View Full Version : می خواهم یک د کمه را روی فرم دیگر کلیک کنم
ali reza omid ali
شنبه 27 فروردین 1384, 15:25 عصر
می خواهم یک د کمه را روی فرم دیگر در یک برنامه دیگر کلیک کنم
برای مثال می خواهم در حالی که windows media playerبازاست به ا ن فرمان
play شدن بدهم.(از طریق یک application در دلفی که خود نوشتم)
:گیج:
m-khorsandi
شنبه 27 فروردین 1384, 15:34 عصر
درود
منظورت اینه که میخوای Event OnClick رو اجرا کنی؟ یا میخوای فشرده شدن کلید رو نمایش بدی؟
Delphi Skyline
شنبه 27 فروردین 1384, 15:43 عصر
form2.button1.onclicked;
vcldeveloper
یک شنبه 28 فروردین 1384, 05:11 صبح
form2.button1.onclicked;
همچین چیزی نیست.
من دقیق متوجه نشدم که شما می خوایید در یکی دیگه از فرمهای برنامه رویداد OnClick یک دکمه رو اجرا کنید. یا دکمه در یک برنامه دیگه قرار داره؟
اگر مورد اول مورد نظرتونه:
باید اول رویداد OnClick اون دکمه رو مساوی یک تابع قرار بدی (این کار رو میتونی در Properties Inspector به راحتی انجام بدی)...
procedure Button1Click(Sender: TObject);
Button1.OnClick := Button1Click;
بعد از این کار می تونید در فرم دیگه برنامه، رویداد OnClick اون دکمه رو فراخونی کنید:
Form2.Button1Click(Self);
اگر قصد اجرای رویداد OnClick دکمه ای در برنامه دیگه رو دارید، بتید ابتدا Handle اون دکمه رو بدست بیارید و سپس پیغام مربوطه رو به اون ارسال کنید.
hr110
یک شنبه 28 فروردین 1384, 13:52 عصر
form2.button1.onclicked;
Button1.Click;
V60
دوشنبه 29 فروردین 1384, 00:29 صبح
سلام
من هم مشکل این بنده خدا را دارم
برای مثال یک برنامه ای نوشته شده که قابلیت ارسال SMSرا دارد ولی حتما باید در آن تایپ کنیم و کلیک کنیم تا ارسال شود ( البته من با خودش هم نمی توانم کار کنم :oops: ) ولی اگر کسی بخواهد مقدار زیادی Sms را از طریق یک بانک ارسال کند نمی تواند اینکار را به صورت خودکار انجام دهد.
متشکر می شوم اگر راه حلی برای این مسئله بیان کنید
francosoft
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 18:41 عصر
سلام دوست عزیز
این راه درسته
;(form1.Button1.OnClick(self
موفق باشید :)
محمد میرمصطفی
جمعه 16 اردیبهشت 1384, 01:49 صبح
دوستان من فکر میکنم منظور، یک Application غیر از دلفی باشه. ما جز Handle چیزه دیگه نداریم. یه Handle هم که OnClick نداره. درسته؟
ghazal20
جمعه 16 اردیبهشت 1384, 10:44 صبح
اگر درست متوجه شده باشم می خواهی مثلا اگر دکمه button1 را کلیک می کنی و عمل خاصی انجام می شود در موقع کلیک کردن button2 هم همان عمل انجام شود باید کد زیر را در buutton2click بنویسی :
button1click(sender)
Delphi_Developer
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 03:27 صبح
ای باباااااااااااااااااااااا اااااا > هیچکس منظور اصلی ایشون رو نفهمیده -----> بابا ایشون میخواد مثلا تو برنامه Windows Media Player دکمه Play مربوط به اون رو فشار بده مثل اینکه کاربر روی اون کلیک کرده .
نه اینکه توی یه فرم دیگه مربوط به برنامه خودش این کارو بکنه این کارو که هر کسی بلده :sunglass:
جواب بر میگرده به همون Handle ها .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.