View Full Version : حرفه ای: اصلا این گوگل به چه زبانی نوشته شده؟؟؟؟
ghiravani
پنج شنبه 26 آذر 1388, 22:12 عصر
سلام به همه برنامه نویسا.
آقایون و خانوما.این جستجوگر گوگل رو با چی نوشتن؟
معلوم هست؟:متفکر:
afshin9032
جمعه 27 آذر 1388, 01:30 صبح
شايد با python :متفکر:
چون اين زبان توسط گوگل زياد استفاده مي شه
Beyondsoft
جمعه 27 آذر 1388, 01:50 صبح
سلام دوست عزیز !
هیچکس به قطعیت نمی داند که گوگل چه گونه و بر چه اساسی نوشته شده است !
اما با توجه به کیفیت و سرعت آن و نحوه عملکرد آن حدث هایی زده می شود.
اکثراً معتقدند که سیستم عامل سرور های آن BSD است ( که تا اینجا زیاد اختلاف نظر نیست و تقریباً روشن می نماید ) اما بابت برنامه ی وب این مسئله روشن نیست !
در بسیاری از مقالات افرادی کمان را بر این برده اند که برنامه ای تحت بستر c و C++ می باشد و حتی برخی از php به همراه zend نام می برند که کمک باعث افزایش سرعت پردازش آن نیز شده است !
اما نزدیک ترین به یقین گمان همان استفاده از python می باشد. که با توجه به قدرت و سرعت این برنامه و همچنین علاقه های قبلی گوگل در استفاده از آن احتمال استفاده از این بیشتر از دیگر برنامه ها می باشد ... !
دوستان عزیز این مطلب اطلاعات ناقص و پراکنده و حتی غلط دار بنده بود، در صورتی که کسی شنیده و یا خوانده و یا نظری مقایر با این حرف ها دارد، از یادگیری خوش حال می شوم ....
ghiravani
جمعه 27 آذر 1388, 15:04 عصر
ممنونم از هر دوی شما دوستان.
با توجه به اینکه دو برنامه نویس اصلی گوگل و دو برنامه نویس اصلی یاهو از دانشگاه استنفورد بودن ، و خودشون گفتن گوگل و یاهو پروژه های دانشگاهی اونا بوده ، پی باید بشه از مطالعه تاریخ این دانشگاه چیزایی رو فهمید.
البته این نظر من بود
دوستان نظر بدید.بالاخره زبان برنامه نویسی که این ها استفاده میکنن اینقدر قوی بوده که اینقدر پیشرفت کردن.
خب برای شروع در کار وب به غیر از HTML و CSS چی رو شروع کنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ممنونم
vcldeveloper
یک شنبه 29 آذر 1388, 02:34 صبح
خب برای شروع در کار وب به غیر از HTML و CSS چی رو شروع کنم خوبه؟
چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟!
sia_2007
شنبه 05 دی 1388, 22:55 عصر
دوستان گوگل از فریم ورک خاص خودش که اکثریت اون رو از jQuery منشعب کرده استفاده میکند.
afshin9032
یک شنبه 06 دی 1388, 10:16 صبح
دوستان گوگل از فریم ورک خاص خودش که اکثریت اون رو از jQuery منشعب کرده استفاده میکند.
منظور زبان سمت سزوز است :چشمک:
joker
یک شنبه 06 دی 1388, 11:23 صبح
گوگلی که سیستم عامل از خودش در وکنه ، ممکنه زبان مخصوص خودش را هم داشته باشه...
حتی ممکنه هر کدوم از سرویسهایی که داره بر اساس نیاز از یک زبانی دیگه استفاده کرده باشن.
behnam-s
یک شنبه 13 دی 1388, 23:03 عصر
در لینک زیر اطلاعات جابی هست (البته نمی دونم چقدر اعتبار داره)
http://answers.google.com/answers/threadview/id/706904.html
در سایت زیر هم می تونید نام سایت رو وارد کنید تا سیستم عامل سرور و وب سرور رو نمایش بده
http://uptime.netcraft.com
binyaft
جمعه 18 دی 1388, 17:08 عصر
در مورد اولی من هم میگم پیتون
در مورد دومی پی اچ پی رو انتخاب کنید بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.