View Full Version : وجود فيلدهاي دلخواه در گزارش
mehrdad_shahian
چهارشنبه 25 آذر 1388, 19:38 عصر
سلام به همه
من ميخوام قبل از گزارش ، كاربر فيلدهايي رو كه از يه جدول نياز داره رو به دلخواه انتخاب كنه(تيك بزنه) و بعد اونا رو توي گزارشش ببينه؟
باتشكر پيشاپيش از همه
سعید صابری
چهارشنبه 25 آذر 1388, 19:46 عصر
اگه راه مستقيمي داشته باشه نميدونم. ولي با يك checklistbox و يك كوئري مي توني اينكار انجام بدي. ليست فيلدهات در checklistbox بزار و بعد با يك حلقه فيلدهاي كه كاربري انتخاب كرده را به كوئري اضافه كن
pezhvakco
پنج شنبه 26 آذر 1388, 08:16 صبح
خروجیه گزارش چیه .
یک DBGrid ، یا چاپ مستقیم .
اگه DBGrid، میتونی با visible مربوط به ستون ها در هنگام نمایش هم این کارو انجام بدی .
اگر چاپ است که باید محیط ویرایش هنگام چاپ رو هم فعال کنی تا نوع چاپت به هم نخوره که این بستگی به ابزار چاپ گزارشت داره .
mehrdad_shahian
پنج شنبه 26 آذر 1388, 18:43 عصر
خروجیه گزارش چیه .
یک DBGrid ، یا چاپ مستقیم .
اگه DBGrid، میتونی با visible مربوط به ستون ها در هنگام نمایش هم این کارو انجام بدی .
اگر چاپ است که باید محیط ویرایش هنگام چاپ رو هم فعال کنی تا نوع چاپت به هم نخوره که این بستگی به ابزار چاپ گزارشت داره .
باتشكر از پاسختون
گزارش رو با QuickReaport طراحي كرده ام و خطكشي هاش رو هم انجام داده ام پس ديگه نميشه فيلدي رو Visible براش تعيين كرد.
حالا نميدونم توي FastReaport ميشه اين كارو كرد كه با غير فعال كردن يه فيلد جاش توي گزارش خالي نمونه؟
pezhvakco
پنج شنبه 26 آذر 1388, 20:02 عصر
نه نمیشه از داخل برنامه جدول طراحی شده داخل FastReaport را تغییر بدی و برای این کار باید طراح و ویرایش FastReaport را فعال کنی که یکم خیلی درده سر داره و لی یک جستجو نو قسمت گزارشا بزنی حتما پیدا می کنی .
benyaminrahimi
جمعه 27 آذر 1388, 21:26 عصر
حتي يک خط کد نويسي هم نميخواد
اگه از ترکيب cxgrid و printing system
devexpress استفاده کنيد همون چيزي رو داره که مي خواي
mehrdad_shahian
سه شنبه 01 دی 1388, 17:23 عصر
سلام
مننون از راهنمامييتون؛اين devexpress رو ميشه از كجا گيرش بياري و همچنين آموزش استفاده از اونو؟
باتشكر از همه
benyaminrahimi
شنبه 05 دی 1388, 11:35 صبح
سلام
مننون از راهنمامييتون؛اين devexpress رو ميشه از كجا گيرش بياري و همچنين آموزش استفاده از اونو؟
باتشكر از همه
اول کامل سرچ کن بعد اگه نتيجه نگرفتي رو امضا من کليک کن
:))))))
bootshow
چهارشنبه 09 دی 1388, 00:27 صبح
تو رویداد ongetvalue رکوردهایی را که نمیخواهی چاپ بشه با استفاده از next به رکورد بعدی انتقال بده.روی طرح گزارش از master data استفاده کن.کامپوننت fast report
benyaminrahimi
چهارشنبه 09 دی 1388, 21:35 عصر
تو رویداد ongetvalue رکوردهایی را که نمیخواهی چاپ بشه با استفاده از next به رکورد بعدی انتقال بده.روی طرح گزارش از master data استفاده کن.کامپوننت fast report
رکورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاپيک در مورد فيلد دوست عزيز
bootshow
پنج شنبه 10 دی 1388, 14:01 عصر
ّبرای فیلد باید از masterdata vertical استفاده کنه.
mehrdad_shahian
جمعه 11 دی 1388, 11:03 صبح
اول کامل سرچ کن بعد اگه نتيجه نگرفتي رو امضا من کليک کن
:))))))
سلام
خسته نباشيد
من ExpressPivotGrid Suite v1.34 و ExpressPrinting System v3.34 رو از سايت Devexpress دانلود كردم.اگه شما لطف كنيد يه آموزش استفاده از اين دو رو به بديد متشكر ميشيم.
راستي اين دوتايي كه من دانلود كردم مد نظر شماست ديگه؟درسته؟
benyaminrahimi
جمعه 11 دی 1388, 18:00 عصر
براي سوالي که کردين ترکيب quantumgrid و printing system رو پيشنهاد مي کنم
عکسي که ديدي مر بوط به آخرين ورژن يعني 47 هست بايد ورژن جفتشون يکي باشه
براي اموزش هم به سمپلاي peinting system مراجعه کنيد
سادست
بیتابدر
جمعه 25 دی 1388, 16:14 عصر
با سلام
MEHRDAD_SHAHIN عزیز در مورد سوالی که مطرح کردی یه راه حل ساده تر هم وجود داره و اون اینه که یه مستردیتابذاری و روی اون فیلدهاروبچینی بعد ویزیبل همشونو فالز کنی. توی برنامت هم کنترل کنی کدوم CHECKBOX تیک خورده تاباتوجه به اون ویزیبل MEMO مربوطه تو
فست ریپورت رو TRUE کنی. تنها کاری که تو این روش باید انجام بدی اینه که محل قرارگیری MEMO ها رو تو یه حلقه ساده تنظیم کنی تا اگه FRXMEMO های وسطی انتخاب نشدند بین اولی وآخری فاصله نیفته.البتته راههای دیگه ای هم وجود داره و اون این که ئثئخ تو کد دلفی CREATE کنی که همون راه اولی ساده تره.
موفق باشی
benyaminrahimi
یک شنبه 27 دی 1388, 09:08 صبح
با سلام
MEHRDAD_SHAHIN عزیز در مورد سوالی که مطرح کردی یه راه حل ساده تر هم وجود داره و اون اینه که یه مستردیتابذاری و روی اون فیلدهاروبچینی بعد ویزیبل همشونو فالز کنی. توی برنامت هم کنترل کنی کدوم CHECKBOX تیک خورده تاباتوجه به اون ویزیبل MEMO مربوطه تو
فست ریپورت رو TRUE کنی. تنها کاری که تو این روش باید انجام بدی اینه که محل قرارگیری MEMO ها رو تو یه حلقه ساده تنظیم کنی تا اگه FRXMEMO های وسطی انتخاب نشدند بین اولی وآخری فاصله نیفته.البتته راههای دیگه ای هم وجود داره و اون این که ئثئخ تو کد دلفی CREATE کنی که همون راه اولی ساده تره.
موفق باشی
به نظرتون اين راه ساده تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بیتابدر
یک شنبه 27 دی 1388, 21:03 عصر
به نظرتون این راه ساده تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
باسلام
ازاین نظرکه لازم نیست کنترلی توسط برنامه نویس انجام بشه خیلی سادست وهمه کار درمرحله ی design انجام می شه.همه کار برنامه نویس تنظیم محل قرارگیری frxmemo ها ست
که اون هم با یک حلقه ساده نوشته می شه پیشنهاد می کنم این راهو یه بارم شده امتهان کنید تا اینقدر تعجب نکنید اگر به نتیجه نرسیدید خودم می نویسم و برات می ذارم.
benyaminrahimi
دوشنبه 28 دی 1388, 13:28 عصر
مرصي ولي شما صفحه قبل رو نگاه کنيد روش من يک خط هم کد نويسي نمي خواد
بعد دوباره سوال منو بخونيد و جواب بدين
بیتابدر
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 22:50 عصر
مرصی ولی شما صفحه قبل رو نگاه کنید روش من یک خط هم کد نویسی نمی خواد
بعد دوباره سوال منو بخونید و جواب بدین
اگه ممکنه 2_3خط خلاصه روشتونو بگید
مرصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی:چشمک:
golbafan
شنبه 01 اسفند 1388, 17:38 عصر
من با نصب نسخه 4 printing system مشكل دارم وقتي نصب ميكنم نسخه قديمي نصب ميشه
چه كنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.