PDA

View Full Version : سوال: برنامه نویسی

asia0966
پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:08 صبح
من مدت کمی است که در حال یادگیری زبا ن html هستم و از بین زبانهای c,C++‎‎,html,pascal فقط به زبان فوق علاقه پیدا کرده ام .لطفا بفرمایید بعد از اینکه یادگیری زبان html را تمام کردم چه زبان دیگری را شروع کنم . در ضمن من به صفحات وب و اینتر نت علاقه دارم

mehdi.mousavi
پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:15 صبح
من مدت کمی است که در حال یادگیری زبا ن html هستم و از بین زبانهای c,C++‎‎‎,html,pascal فقط به زبان فوق علاقه پیدا کرده ام .لطفا بفرمایید بعد از اینکه یادگیری زبان html را تمام کردم چه زبان دیگری را شروع کنم . در ضمن من به صفحات وب و اینتر نت علاقه دارم

سلام.
HTML یک زبان Markup هستش و هرگز نمیشه اونو با زبانهایی مثل C، C++ و پاسکال مقایسه کرد. شما اگر به وب علاقه دارید، باید در قدم بعدی، شروع به فراگیری JavaScript کنید.

موفق باشید.

afshin9032
پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:25 صبح
اگر به وب علاقه داريد
ابتدا HTML . بعد از آن CSS و بعد يك زبان سمت سرور مانند ASP يا PHP تا بتوني داده ها رو ذخيره كني
و در مرحله آخر javascript براي پردازش سريعتر صفحات

klinton
شنبه 28 آذر 1388, 02:15 صبح
دوست عزیز شما زبان برنامه نویسی انتخاب نکرده اید زبان تولید ابر متن هست (Hiper text makeup Language) اگه میخوای ادامه بدی ASP.Net با یه زبان دات نتی میتونه براتون مفید باشه

amirbiglari
شنبه 28 آذر 1388, 11:17 صبح
من هم با شدت فراوان حرفهای جناب afshin رو تایید و تاکید میکنم من خودم هم تازه کارم و می دونم که این بهترین روشه