ورود

View Full Version : چگونه یک سازمان را ارزیابی میکنید؟

al_bozorgi
جمعه 27 آذر 1388, 21:54 عصر
به شما میگویند که فلان جا رو کل IT آنرا انجام بدید و قیمت خود را اعلام کنید بدون آنکه بگویند که به چه امکاناتی نیاز دارن چگونه عمل میکنید؟

ساده تر بگم مثلا یک بیمارستان بزرگ که در حال ساخت است بخش آی تی آن که شامل شبکه و امنیت آن است چگونه ارزیابی میکنید چطور تشخیص میدید که این بیمارستان به چند سرور یا روتر نیاز داره آیا مثلا برای فایل سرور و وبسایت و VPN هر کدام سخت افزار سرور جداگانه باشد یا همه روی یک سرور انجام بگیرد؟؟

آیا مقاله ای در این زمینه که نحوه ارزیابی را بیان کرده باشد وجود دارد؟

Beyondsoft
شنبه 28 آذر 1388, 21:16 عصر
سلام دوست عزیز !

بنده چند توصیه به ذهنم می رسد که عرض می کنم:

1- به هیچ عنوان بدون مشخص شدن تمام جزئیات از اعلام قیمت و بر آورد زمانی خودداری کن، وگرنه این خودت هستی که گور خودت را کندی ( و در صورت افزایش کار اگر هم بهانه بیاوری که من فکر نمی کردم این همه کار داشته باشه، بازهم خودت محکومی به ارزیابی اشتباه هستی )

2- در این جور موارد می توانی برخی مسائل را به دوش خود آن ها بگذاری به عنوان مثال شما می توانی چند نوع طراحی کلی انجام دهی و یکی از آن ها را توصیه شده recommended کنی . مثلاً به گویی که من توصیه می کنم که چون 300 کلاینت در شبکه است بهتر است از 3 سرور استفاده کنید یکی برای فلان و دیگری برای بلان و... ولی اگر هزینه هایتان نمی خواهید بالا برود با یک سرور نیز قابله اجراست !

3- حتماً در طراحی اولیه تمامی sw ها را cisco انتخاب کن و حتماً شبکه های مجزا را با router از هم جدا کن! ( ولی بازهم ذکر کن که در صورت عدم توانایی مالی سازمان این طراحی قابل کاهش است )

4- در واقع شما باید طراحی را به صورت ایده عال پیشنهاد دهید تا انها با مسئولیت خودشان به کاهش امکانات بپردازند ( به هر حال هرچه قدر تجهیزات حرفه ای تر و بیشتر باشند شما نیز پول بیشتری برای راه اندازی و کانفیگ دریافت می کنید )