View Full Version : تعریف user و سطح دسترسی در asp.net با vb
amir.oyama
شنبه 28 آذر 1388, 13:47 عصر
درخواست کمک :سلام به همه عزیزان . من میخوام تو یک سایت تعریف یوزر داشته باشم و بتونم واسه هر یوزر یک
سطح دسترسی مشخص کنم. میشه به من کمک کنید. ((ASP.NET (vb ) .
ممنون میشم به دادم برسید.
rasoul2023
شنبه 28 آذر 1388, 14:03 عصر
دقیقا چی میخوایند بدونید ؟
اگه فقط permission یا سطح دسترسی میخوایند که میشه با اضافه کردن یک فیلد و با یک مقدار 0 و 1 براش تعریف کرد مثلا اگه سطح دسترسی 1 بود مدیره و اجازه دیدن صفحات را دارخ اگه 0 بود اجازه دیدن نداره .
amir.oyama
یک شنبه 29 آذر 1388, 13:20 عصر
ممنونم رسول جان . من میخوام یک سری امکانات از قبیل ارسال خبر ، ارسال مقاله و چیزای دیگه داشته باشم .
حالا با تعریف کردن چندیدن یوزر هر قسمت رو به یکی بسپارم. و ادمین هم به همه دسترسی داشته باشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم. بازم ممنون که پاسخ درخواست منو دادین.
rasoul2023
سه شنبه 01 دی 1388, 12:46 عصر
سلام دوست عزیز :
من توی سایتهای مختلف که میبینم راحتترین کار این بوده که واسه هر کدوم از یوزرهات یه پوشه خاص تعریف کنی با سطح دسترسی های مختلف . مثلا یوزر admin تو پوشه Admin ریدایرکت بشه که همه امکانات بقیه یوزر ها هم داره یوزر Poster تو پوشه پوستر که مثلا فقط دسترسی به یه Editor واسه ارسال خبر دارد . و بقیه هم همین طور دیگه .
hobab-theme
سه شنبه 01 دی 1388, 22:37 عصر
سلام دوست عزیز :
من توی سایتهای مختلف که میبینم راحتترین کار این بوده که واسه هر کدوم از یوزرهات یه پوشه خاص تعریف کنی با سطح دسترسی های مختلف . مثلا یوزر admin تو پوشه Admin ریدایرکت بشه که همه امکانات بقیه یوزر ها هم داره یوزر Poster تو پوشه پوستر که مثلا فقط دسترسی به یه Editor واسه ارسال خبر دارد . و بقیه هم همین طور دیگه .
با این حساب اگر مثلاً یوزر admin و Poster هر دو اجازه دسترسی به Editor رو داشته باشن باید توی پوشه هر دوشون Editor رو قرار داد؟؟؟!!!
فکر نمی کنم کار خوبی باشه
یکی از دوستان چندی پیش یه پروژه نمونه در رابطه با همین موضوع رو Up کردن یه سرچ بزنید پیداش می کنید .
موفق باشید
rasoul2023
سه شنبه 01 دی 1388, 23:54 عصر
خوب اینا که مشکل نیست مسئله است . مسئله هم قابل حل یک Editor در پوشه root بذار که همه جا بشه ازش استفاده کرد و بهش متصل شد .
hobab-theme
چهارشنبه 02 دی 1388, 15:22 عصر
من اون نمونه ای رو که گفتم اینجا میذارم
یه بررسی کنید . تقریباً اکثراً از این روش استفاده می کنن
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.