ورود

View Full Version : مشکل در قطع و وصل شدن repeater dlink 1150

alialirezaee1
پنج شنبه 26 آذر 1388, 22:46 عصر
سلام

من از access point dlink 1150 برای استفاده از شبکه wireless شرکتمون استفاده می کنم. چون دارم از خاصیت repeater آن برای تقویت access point داخل شرکت که linksys هست، استفاده می کنم. یعنی این repeater رو بین خونه و شرکت گذاشتم که بتونم از اینترنت شرکت تو لپ تاپم تو خونه استفاده کنم.

حالا مشکل من اینه که هر 4 یا 5 دقیقه خود به خود disconnect میشه و باید repeater(dlink 1150) رو یه بار خاموش و روشن کنم که دوباره بتونم connect بشم.
با یه نفر که صحبت کردم گفت که شاید دلیلش این باشه که چون چندتا شبکه wireless تو اون منطقه هست repeater قاطی می کنه و گفت که شاید اگه کانالشو (channel) عوض کنی درست بشه ولی این کارو چندین دفعه انجام دادم ولی بازهم نشد.

حالا به نظر شما چه کار کنم.

خوشحال می شم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

online_mansoor2007
پنج شنبه 26 آذر 1388, 23:47 عصر
اینکه دیسکانکنت میشید اصلاً شاهد خوبی برای پیدا کردن مشکل نیست . شما اون لحظه که با لپ تاپ وصل هستی و DC می شی آیا کنترل کردید که اون لحظه از سرور داخلی به اکسس پوینت ارتباط دارید یا خیر ؟ آیا در هنگام قطع شدن ، سیگنال هست و قطع میشید یا سیگنال نیست کلاً ؟ آیا از فاصله نزدیک به اکسس پوینت نیز تا به حال وصل شدید و این اتفاق افتاده یا هیمشه از منزل متصل می شدید و شاهد این قضیه بودید ؟

alialirezaee1
جمعه 27 آذر 1388, 10:24 صبح
با تشکر از توجه شما.

من همیشه داخل شرکت کانکت می شم و هیچ مشکلی هم ندارم فقط وقتی خونه هستم این مشکلو دارم.

سیگنال رو هم چک کردم وقتی dc میشم سیگنال هست. یعنی فقط کافی که دوباره repeater رو خاموش و روشن کنم درست میشه. البته اینم بگم که بعضی وقتهاکه dc میشه خودش هم کانکت میشه.

online_mansoor2007
جمعه 27 آذر 1388, 10:44 صبح
نویزززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز زززززززززززززز

alialirezaee1
جمعه 27 آذر 1388, 11:32 صبح
نویز؟

یعنی فکر می کنی تو این محیط نویزی هست؟

از کجا بفهمم نویز از کجاست؟ و وقتی فهمیدم چه کار کنم؟

online_mansoor2007
جمعه 27 آذر 1388, 12:23 عصر
فاصله از شرکت تا منزل چقدر هست و محل قرار گیری اکسس پوینت کجاست ؟ وضعیت دید از شرکت تا منزل به چه صورت هست ؟

alialirezaee1
جمعه 27 آذر 1388, 15:24 عصر
فاصله حدود 25 تا 30 متر. منزل تقریباً روبروی شرکت کوچه 10 متری شرکت طبقه دوم و خونه هم کف و access point داخل شرکت و repeater پشت پنجره خونه
http://img40.imagefra.me/img/img40/2/12/18/f_nkmm_d9694b2.jpg