ورود

View Full Version : گفتگو در مورد برخی از مفهومات

powerboy2988
یک شنبه 29 آذر 1388, 14:52 عصر
در این تاپیک قصد دارم قبل از شروع به کار برنامه نویسی java با چندتا مفهوم آشنایی پیدا کنیم تا تو برنامه نویسی java مشکلی نداشته باشیم

از دوستان و اساتید سایت هم درخواست می کنم که هرجا تو بحث هام مشکلی داشت به صورت پیغام خصوصی اون مطرح کنند تا در اسرع وقت درستش کنم..

و همچنین هر گونه سوالی که داشتید به صورت پیغام خصوصی مطرح کنید تا این تاپیک فقط بحث آموزشی داشته باشه و در انتهای تاپیک سوالات پرسیده شده با جواب رو قرار بدم..

ممنون از شما دوستان............:تشویق::تشویق:

powerboy2988
یک شنبه 29 آذر 1388, 14:54 عصر
framework:
چارچوب نرم‌افزار یک طراحی قابل استفاده برای سیستم یا زیرسیستم‌های نرم‌افزاری است، که نشان دهنده مجموعه‌ای از کلاس های انتزاعی و روشی است که نمونه‌های آن کلاس‌ها برای نوع مشخصی از نرم‌افزار همکاری می‌کنند. چارچوب‌های نرم‌افزاری می‌توانند طراحی‌های شی گرا داشته باشند. چارچوب نرم‌افزار ممکن است شامل برنامه‌های پشتیبانی، کدهای کتابخانه ایی ، زبان‌های اسکریپتی و یا نرم‌افزار دیگری برای توسعه و گسترش باشد. قسمتهای مختلف چارچوب می‌تواند توسط یک واسط برنامه نویسی کاربردی (API) نشان داده شود.

منبع :‌ wikipedia

powerboy2988
یک شنبه 29 آذر 1388, 15:12 عصر
platform:
یک معماری سخت افزاری یا نرم افزاری که اجازه می دهد تا نرم افزارهای دیگر اجرا شوند. بر پايه فن آوري از يك سيستم رايانه اي و سخت افزاري است که تعريف می کند چگونه نرم افزارها اداره مي شوند و تصمیم می گیرد که کدام نرم افزارها مورد استفاده قرار گیرند