View Full Version : دليل قفل شدن يك تاپيك
powerboy2988
جمعه 27 آذر 1388, 10:26 صبح
سلام
من نفهميدم كه چرا اين تاپيك قفل شد!!!
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=195032
ممنون ميشم ا
اگر بگيد....
MIDOSE
جمعه 27 آذر 1388, 11:01 صبح
من نفهميدم كه چرا اين تاپيك قفل شد!!!
عمومن این گونه مسائل را با pm به مدیر بخش اطلاع می دن؛این تایپیک به دلیل انحراف از بحث خودش قفل شد.
من مي خوام uml رو يادبگيرم......
اما از كجا شروع كنم؟ چي بخونم؟
سوال اصلی این بود؛ و شما هم بالطبع جواب دادید ولی قرار بر اموزش و دیاگرام کشیدن و ... نبود.
این که بخواهیم در یک تایپیک تمامی مسائل مربوطه را دخیل کنیم، برای کاربرانی که در اینده به امید گرفتن پاسخشون رجوع می کنند مشکل ساز خواهد بود و شاهد عنوان و محتوای متفاوت تایپیک ها خواهند بود و البته سخت تر شدن کار مدیران.
موفق باشید.
powerboy2988
جمعه 27 آذر 1388, 12:22 عصر
اگر درست گفته باشم هدف اصلي اين سايت آموزش برنامه نويسي .... (اگر اشتباه مي گم بگيد لطفا)
و در همين راستا شروع كردم با يك كاربر نحوه تحليل يك سيستم با uml .. اين تاپيك اگر ميذاشتين كه ادامه پيدا كنه يك منبع خيلي خوب واسه تحليل ميشد!! كه شما قفلش كردين كه خيلي جالب بود.
هر حركتي هم كه انجام دادم تو راستاي سوال اون شخص بود.. نبود؟
اما هنوز دليل محكمه پسندي از شما مدير محترم دريافت نكردم..
ممنون ميشم اگر مسئله رو روشنترش كنيد..
ممنون از شما
MIDOSE
جمعه 27 آذر 1388, 15:37 عصر
اگر درست گفته باشم هدف اصلي اين سايت آموزش برنامه نويسي ....
اموزش؟! هدف اصلی این سایت بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مربوط به برنامه نویسی است.
هر حركتي هم كه انجام دادم تو راستاي سوال اون شخص بود.. نبود؟
سوالی که دوستمون پرسیدن:
من مي خوام uml رو يادبگيرم......
شما هم جواب ایشون را دادید و بحث در پست 3 تمام شد؛حالا ایا قراری مبنی بر اموزش بوده؟(عنوان تایپیک مرتبط با اموزش بوده؟)
و سایر دوستان هم:
من فرق این 2 تا رو نمی دونم.
میشه اینجا توضیح بدین چیه.
و الی اخر(کشیدن دیاگرام و ...)؛ بارها تذکر داده ایم که باید بحث مرتبط با عنوان تایپیک باشد(به صورت مستقیم) تا در اینده کاربرانی که به دنبال مطلبی مرتبط هستند شاهد عدم هماهنگی موضوع تایپیک و محتوای ان نباشند.
در اخر:
بارها گفته ایم که مطالبی این گونه را با pm اطلاع دهید،قوانین را دقیق مطالعه کنید و ... ولی هنوز باید از کاربرانی با سابقه(نسبت به زمان)، شاهد رفتارهایی مانند کاربران تازه وارد بود که متاسفانه به جای پرداختن به بحث های علمی باید شاهد مسائلی مثل رفراندوم، بحث های توجیهی(قوانین) و... بود.
موفق باشید.
powerboy2988
جمعه 27 آذر 1388, 15:55 عصر
ممنون از شما.. پس در اسرع وقت .. جدا سازي مي كنم..
خوبه؟؟
Exception
جمعه 27 آذر 1388, 16:19 عصر
اموزش؟! هدف اصلی این سایت بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مربوط به برنامه نویسی است.
ببخشید، ولی من فکر کنم منظورتون رو درست متوجه نشدم.
لطفا خیلی رک و صریح بفرمایید که اگر کسی در این سایت فقط دنبال آموزش باشه، با اهداف این سایت مغایرت داره یا نه؟
vcldeveloper
شنبه 28 آذر 1388, 00:22 صبح
لطفا خیلی رک و صریح بفرمایید که اگر کسی در این سایت فقط دنبال آموزش باشه، با اهداف این سایت مغایرت داره یا نه؟
ایشون گفتند "هدف اصلی"، هدف اصلی سایت با "اهداف سایت" لزوما یکسان نیست، و برای رسیدن به هدف اصلی ممکن هست اهداف فرعی مختلفی وجود داشته باشه.
مطلب خیلی واضح و روشن هست، در تاپیک یک سوال مطرح شد؛ جواب سوال هم داده شد. مباحثی که در ادامه تاپیک مطرح شدند، هر چند مفید هم بوده باشند، با سوال مطرح شده در تاپیک مرتبط نبودند، و باید کاربر سوال کننده یا کاربر پاسخ دهنده آن مطالب را در تاپیک جداگانه ایی مطرح می کردند. مثلا کاربر پاسخ دهنده می توانست یک تاپیک آموزش UML یا آموزش تحلیل یک سیستم نرم افزاری ایجاد کند، و لینک آن را در تاپیک فوق ارسال کند، و کاربر سوال کننده را برای بحث درباره آموزش UML به آن تاپیک ارجاع دهد.
قبلا هم مطرح کردیم که در هر تاپیک باید سعی بشه که فقط یک موضوع مطرح بشه.
Exception
شنبه 28 آذر 1388, 00:43 صبح
ایشون گفتند "هدف اصلی"، هدف اصلی سایت با "اهداف سایت" لزوما یکسان نیست، و برای رسیدن به هدف اصلی ممکن هست اهداف فرعی مختلفی وجود داشته باشه.
مطلب خیلی واضح و روشن هست، در تاپیک یک سوال مطرح شد؛ جواب سوال هم داده شد. مباحثی که در ادامه تاپیک مطرح شدند، هر چند مفید هم بوده باشند، با سوال مطرح شده در تاپیک مرتبط نبودند، و باید کاربر سوال کننده یا کاربر پاسخ دهنده آن مطالب را در تاپیک جداگانه ایی مطرح می کردند. مثلا کاربر پاسخ دهنده می توانست یک تاپیک آموزش UML یا آموزش تحلیل یک سیستم نرم افزاری ایجاد کند، و لینک آن را در تاپیک فوق ارسال کند، و کاربر سوال کننده را برای بحث درباره آموزش UML به آن تاپیک ارجاع دهد.
قبلا هم مطرح کردیم که در هر تاپیک باید سعی بشه که فقط یک موضوع مطرح بشه.
دلیل قفل شدن اون تاپیک و سایر مسایل مطرح شده و متوجه شده بودم.
فقط در همین یک مورد ابهام داشتم که اینطور که شما میگید، برداشت من اشتباه بوده.
البته دلیل تردید من هم این بود که حدود 2 سال پیش با Identifier که صحبت کردم، به من گفت که هدف سایت آموزش هست که ظاهرا به تازگی هدف اصلی سایت چیز دیگه ای شده و آموزش هدف فرعی شده!
odiseh
شنبه 28 آذر 1388, 13:10 عصر
جناب MIDOSE
با سلام . ضمن تشكر از شما و كليه دوستاني كه در حوزه اين سايت ارزشمند زحمت مي كشند، بايد عرض كنم كه درست موقعي كه كاربران دارند جواب سوالات مطرح شده شون رو مي گيرند، متاسفانه تاپيكشون بنا به نظر مدير تالار ، قفل ميشه.
اين رويه خوبي نيست. من اون تاپيك رو مطرح كردم و واقعاً داشتم به صورت تعاملي با راهنمايي Powerboy ، قدم به قدم پيش مي رفتم كه ناگهان اون تاپيك قفل شد.
به نظرم حتي از نظر اخلاقي هم درست نيست كه ناگهان يك تاپيك كه به صرف آموزش يك مفهوم در حوزه برنامه نويسي ايجاد شده ، قفل بشه و در حقيقت با نظر مدير اون تالار يه دفعه كاربران نتونند كارشون رو پيش ببرند. شايد بد نبود اگه قبلش اعلام مي كرديد كه اگه بخواهيد ادامه بدين به دليل ....، اين تاپيك قفل ميشه تا ايجاد كننده تاپيك اگه قانون رو رعايت نكرد اون وقت مدير دست بكار بشه. نه اينكه ناگهاني اقدام كنيد!
MIDOSE
شنبه 28 آذر 1388, 13:21 عصر
بارها گفته ایم که مطالبی این گونه را با pm اطلاع دهید،قوانین را دقیق مطالعه کنید و ...
تا زمانی که این جمله ی یک خطی برایتان نامفهوم و سنگین باشد توضیحات و ارائه طوماری از دلایل هیچ گونه سودی نخواهد داشت و چیزی جز گرفتن انرژی و وقت بنده ندارد.
odiseh
شنبه 28 آذر 1388, 13:26 عصر
تا زمانی که این جمله ی یک خطی برایتان نامفهوم و سنگین باشد توضیحات و ارائه طوماری از دلایل هیچ گونه سودی نخواهد داشت و چیزی جز گرفتن انرژی و وقت بنده ندارد.
فكر كنم دليل اصلي قفل شدن اون تاپيك و تاپيكهاي ديگري رو كه بوسيله شما قفل ميشه رو از روي ادبياتي كه بكار بردين متوجه شدم . به نظرم توضيحاتي كه به قول شما طومار بود و مبسوط نوشته شد ظاهراً براي شما گنگ و سنگين بوده.
nabeel
شنبه 28 آذر 1388, 13:46 عصر
سلام
به نظر مياد بسته شدن تاپيك غير منطقي نبوده
صرف اين نظر كه مطالب عنوان شده ، جنبه آموزشي دارن و يا نه ! پرسيدن سئوالي بسيار پايه اي همچون :
اندكي كم لطفي دوستاني هست كه اينگونه سئوال ميپرسند و انتظار دارن ، پاسخي كافي و وافي هم دريافت كنن
در جايي كه كتابهاي مختلفي در اين زمينه وجود داره ، پرسيدن سئوال بدين صورت ، نقض غرضه
بهتر نيست سايت برنامه نويس محلي باشه براي رفع اشكال و مباحثه در خصوص رفع گره هايي كه باز كردن اونها با استناد به كتابهاي موجود ، امكان پذير نيست !
مطمئن باشيد مطالب ابتدايي ( يعني موردي كه اون دوستمون خواستن ) در اون كتابها ، مدون تر ، نظام يافته تر و شيوا تر نوشته شدن
اجازه بديد توان دوستان مطلع رو در جايي صرف كنيد ( مستهلك كنيد ) ، كه به مشكل خورديد وگرنه يك چيز رو مطمئن باشيد ، صبر ايوب هم پس از مدتي به آخر ميرسه ، وقتي كه شما حوصله يك دوست پاسخگو رو با پرسيدن سئوالات ساده و ابتدايي به سر ميبريد ، مطمئن باشيد در هنگام نياز ، نه اون دوست اهميتي ميده و نه شما هم به جوابي ميرسيد
بنده شخصاً بودن كاربراني كه ، به دليل سماجتشون در پرسيدن سئوالهاي پيش و پا افتاده ، پرونده پاسخگويي به اونها رو بستم و درست در موقعي كه نياز دارن ، ديگه حوصله و علاقه كمك به اونها رو ندارم
كاربري كه از يك جستجوي ساده سر باز ميزنه ، مطمئن باشيد ، طيف افزاد پاسخگوي كمتري رو هم در اطراف خودش ملاحظه ميكنه
سايت برنامه نويس يك سايت خيلي قديميه ، كه جواب بسياري سئوالات در داخل اون وجود داره ، ولي امان از كم لطفي دوستاني كه ظاهراً سريعترين راه وصول جواب رو در درج پستي جديد ميدونن
درمجموع حركت مدير بخش نه تنها نادرست نبوده بلكه به نظر بنده خطاي ايشون در اين بوده كه بايد خيلي زودتر اون پست رو قفل ميكردن
چرا كه تعدد پستهاي ارسال شده هستش ، كه حالا توقع رو ايجاد كرده ، كه البته در جاي خودش هم تا حدودي وارده ، چرا كه دوستان پاسخگو در واقع دارن مطالبه زمان اختصاص داده شده خودشون رو ميكنند و لاغير ( تقريباً زمان فعال بودن پست 3 روز بوده )
مطمئناً تصميم گيري سريعتر مديران بخشها ، راه رو بر اينجور گله منديهايي محدود تر ميكنه
ولي فقط يك سئوال از ايجاد كننده اون تاپيك :
آيا واقعاً مطالب تا اون سطحي كه قبل از بسته شدن تاپيك نوشته شده ، توي كتابهاي UML نيست ؟!
از اونجايي كه اينجور مشكلاتي روز به روز در داخل تمام تالارها تكرار ميشه ، فرصت رو مناسب دونستم تا هم دفاعي از اعضا و مديران داشته باشم و هم ايرادي به عملكرد هر دو گروه
يا علي
saleh.hi.62
شنبه 28 آذر 1388, 14:08 عصر
باید دید هر چی که خوبه باید قانون باشه
یا اینکه
هر چی که قانون باید باید باید خوب باشه !!!
powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 14:22 عصر
سلام
به نظر مياد بسته شدن تاپيك غير منطقي نبوده
صرف اين نظر كه مطالب عنوان شده ، جنبه آموزشي دارن و يا نه ! پرسيدن سئوالي بسيار پايه اي
سوالی که پرسیده شد .. سوالی نبود که بشه با چندتا سرچ به جواب رسید... جوابش بیشتر طالب تجربه افرادی بود که کار کرده بودند.. چون این سوال یک مسیری درخواست می کنه برای یادگیری ...
در مورد قفل کردن تاپیک هم مدیران درست عمل کردند و اشتباه از من بود که می خواستم با مثال روند انجام اون کار رو نشون بدم..
همونطوری هم که گفتم ... جداسازی انجام دادم و یک تاپیک به عنوان آموزش مراحل تحلیل کردن سیستم ها (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=195778) ایجاد کردم..
odiseh
شنبه 28 آذر 1388, 14:35 عصر
در مورد قفل کردن تاپیک هم مدیران درست عمل کردند
بحثي در مورد قفل كردن تاپيك نيست. قانون اين سايت اينجوريه. خوب يا بد تا زماني كه كاربر اون سايت هستيم بايد بكار ببريم.
شخصاً متاسفم كه افرادي باچنين ادب و ادبياتي در اين سايت به اصطلاح مدير معرفي شده اند.
nabeel
شنبه 28 آذر 1388, 14:42 عصر
سلام powerboy2988
برادر ، من كه از شما دفاع كرده بودم ( در مقام پاسخ دهنده بوديد )
سوالی نبود که بشه با چندتا سرچ به جواب رسید
خوب پس منطقاً در يك تاپيك هم قابل پاسخگويي نيست .
اجازه بديد ، اين مشكل من و شما نيست ، مشكل كسايي هستش كه جستجو نميكنن و راه ميانبر رو انتخاب ميكنن ، و به هر حال مديريت هم جهت راحتي من و شما اقداماتي رو انجام ميدن ( گو اينكه در خصوص مبحث مورد گفتگو ؛ اندكي دير ، كه مطمئناً اونهم به دليل فرصتي بوده كه داده شده تا شايد خود كاربرا روال رو به حالت عاديش برگردونن )
در مجموع خواهشن از عدم جستجو كردن دفاع نكنيد ، چرا كه خودتون هم در بعضي تاپيكها پستي زديد و توصيه به جستجو كرديد و چه بسا اگر اختيارات مديريتي داشتيد همين كاري رو ميكرديد كه مدير بخش كرده ( البته سريعتر تا پاسخ دهنده ها هم شاكي نشن كه : انگار 4 تا پست زديم و گل لگد كرديم ! )
در مجموع بنده طرف شماي نوعي هستم ، بهتره ما دو تا با هم وارد بحث نشيم درخواست اصليتون رو مطرح كنيد كه :
تعيين تكليف پستها زودتر انجام بشه ، اگر قراره حذف و يا قفل بشه ( غير از موارد انحرافي ) زودتر وضعيتشون مشخص بشه تا زحمات دوستاني كه پاسخ ميدن ، بدون اجر نمونه .
البته : به هر حال برخي محدوديتهاي زماني مديران بخشها رو هم بايد در نظر گرفت ، اگه موضوع زياد تكرار شده ( قفل شدن بعد از طي زمان طولاني ) ، حق با شماست ولي در غير اينصورت به نظر مياد مطلب ، موضوعيت نداشته باشه
موفق باشيد
powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 14:54 عصر
سلام powerboy2988
برادر ، من كه از شما دفاع كرده بودم ( در مقام پاسخ دهنده بوديد )
خوب پس منطقاً در يك تاپيك هم قابل پاسخگويي نيست .
اجازه بديد ، اين مشكل من و شما نيست ، مشكل كسايي هستش كه جستجو نميكنن و راه ميانبر رو انتخاب ميكنن ، و به هر حال مديريت هم جهت راحتي من و شما اقداماتي رو انجام ميدن ( گو اينكه در خصوص مبحث مورد گفتگو ؛ اندكي دير ، كه مطمئناً اونهم به دليل فرصتي بوده كه داده شده تا شايد خود كاربرا روال رو به حالت عاديش برگردونن )
در مجموع خواهشن از عدم جستجو كردن دفاع نكنيد ، چرا كه خودتون هم در بعضي تاپيكها پستي زديد و توصيه به جستجو كرديد و چه بسا اگر اختيارات مديريتي داشتيد همين كاري رو ميكرديد كه مدير بخش كرده ( البته سريعتر تا پاسخ دهنده ها هم شاكي نشن كه : انگار 4 تا پست زديم و گل لگد كرديم ! )
ممنون از شما و حرف شما مورد قبول...
اما حرف من اینکه سوال ایشون با اونهایی که گفتم جستجو کنید فرق داشت.. وگرنه بهشون می گفتم دوست عزیز...
منم یک همچنین تاپیکی که برای برنامه نویسی web با معماری net. از کجا باید شروع کنم مطرح کردم و مدیر اوت تالار اجازه ایجاد تاپیک رو داد..(اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=194248))
odiseh
شنبه 28 آذر 1388, 14:57 عصر
سلام powerboy2988
مشكل كسايي هستش كه جستجو نميكنن و راه ميانبر رو انتخاب ميكنن ، و به هر حال مديريت هم جهت راحتي من و شما اقداماتي رو انجام ميدن .....
هيچ وقت با اين اطمينان، از جانب فرد ديگري صحبت نكنيد. حداقل اون كسي كه ايجاد كننده تاپيك بوده وقتي كه نوشته شما رو ميبينه كه اينقدر محكم از طرف اون صحبت مي كنيد باور كنيد كه خيلي تعجب ميكنه و براش جالبه.
nabeel
شنبه 28 آذر 1388, 15:26 عصر
سلام Odise
از طرف اون صحبت مي كني
بنده از طرف ايشون صحبت نميكنم ، نتيجه گرا هستم :
درج تاپيك تاپيك تكراري = عدم جستجو
معادله پيچيده اي نيست و در خيلي مواقع درست ( بعيده در اين مورد هم اشتباه بوده باشه )
خيلي تعجب ميكنه و براش جالبه
حق با شماست ، وليكن مطمئناً ايشون از سه چيزه ديگه هم تعجب ميكنند :
1- اينكه هستند دوستاني كه با صبر و حوصله ، جواب يك سئوال تكراري رو ميدن ( مثل powerboy2988 )
2 - راه ميانبري هم به جز جستجو هست !
3 - و اينكه مديريت در جايي كه نبايد مسامحه كنه ، مسامحه كرده
ولي دوست عزيز ، لطفاً موضع گيري نكنيد و مطلب قبلي بنده رو كامل مطالعه كنيد ؛ ضمن اينكه بنده هميشه در ابراز نظرهام ( كه البته الزاماً هميشه هم درست نبودن ) ، رك و صريح حرفم رو ميزنم و برام مهم نيست طرف مديره و يا كاربر ( به سوابق رجوع كنيد )
پس اينجا مطلبي جهت خرسندي مديران عنوان نشده !
سايت برنامه نويس : شب خاطره نيست كه دوباره و دوباره مطلبي تكراري ، تكرار بشه
موفق باشيد دوست من
powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 17:32 عصر
دلیل قفل کردنشو که فهمیدم اما دلیل اینکه دوباره باز شد رو نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Behrouz_Rad
شنبه 28 آذر 1388, 21:04 عصر
دلیل قفل کردنشو که فهمیدم اما دلیل اینکه دوباره باز شد رو نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فکر می کنم دلیلی برای قفل شدن اون تاپیک وجود نداشت. :لبخندساده:
powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 21:05 عصر
پس چرا قفلش كردن!!!!
Behrouz_Rad
شنبه 28 آذر 1388, 21:09 عصر
پس چرا قفلش كردن!!!!
به نظرم لزومی نداشت این پست رو بدی. جوابت رو مدیر بخش مربوطه در صفحه ی اول داد.
من هم نظر خودم رو گفتم :لبخندساده:
Exception
شنبه 28 آذر 1388, 21:16 عصر
به نظر میاد جدیدا مدیرهای سایت به سادگی آب خوردن تاپیک قفل میکنن. جالب اینجاست که اکثر مواقع هیچ توضیحی هم برای این کار داده نمیشه. همین الان هم کلی تاپیک چرت فقط درخواست پروژه های دانشجویی دارن و کسی هم اقدامی نمیکنه (لطفا نگین گزارش کنین که خسته شدم اینقدر خودم رو با گزارش دادن و محل ندادن مدیران ضایع کردم)، از طرف دیگه، بعضی تاپیکها فقط چون مدیر بخش دوست نداره یک حرفی در یک جایی زده بشه، سریع قفلشون میکنه!
شاید هم روش جدید بهتر باشه! فقط مشکلش اینه که یکمی احساس خفقان به آدم دست میده!
در هر صورت، این فقط نظر شخصی من بود و شما هر جور صلاح میدونید ادامه بدین...
powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 21:55 عصر
از مديران محترم خواهش دارم كه حداقل رو حرف و عمل خودشون ثابت قدم باشند..............
خوش باشيد
saleh.hi.62
یک شنبه 29 آذر 1388, 01:12 صبح
میدونین منم موافقم که اگه یه سری پستها یا تاپیکها حذف نشه کنترل سایت یه کم سخت میشه و سایت پر از مطالب بی ربط میشه.
ولی نمیدونم جدیداً مد شده بین مدیران که به سادگی قفل یا پاک میکنن.!!!
واقعا این یک نمونه که مطرح شد دیگه از اون موردها بود که واقعا خنده دار بود.
خوب این واقعا تاسف بار که مدیران به جای هدایت پستها حال میکنن پاک کنن یا قفل.
منظور من شخص خاصی نیست ولی این رفتارها باید اصلاح بشه و کسانی که برچسپ مدیر رو یدک میکشن سعی نداشته باشن که از این راه تفریح کنن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.