ورود

View Full Version : خبر: نتایج جستجوی خود را در گوگل به دلخواهتان مرتب کنید

kasmaii61
چهارشنبه 25 آذر 1388, 16:08 عصر
گوگل یه Feature خیلی جالب در نتایج جستجو خودش گنجونده که زمانی فعال میشه که شما در یکی از سرویس های گوگل Login کرده باشین و اون امکان مرتب کردن نتایج جستجو بر اساس علاقه و اولویت فردیه.
اگه شما با استفاده مرورگرتون عبارتی رو در گوگل جستجو کنید، کنار هر لینکی که در نتیجه جستجو برای شما نمایش داده میشه سه علامت جدید می بینید که با استفاده از اونها می تونید نتایج جستجوی خودتون رو مدیریت کنید. یعنی اگه دوست داشتید لینکی رو حذف کنید. اگه دوست داشتید لینکی رو به بالا ی صفحه (یا حتی صفحات جلوتر) منتقل کنید و حتی اگه خواستید برای یک لینک کامنتی قرار بدید تا در مراجعات بعدی راهنمای شما بشه. جالب اینجاست که در جستجوی بعدی با همون عبارت، دقیقا نتایج جستجو مطابق چیدمان شما و با همون کامنت ها نمایش داده میشه.
یکی از مشکلاتی که به شخصه در جستجو در موتورهای جستجو داشتم این بود که جواب مورد نظرم رو در مراجعات بعدی به سختی پیدا می کردم و یا اگه به عنوان مثال نتیجه ای در صفحه اول جستجو نبود با هر بار سرچ باید به برای دیدن لینک مورد نظرم باید به اون صفحه مراجعه می کردم و گاها اصلا نمی تونستم پیداش کنم. با استفاده از این ویژگی به نظر من فوق العاده شما می تونید لینک هاتون رو بر اساس اولویت خودتون مشاهده کنید و زحمت جستجوی مجدد بین صفحات نمایش داده شده رو نداشته باشید.
نحوه حذف یا انتقال لینک ها هم خیلی جالبه، کاملا فراموش می کنید تو محیط وب هستید.

http://pho.to/shared-images/5/51808452-5ADC-F4C4-61B6-374B7D1DE95F.jpg
منبع : این خبر رو من جایی ندیدم امروز تو Chrome به چشمم خورد دیدم خیلی جالبه

Mrs.Net
چهارشنبه 25 آذر 1388, 21:05 عصر
تو فایرفوکس هم هست و چندین ماه از بودنش میگذره

HollyGhost
پنج شنبه 26 آذر 1388, 12:13 عصر
این امکان جدیدی نیست،

علاوه بر اینها می تونید لینک مورد نظر خودتون رو هم به صفحه نتایج اضافه کنید، که باید روی Add a result کلیک کنید.

kasmaii61
شنبه 28 آذر 1388, 15:32 عصر
من امروز که چک می کنم دیگه این گزینه ها رو نمی بینم نه تو Chrome نه تو FireFox دلیلش چیه؟
قبلا هم ندیده بودم

kasmaii61
شنبه 28 آذر 1388, 15:48 عصر
من امروز که چک می کنم دیگه این گزینه ها رو نمی بینم نه تو Chrome نه تو FireFox دلیلش چیه؟
قبلا هم ندیده بودم

من جواب سوال خودم رو پیدا کردم :
این Feature اصلا ربطی به مرورگر نداره و تمامی مرورگرها اون رو Support می کنن بلکه فقط زمانی فعال میشه که شما تو یکی از سرویس های گوگل با مرورگری که دارین باهاش کار می کنید Login کرده باشید.
من فکر می کردم که ترتیب جستجویی که Set می کنیم رو به صورت Local و رو سیستم خودمون ذخیره میکنه ولی گویا این اطلاعات رو در Account مون ذخیره میکنه و از هرجایی قابل دستیابیه.
علت اینکه تا حالا این Feature رو ندیده بودم همین بود که Login نبودم
اصل خبر رو اصلاح می کنم