ورود

View Full Version : آموزش مراحل برنامه نویسی JAVA

powerboy2988
شنبه 28 آذر 1388, 09:58 صبح
سلام به همه

تو این تاپیک قصد دارم شروع کنم به آموزش برنامه نویسی java از ابتدا ...
چون مدتی هست که دارم برنامه نویسی java می کنم و تجربه های کوچولویی بدست آوردم برای همین برای اینکه اون مطالب رو بهتر یاد بگیرم و در جایی بزارم که بقیه هم استفاده کنند برای همین شروع به این کار کردم..

کار هایی که من می خوام انجام بدم :

1- یادگیری بعضی از مفاهیم (framework , JVM, platform و ...)
2- یادگیری اصولی و مفهومی برنامه نویسی جاوا
3- یاد گیری Code Convention
4- مفهوم exeption handling
5- مفهوم jsp
6- مفهوم servlet
7- انجام چند تا تمرین
8- مفهوم jdbc
9- انجام چند تا تمرین
10 - مفهوم MVC
11 - مفهوم Struts
12- مفهوم Hibernate
1-12 - مفهوم hibernate annotation
2-12 - مفهوم hibernate entity Manager

خیلی خوشحال میشم که تو هرمرحله اساتید هم کمک کنند

موفق باشید

mazdadoost
یک شنبه 29 آذر 1388, 08:27 صبح
سلام به همه

تو این تاپیک قصد دارم شروع کنم به آموزش برنامه نویسی java از ابتدا ...
چون مدتی هست که دارم برنامه نویسی java می کنم و تجربه های کوچولویی بدست آوردم برای همین برای اینکه اون مطالب رو بهتر یاد بگیرم و در جایی بزارم که بقیه هم استفاده کنند برای همین شروع به این کار کردم..

کار هایی که من می خوام انجام بدم :

1- یادگیری بعضی از مفاهیم (framework , JVM, platform و ...)
2- یادگیری اصولی و مفهومی برنامه نویسی جاوا
3- یاد گیری Code Convention
4- مفهوم exeption handling
5- مفهوم jsp
6- مفهوم servlet
7- انجام چند تا تمرین
8- مفهوم jdbc
9- انجام چند تا تمرین
10 - مفهوم MVC
11 - مفهوم Struts
12- مفهوم Hibernate
1-12 - مفهوم hibernate annotation
2-12 - مفهوم hibernate entity Manager

خیلی خوشحال میشم که تو هرمرحله اساتید هم کمک کنند

موفق باشید
سلام-با آرزوی موفقیت برای شما .
لطفا هر ITEM رو در یک تاپیک جداگانه مطرح بفرمایید.
ممنون.:لبخندساده:

powerboy2988
یک شنبه 29 آذر 1388, 12:24 عصر
باشه واسه هر موضوع یک تاپیک جداگانه می زارم..
فقط ما رو از کمک خودتون دریغ نکنید...ممنون

vahid83
دوشنبه 14 دی 1388, 18:29 عصر
پس چی شد؟ چرا شروع نشده تموم شد؟

powerboy2988
دوشنبه 14 دی 1388, 19:58 عصر
اولا كه معذرت خواهي مي كنم ... يكدفعه خيلي سرم شلوغ شد .... دارم سر فصلاشو مرتب مي كنم.. مطمئن باشيد كه به زودي شروع مي كنم .. چون كه خودم بهش بيشتر نياز دارم!!

vahid83
سه شنبه 11 اسفند 1388, 16:14 عصر
خوب سال 88 هم تموم شد. ممنون از اینکه ما رو (که مشتاق فراگیری هستیم) تو این مدت در انتظار گذاشتید.:تشویق:
حداقل اگه محبت کنید و یه منبع لاتین خوب برای جاوا معرفی کنید، بازم خوبه. :چشمک:
من رو نت بینز شروع به کار کردم ولی اصلاً از خودم راضی نیستم. چون فکر می کنم اصولی پیش نمیرم. خواهشاً منو از این عذاب وجدان دربیارید! :افسرده:

Smart Kitty
دوشنبه 17 اسفند 1388, 00:42 صبح
خوب سال 88 هم تموم شد. ممنون از اینکه ما رو (که مشتاق فراگیری هستیم) تو این مدت در انتظار گذاشتید.:تشویق:
حداقل اگه محبت کنید و یه منبع لاتین خوب برای جاوا معرفی کنید، بازم خوبه. :چشمک:
من رو نت بینز شروع به کار کردم ولی اصلاً از خودم راضی نیستم. چون فکر می کنم اصولی پیش نمیرم. خواهشاً منو از این عذاب وجدان دربیارید! :افسرده:

سلام
من یه PDF خیلی خوب دارم مال کتاب Java How To Programm نوشته Ditel اما حجمش خیلی زیاده حدود 38 M الان به نت پر سرعت دسترسی ندارم ولی تو اولین فرصت میذارمش حتما:لبخندساده:
این PDF حدود 1705 صفحه هست که انگلیسیه و تا اونجا که من اطلاع دارم ترجمه اش تو ایران نیست

jlover
دوشنبه 17 اسفند 1388, 00:50 صبح
سلام
من یه PDF خیلی خوب دارم مال کتاب Java How To Programm نوشته Ditel اما حجمش خیلی زیاده حدود 38 M الان به نت پر سرعت دسترسی ندارم ولی تو اولین فرصت میذارمش حتما:لبخندساده:
این PDF حدود 1705 صفحه هست که انگلیسیه و تا اونجا که من اطلاع دارم ترجمه اش تو ایران نیست
به گفته ی یکی از دوستان،ترجمه شده :
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=924317&postcount=4

vahid83
دوشنبه 17 اسفند 1388, 16:35 عصر
خیلی ممنون از توجه شما دوستان.:خجالت: منتظر pdf شما هم میمونم Smart Kitty (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=52713) .:بوس:

lidaline
دوشنبه 17 اسفند 1388, 23:22 عصر
کتابی که من دارم کتابیه که چاپ 2010 به نظر من خیلی خوبه فایل pdf اش رو هیچ جا ندیدم ولی اسمشو میگم اگه خواستید تهیه کنید Object Oriented Programing With Java اسم نویسندش هم
c.Thomas Wu
اگه کسی pdf این کتاب روداره حتما به ما هم بده من همه جا رو گشتم نبود.درضمن 987 صفحه ست.

Smart Kitty
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 23:25 عصر
سلام
اینم PDF . امیدوارم به کارتون بیاد.:لبخندساده: عذر میخوام از اینکه دیر شد.

Download Java SE.zip for free on uploading.com (http://uploading.com/files/f1c3a92d/Java%2BSE.zip/)

pro_mvb
شنبه 22 اسفند 1388, 14:35 عصر
سلام منمن یکم بلاد مار با کلاسهای dao and to hibernate رو هم بلدم تا حدی! jdbc هم کار کردم. jsp ]م یک مقدار بلدم.( در سطخ سلکت از db و لینک دادم به صفحه دیگه و گرفتن بقیه مشخصات ..) خیلی خوب میشه ادامه بدیم . فقط سعی کنن میدارن به این تاپیک بیتشر رسیدگی کنن و چون واقعا خیلی کم به تاپیکهای دیگه رسیدگی میشه! :گریه:
راستی کسی اگه مقاله آموزشی( فارسی باشه انگلیسی نمیخوام) از spring و struts داره آپلود کنه! (فقط فارسی باشه)