View Full Version : شکل ظاهری سایت
klinton
پنج شنبه 26 آذر 1388, 00:57 صبح
به نظر شما بهترین ابزار برای طراحی سایت با قالب های مناسب چیست و این کار بعد از طراحی نمای html هست(در visual studio.net asp.net)؟
sayan
پنج شنبه 26 آذر 1388, 01:42 صبح
دوست عزیز منم این مشکل را دارم و نمی دونم بهترین و سریعتر راه برای طراحی قالب سایت چیست؟
arta.nasiri
پنج شنبه 26 آذر 1388, 02:28 صبح
سلام
هم میتونی کل قالب رو تو فتوشاپ طراحی کنی و بعد خروجی html بگیری و هم میتونی عکس ها رو یکی یکی تو فتوشاپ طراحی کنی بعد تو یک نرم افزار مثل web expression یا فرانت پیچ اون عکس ها رو کنار هم قرار بدی تا قالبت درست بشه
در ضمن قالب سایت به ASP.net هم مربوط نمیشه! میتونی هر جا که میخوایی طراحی کنی بعد تو visual studio قالبی رو که طراحی کردی رو باز کنی
afshin9032
پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:22 صبح
ابتدا با فتوشاپ slide بندي بكن
سپس خروجي save as web براي html بگير
بعد در dreamweaver يا frontpage قالب رو طراحي كن
به نظر من dreamweaver راحتتر و حرفه اي تر از frontpage است و رو كد html تسلط بيشتري داري
sayan
جمعه 27 آذر 1388, 02:22 صبح
ولی کار کردن با جداول در asp.net خیلی سخته! دات نت 2003 خیلی خوب بود کنترل ها را راحت میشد جابجا کرد و قالب سایت را بهتر مدیریت
sayan
جمعه 27 آذر 1388, 02:25 صبح
بعد اینکه آیا نباید تعداد کنترل ها و نوع آنها را قبل از اینکه قالب را آماده کردیم انتخاب کنیم ، اندازه های کنترل ها را مشخص کنیم تا وقتی که قالب را بر روی فرم وب آوردیم مدیریت کنترل ها بر روی قالب بهتر شود
amatur_barnamenevis
جمعه 27 آذر 1388, 11:42 صبح
سلام
من باید یه سایت طراحی کنم البته PHP ولی نمیدونم چطوری طراحی کنم از لحاظ گرافیکی چون واقعا سر رشته ای ندارم.اگه منو راهنمایی کنید و یه فایل آموزشی هم بذارید خیلی ممنون میشم
ASPX
جمعه 27 آذر 1388, 14:19 عصر
اولین قدم :
نمای ساده در کاغذ طراحی شود خیلی سریع (اسکیج)
قدم دوم :
ساخت قالب در فوتوشاپ خروجی به صورت html و table
قدم سوم :
تبدیل table, به لایه های با تگ div و استفاده از css برای بهینه کردن . ساختن استایل شیت
قدم چهارم :(برای دات نت)
ساختن مستر پیج مناسب با توجه به کار انجام شده در قدم سوم
ASPX
جمعه 27 آذر 1388, 14:21 عصر
ولی کار کردن با جداول در ASP.NET خیلی سخته! دات نت 2003 خیلی خوب بود کنترل ها را راحت میشد جابجا کرد و قالب سایت را بهتر مدیریت
استفاده از جدول ها برای قالب بندی توصیه نمیشه سایت ها باید لایه بندی بشن با تگ div
amatur_barnamenevis
جمعه 27 آذر 1388, 21:55 عصر
من می تونم با Expression studio هم کاری انجام بدم یعنی نرم افزارهایی از این قبیل چو ن واقعا تازه واردم اصلا با تگ div و css و اینا کا نکردم . expression studio یا Dreamweaver چطوره؟
sayan
شنبه 28 آذر 1388, 00:51 صبح
البته منم برنامه نویسی وب را بلدم ولی خب مرحله اول کار که طراحی وب است را درست و حسابی بلد نیستم وقتی که در مرحله دو قالب سایت را با فتوشاپ طراحی میکنم و بعد که آن را به فایل وب ام در دات نت اضافه میکنم
نوع کنترل هایی که به آن اضاله میکنم و بزرگی و کوچکی بودن آنها(منظور شکل و فونت و ...) جداول (یا همون قالب سایتم) را بهم میزند و منو سردرگم میکنه اینجاست که دیگه واقعاً قفل میکنم و ساعت ها منو مشغول خودش میکنه دوستان خوب چه راه حلی برای رفع مشکل من در این قسمت میکنند.
با تشکر
sayan
شنبه 28 آذر 1388, 00:58 صبح
البته منم برنامه نویسی وب را بلدم ولی خب مرحله اول کار که طراحی وب است را درست و حسابی بلد نیستم وقتی که در مرحله دو قالب سایت را با فتوشاپ طراحی میکنم و بعد که آن را به فایل وب ام در دات نت اضافه میکنم
نوع کنترل هایی که به آن اضاله میکنم و بزرگی و کوچکی بودن آنها(منظور شکل و فونت و ...) جداول (یا همون قالب سایتم) را بهم میزند و منو سردرگم میکنه اینجاست که دیگه واقعاً قفل میکنم و ساعت ها منو مشغول خودش میکنه دوستان خوب چه راه حلی برای رفع مشکل من در این قسمت میکنند.
با تشکر
amirbiglari
شنبه 28 آذر 1388, 08:25 صبح
سلام دوستان خسته نباشید.
به نظر من تا زمانی که CSS و Html رو یاد نگرفتیم نمی تونیم یک سایت کامل و خوب طراحی کنیم حالا اکه براتون سخته که اینها رو یاد بگیرید و یا زمان کمی دارید همون Dreamweaver و یا frontpage مناسبه . کاری هم نداره فقط یه چند تا عکس و مطلب آماده کن و شروع کن، بقیه مشکلات آروم آروم حل می شن
#Elahe#
پنج شنبه 03 دی 1388, 10:13 صبح
واسه طراحی قالب آموزش های زیادی تو نت هست که چند تا فارسی هم پیدا میشه .
ولی باید تو html و css هم دستی داشته باشید .
چون گاهی تو برنامه هایی مثل Dreamweaver و frontpage و . . . گاهی پیش میاد که مثلا نمیتونی به نتیجه دلخواه برسی . چون اونها هم نرم افزار هستند و چیزی که بهشون تعریف شده رو فقط میتونند انجام بدند . پس اگه بتونید دستی بنویسید کدهاتون رو ، میبینید که هم لذتبخشه و هم کارتون زود راه میفته و لازم نیست به جای 5 دقیقه 2 روز با این نرم افزارها سر و کله بزنید !!
واسه طراحی قالب بهترهه رو html و css کار کنید تا این نرم افزارها !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.