View Full Version : خبر: نسخه جدید مرورگر Google
abolfazlab
شنبه 28 آذر 1388, 07:05 صبح
سلام
شرکت Google نسخه جدید شماره 4 مرورگر Chrome خود را عرضه کرد. در نسخه جدید، علاوه بر اصلاح اشکالی که در ثبت و انتقال Bookmark ها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر وجود داشت، عملکرد این مرورگر به میزان 30 درصد نسبت به نسخه قبلی 3 بهبود یافته است.
مرورگر Chrome در حال حاضر دارای رتبه چهارم بین مرورگرهای اینترنت است و 6/3 درصد از این بازار را در اختیار دارد.
هانی هاشمی
یک شنبه 29 آذر 1388, 01:08 صبح
گوگل کروم برای لینوکس هم آمد
لینک دانلود (http://www.google.com/chrome/index.html?hl=en&brand=CHMA&utm_campaign=en&utm_source=en-ha-na-us-bk&utm_medium=ha)
mohammadi4net
سه شنبه 15 دی 1388, 15:07 عصر
گوگل کروم از لحاظ سرعت(تاکید می کنم از لحاظ سرعت) در رتبه اول قرار داره، من همیشه از گوگل کروم استفاده می کنم (آخرین ورژن )
تو هرنسخه قابلیت های جدید و کاربردی به اون اضافه می شه در حال حاضر جدیدترین قابلیت اون ذخیره bookmarks به صورت همزمان روی کامپیوتر و آی دی گوگل ، یعنی شما هرجا برید با مرور گر کروم می تونین به bookmark ها دسترسی داشته باشین
salehbagheri
سه شنبه 15 دی 1388, 15:23 عصر
از یه ویژگی گوگل کروم خیلی خوشم اومد!
در قسمتی از صفحه راست کلیک کنید و Inspect Element رو بزنید! میتونید به چیزهای جالبی از اون صفحه دسترسی پیدا کنید!
Felony
سه شنبه 15 دی 1388, 15:39 عصر
گوگل کروم از لحاظ سرعت(تاکید می کنم از لحاظ سرعت) در رتبه اول قرار داره، من همیشه از گوگل کروم استفاده می کنم (آخرین ورژن )
منبع این خبر کجاس ؟ سریعترین مرورگر این هفته Opera شناخته شد .
UltraZoom
سه شنبه 15 دی 1388, 16:19 عصر
هنوز هم مرورگر کروم در رتبه اول قرار دارد(در توزیع های رسمی). مرورگر Opera نسخه 10.5 در تست های انجام شده در حال حاضر ، در سرعت از کروم پیشی گرفته است .
ولی این نسخه هنوز رسما عرضه نشده ( در مرحله بتا هست) و امیدوارم هرچه زودتر عرضه شود .
eAmin
سه شنبه 15 دی 1388, 22:31 عصر
از یه ویژگی گوگل کروم خیلی خوشم اومد!
در قسمتی از صفحه راست کلیک کنید و Inspect Element رو بزنید! میتونید به چیزهای جالبی از اون صفحه دسترسی پیدا کنید!
چیز جدیدی نیست، این قابلیت قبلا هم در مرورگر Safari اپل وجود داشت. کلا این قابلیت در موتور WebKit وجود داشته.
Parham.D
جمعه 18 دی 1388, 04:34 صبح
دوستان، هنوز هم گوگل کروم برای دانلود در ایران ممنوع هست؟! اصلا تاثیری داره؟ یعنی اینکه اگر از جای دیگه دانلود کنیم، در به روز شدن یا کارکردش مانعی پیش نمیاد؟
JaguarXF
جمعه 18 دی 1388, 06:34 صبح
دوستان! اینجا سایت برنامه نویسه و کاربرانش هم مهندسین نرم افزار.
برای یک مرورگر دیگه از این فجیع تر که کوچکترین امنیتی برای پسوردهای دخیره شده قائل نشده . حتی مستر پسورد هم نداره .
هرکسی میتونه پسوردهای ذخیره شده شما رو مشاهده کنه .
چطور به این مطلب اهمیت نمیدید. یا تا حالا بهش توجه نکرده بودید .
RSS تو سرشون بخوره !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.