PDA

View Full Version : بارکد خوان

nataj_amard
شنبه 28 آذر 1388, 10:08 صبح
چگونه از بارکد خوان در برنامه نویسی زبان دلفی استفاده کنم؟ و چگونه کد نویسی کنم؟

حسین شهریاری
شنبه 28 آذر 1388, 10:37 صبح
سلام

دوست عزیز بارکدخوان چیز عجیبی نیست.اکثر اونا با صفحه کلید شما دوبل میشن و مثل اینه که شما کد را خودتون با صفحه کلید تایپ کرده ادید.بارکدخوان بارکد مربوطه را خوانده به عدد زیرآن که شما مشاهده میکنید تبدیل و برای شما برمیگردونه.برای اطمینان بارکد خوان را به سیستم وصل کنید و داخل یه ادیتور مثل نات پد برین و بارکدخوان را روی بارکد یک کالا بگیرید سپس میبینید که عدد زیر بارکد برای شما نمایش داده شد و مکتن نما به سر خط بعدی رفت.دراصل این دستگاه علاوه بر برگرداندن کد،کد کلید Enter راهم ته آن اضافه میکند.یعنی مثل اینه که شما کد را با صفحه کلید وارد و برای اعمال آن Enter را فشار دهید.پس اگر برنامه شما با کدینگ استاندارد درست کارکنه بری بارکد مشکلی ندارید و نیاز به درایور خاصی هم نیست(مگه برخی از اونا که از طریق USB)به سیستم وصل میشن.من خودم سیستم خرید و فروشی که برای شرکتهای تعاونی نوشتم با بارکد هم کار میکنه.البته به عرض برسونم نحوه تبدیل بارکد به عدد خودش بحث مفصلی است که از حوصله این تاپیک خارج است ولی در کل اون خروجی دستگاه است که برای شما مهمه.

موفق باشید