ورود

View Full Version : دیشهای رسیو انلی و باقی قضایا

mehrzad007
شنبه 27 فروردین 1384, 22:09 عصر
من یه کارت دی وی بی دارم که با کمک اون از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنم یعنی رسیو از ماهواره و سند از دایل اپ . اما متاسفانه پورت مربوطه توسظ ای اس پی بسته شده . گفتن برای حل این مشکل از وی پی ان استفاده کنم . ادرس وی پی ان و یوزر نیم پسورذ رو گیر آوردم اما تنظیماتش رو بلد نیستم باید چکار کنم؟

DAKAL
یک شنبه 28 فروردین 1384, 22:49 عصر
sorry ke farsi nistesh chon in win ro taze nasb kardam..
khob baraye estefade az port 8080 mitoni az parsonline estefade koni chon nabaste in port ro albate age ba 8080 kar mikonii..chon b2c2 man ba 8080 hastesh in ro behet goftam... :cry:

:sorry:
:موفق:

Gladiator
دوشنبه 29 فروردین 1384, 12:08 عصر
بازم همون شد :mrgreen:

mehrzad007
دوشنبه 29 فروردین 1384, 13:32 عصر
آخرش هم کار خودته گلای جون :mrgreen:

Gladiator
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 21:15 عصر
چون قبلا هم ازم پرسیدی جوابت رو میدم .

ببین رفیق بحث کار نکردن سرویسهای دریافت ماهواره ای با خط مخابرات ملعون ربطی به این موضوعی که میگی نداره . موضوع پیچیده تر از این صحبتهای شماست ٬‌ فعلا کاری نداریم که چیه و چطوری چون حسش نیست .

ولی خیلی کلی بهت میگم که شب راحت بخوابی ٬ برای حل این مشکل نیاز به یک VPN سرور داری که بهش متصل شی . بگو از چه سیستم عاملی استفاده میکنی و به چه سروری میخوای متصل شی .

Gladiator
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 21:17 عصر
اونم یه چیزی نیست که تو گیرش بیاری ٬ باید بگیریش :mrgreen: یعنی بخریش .

mehrzad007
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 10:23 صبح
خوشبختانه وی پی ان سرور رو خود سرویس دهنده داره و منم یوزر و پسوردش رو . سرور من ویندوز 2003 استاندارد هست . من م یخوام ببینم خود ویندوز با کانکشن وی پی ان کار منو راه می ندازه یا باید نرم افزار دیگه ای هم باشه؟ اگر بله تنظیمات مربوط به پروتکل ها چه طوریه ؟ آیا بعد از استفاده از وی پی ان هم باید تنظیمات رو تو اکسپلورر اعمال کنم یا نه؟ اگر هم نه چه نرم افزاری لازمه؟

Gladiator
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 10:47 صبح
به روتینگ بستگی داره ٬ ممکنه یه VPN کانکشن راه بندازه کارت رو ممکنه نیاز باشه تغییر بدی روتینگ رو .

در مورد تنظیمات هم بستگی داره به اون سروری که میخوای بهش متصل شی ٬ اطلاعات کامل نمیدی جون تو ٬‌ از خودشون بپرس و یا علی .