاپيك ها يك روش پيش و پا افتاده رو مطرح ميكنن .
مشكلي كه من باهاش بخورد كردم اينه كه مقدار زيادي resource file و اسكريپت كلاينت سايد دارم . و ميخوام از لود كامل اونها مطمئن بشم . چون يك سري اسكريپت ها دقيقا زماني كه كاربر فكر مكنه سايت كاملا لود شده ، لود ميشه . درنتيجه هر گونه درخواست كلاينت سايد كه از سمت كاربر گرفته بشه در صورت عدم لود كامل باعث ارور ميشه و همون ارور كافيه كه كل سايت از كار بيفته . در نتيجه نياز به اين دارم كه يك لودر با دقت بالا در وب سايت قرار بدم . كه به كاربر نشون بده سايت كاملا لود شده يا خير . لطفا راهنمايي بفرمائيد .

peymannaji
چهارشنبه 25 آذر 1388, 13:20 عصر
دوستان خيلي فوري هست من براي امروز بايد اين قسمت رو به كارفرما نشون بدم .

eAmin
پنج شنبه 26 آذر 1388, 04:23 صبح
سلام.

من کمی شما رو راهنمایی می کنم، اگر تونستید خودتون بنویسید.

برای فایلهای js برای اینکه مطمئن بشید، فایل کاملا لود شده یا خیر باید در مرورگرهای استاندارد ( mozilla based,opera,safari & etc... ) از onload در تگ اسکریپت خودتون استفاده کنید:

<script type="text/javascript" src="js.js" onload="alert(this.src + ' loaded.')"></script>

در IE بخاطر اینکه از این event در تگ script پشتیبانی نمی شه، باید از onreadystatechange بجای onload استفاده کنید.
برای عکسها هم از onload استفاده کنید، در صورت پشتیبانی نشدن در مرورگر خاصی، از complete استفاده کنید.
اینها اصلی ترین چیزی بود که باید می دونستید، حالا اگر بخواید می تونید یک preloader با دقت بالا بنویسید.

احتمالا اگر خودم وقت کنم، برای دوستان اسکریپت کاملش رو می نویسم.
موفق باشید.

peymannaji
پنج شنبه 26 آذر 1388, 15:09 عصر
من بیشتر مد نظرم این هست که با کتابخانه Ajax مایکروسافت یا telerik این کارو انجام بدم که نمیدونم اصلا شدنی هست یا خیر .

m.hamidreza
پنج شنبه 26 آذر 1388, 23:31 عصر
مقدار زيادي resource file و اسكريپت كلاينت سايد دارم

منظورت از resource فایل های axd. هست؟
کلا کنترل لودینگ این فایل ها اینجوری هست که شما بیای مثلا با یه HTTPModule، استریم صفحه رو بخونی axdها رو پیدا کنی و همشونو تحت عنوان یه فایل js. به صفحه نسبت بدی و بعد هم axd. ها رو از هدر پاک کنی. این کار رو که کردی تازه آماده مرحله پست 3 یا روش دیگه ای میشی. نمیدونم شاید روش بهتری هم باشه که این کار رو نخوای انجام بدی.
من با تلریک یا MS Ajax تاحالا چیزی ندیدم اونا خودشونم کلی axd. تولید میکنن.
روششو پیدا کردی به ما هم بگو برادر...
موفق باشید.

peymannaji
یک شنبه 29 آذر 1388, 07:37 صبح
پست 3 کامل است , باید مقدار width یک دیو رو زیاد کنی و مثلا لود شدن هم عنصر رو نشون بدی !

جالب میشه , چیزی شبیه جیمیل

من متوجه منظورتون نشدم اما اگه اشتباه نكرده باشم منظورتون Progress Bar هست . واقعيت منم ميخوام اينكار رو انجام بدم اما دقيقا نميدونم چيكار بايد كرد . كه درصد به درصد ميزان لود رو مثل جيميل نمايش بدم .

دوستان اين تاپيك رو لطفا به نتيجه برسونيم .

peymannaji
چهارشنبه 09 دی 1388, 10:41 صبح
دوستان عزيز اساتيد لطفا يه راه حلي ارائه بديد . يا اين كار شدني هست يا نشدني . اگر شدني هست راهنمايي بفرمائيد . نمونه هايي كه با php ساخته شده زياده اما نميدونم چرا براي Asp.net نديدم .

maysamscript
چهارشنبه 09 دی 1388, 12:02 عصر
http://dinolatoga.com/2009/04/26/how-to-create-a-visual-image-preloader-using-jquery/

peymannaji
چهارشنبه 09 دی 1388, 13:21 عصر
http://dinolatoga.com/2009/04/26/how-to-create-a-visual-image-preloader-using-jquery/

ممنون دوست عزيز . اما اين مربوط به عكس هست . بحث ما سر كانتنت و محتواست

peymannaji
دوشنبه 12 بهمن 1388, 11:40 صبح
من نميدونم چرا براي وب سايت هايي كه با asp.net ساخته شدن هيچ Preloader وجود نداره اما تا دلت بخواد براي سايت هاي PHP موجوده !!! ما دردمون رو به كي بگيم كه مشكل ما رو حل كنه ؟ اگر كلا راه حل نداره كه بايد Asp.net رو بريزيم تو جوب . :عصبانی++: