ورود

View Full Version : راه اندازی تالار adobe Flash platform

Microname
جمعه 27 آذر 1388, 17:03 عصر
سلام
می خواستم نظر دوستان رو در این تایپیک درمورد راه اندازی تالار فلش جویا بشم.
اول اینکه کمبود که یک تالار مخصوص پلتفرم فلش احساس میشه و با توجه به گسترش روز افزون این پلتفرم بنده احساس می کنم کم لطفی شده در این مورد
تا جایی که دوستانی سوالات فلشی دارند و مجبور هستند در تالارهای گسسته سوالات خود را بپرسند! این در حالیست که یک بخش برای رقیب فلش موجوده.

نظر کاربران و مدیران این سایت در مورد راه اندازی این تالار چیست؟ آیا موافق هستید؟

با تشکر

UltraZoom
جمعه 27 آذر 1388, 17:26 عصر
به نظر من شاید در گذشته نیازی به برپایی تالار مرتبط با فلش نبود . اما در حال حاضر با توجه به معرفی فلش پلتفرم ، ایجاد یک تالار مجزا به جد ، احساس می شود .

ببینید دوستان ، فلش دیگر یک نرم افزار نیست و در حال حاضر مجموعه ای از نرم افزارها برای توسعه برنامه های اینترنتی غنی RIA هست . برای اطلاعات بیشتر در باره فلش پلتفرم به اینجا (http://evt.ir/flash-catalyst/flash-platform/)بروید .
الان بحث فلش ، تنها بحث فلش نیست .
زبان Action Script 3 که یک زبان کامل نشون داده برای انواع کاربر دها وجود داره . از برنامه نویسی سیستمی تا رباتیک رو پاسخگو هست . این زبان نمودار پیشرفت بسیار سریعی رو داشته و اصلا قابل مقایسه با همتای قدیمی خود ActionScript2 نیست . در مقابله با AS3 نسخه 2 فقط یک سری دستورات برای کنترل رویداد ها بود .
ادوبی در روند توسعه فلش پلتفرم Flex SDK و Flash Builder رو برای گسترش و کار با برنامه های RIA معرفی کرده .
همچنین برنامه نویسی سمت سرور و تولید محتوای بلادرنگ توسط Live Cycle .
و مهمتر از همه در فلش پلتفرم ColdFusion 9 به عنوان یک زبان احیا شده ، تازه و با حمایت گسترده ادوبی وجود دارد .

به نظر من دور از انصاف هست که ادوبی ، دومین تولید کننده نرم افزار در دنیا را ، با پلتفرم جدید و فوق العاده ای که معرفی کرده ، نادیده بگیریم . پلتفرمی که به صورت رسمی از سوی بسیاری از شرکت های بزرگ مثل Google حمایت می شه . الان دو رقیب دیگه فلش پلتفرم ، سیلورلایت و جاوا ، در اینجا تالار های خودشون را دارند .
در حال حاضر فلش تنها یک نرم افزار برای خلق محیط های گرافیکی متحرک بر روی وب نیست . یک بستر برای رشد و ایجاد برنامه های قدرتمند اینترنتی است . نمونه اش مثل سایت Photshop.com و Acrobat.com
هر کدام از زبان های کلد فیوژن و اکشن اسکریپت 3 ، نیازمند یک فروم هستند . که البته تالار فلش پلتفرم همه این موارد رو می تونه پوشش بده .

vcldeveloper
شنبه 28 آذر 1388, 00:16 صبح
قبلا در سایت تالاری برای Flash و ActionScript وجود داشت که چند سال پیش غیرفعال شد. کاربرانی که تمایل به فعالیت مجدد این تالار دارند، می تونند در همین جا تمایلشان را مطرح کنند.

فقط دوستان دقت داشته باشند که برای فعالیت مجدد این تالار فقط تمایل برخی از کاربران کافی نیست، بلکه باید ما به این نتیجه برسیم که در صورت فعالیت مجدد این تالار حداقل 2 - 3 نفر کاربر فعال که بطور مستمر در این تالار فعالیت می کنند، مطلب منتشر می کنند، و پاسخ سوالات را می دهند، وجود خواهند داشت. وگرنه اگر قرار باشه تالاری ایجاد بشه، و فقط در آن لیستی از سوالات بی پاسخ وجود داشته باشه، و فعالیت بخصوصی در آن صورت نگیره، از نظر ما نبود همچین تالاری از بودن آن مفیدتر هست!

UltraZoom
شنبه 28 آذر 1388, 07:57 صبح
از نظر ما نبود همچین تالاری از بودن آن مفیدتر هست!
حرف شما درست است . امیدوارم کاربران اعلام علاقه مندی کنند . فعلا من و microname جهت فعالیت مستمر اعلام آمادگی میکنیم .

BOB
یک شنبه 29 آذر 1388, 14:29 عصر
سلام

بنده هم فکر میکنم وجود تالار Action Script در برنامه نویس لازم و ضروری است. (البته نیازی به وجود تالار فلش نیست، فقط AS کافی است) خصوصا که با امکانات فوق‌العاده‌ای که در AS3 ارائه شده، آن را به یک زبان برنامه نویسی قدرتمند تبدیل کرده است.
فکر میکنم بهتر است به AS به چشم یک زبان برنامه نویسی تحت فریمورک Fplayer نگاه کنید نه فقط یک محیط اسکریپت نویسی.

فقط دوستان دقت داشته باشند که برای فعالیت مجدد این تالار فقط تمایل برخی از کاربران کافی نیست، بلکه باید ما به این نتیجه برسیم که در صورت فعالیت مجدد این تالار ........ فعالیت بخصوصی در آن صورت نگیره، از نظر ما نبود همچین تالاری از بودن آن مفیدتر هست!

مسلما برای فعال شدن و جذب کاربران باید مدتی صبر کرد، اگر به صورت آزمایشی افتتاح شده و کمی به فعال شدن آن فرصت بدهید، بهتر است.

UltraZoom
یک شنبه 29 آذر 1388, 18:36 عصر
البته نیازی به وجود تالار فلش نیست، فقط AS کافی است
اگر از فلش پلتفرم نرم افزار های گرافیکی را حذف کنیم از ActionScript ، LiveCycle , Coldfusion, Air و Flex SDK نمی شود گذشت .

به چشم یک زبان برنامه نویسی تحت فریمورک Fplayer نگاه کن
خیلی بیش از این حرف هاست . برنامه نویسی رباتیک ، سیستم و embed رو بهش اضافه کنید . جدیدا ادوبی Air رو بروی ماکروویو (http://evt.ir/air/ماکوویو-بر-پایه-ادوبی-ایر/) هم سوار کرده اند .

اگر به صورت آزمایشی افتتاح شده و کمی به فعال شدن آن فرصت بدهید، بهتر است.
من هم موافقم . الان افرادی که اکشن اسکریپت کار میکنند در فروم برنامه نویس خیلی نیستند . بعد از راه اندازی تالار افراد بیشتری جذب این بخش خواهند شد . اگر هم در این مدت آزمایشی نتوانست به نیازها پاسخ بگوید ، موضوع کم لن یکن تلقی خواهد شد .

mazdadoost
دوشنبه 30 آذر 1388, 14:30 عصر
بنده هم در COLDFUSION هستم.

gigidagostino
شنبه 12 دی 1388, 09:57 صبح
سلام
درخواست راه اندازی آزمایشی.اما واقعا وقت میخاد تا همه جذب بشن

UltraZoom
چهارشنبه 30 دی 1388, 11:01 صبح
ببخشید که این پست رو دوباره بالا آوردم .
از آقای کشاورز می خوام که تکلیف رو روشن کنند .
آیا مایل هستند به طور آزمایش تالار رو تشکیل بدهند یا اینکه برنامه ی دیگری مد نظر هست ؟

vcldeveloper
چهارشنبه 30 دی 1388, 14:11 عصر
از آقای کشاورز می خوام که تکلیف رو روشن کنند .
در دست بررسی هست، لطفا چند روز صبر کنید.

sia_2007
چهارشنبه 30 دی 1388, 16:53 عصر
امیدوارم این تالار تشکیل بشه

raha1986
دوشنبه 28 شهریور 1390, 11:58 صبح
در دست بررسی هست، لطفا چند روز صبر کنید.

سلام
الان دو سال گذشته!!
اما فک کنم نتیجه منفی بوده چون من نتونستم تالاری با این نام پیدا کنم!
میشه کسی من رو راهنمایی کنه که مطالب مربوط به پلت فرمهای ADOBE رو کجا میتونم پیدا کنم!!
قابل ذکر اگه دوستان فارسی معرفی کنند ممنون میشم چون انگلیسی که زیاد هست!

venus19
سه شنبه 05 مهر 1390, 09:54 صبح
خیلی ممنون
عالی میشه اگر این تالار تشکیل بشه
امیدوارم همینطور بشه
:لبخندساده:

zare69
چهارشنبه 29 آذر 1391, 13:37 عصر
و یک سال دیگر گذشت هنوز قصد فعال کردن این تالار را ندارید؟:قهقهه:

Microname
پنج شنبه 30 آذر 1391, 18:31 عصر
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?79-Flash-%D9%88-ActionScript